- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #53384 üzenetére
Köszi a tippet! Azért ez milyen durva már, hogy így bele kell nyúlni a lelki világába hogy normálisan működjön
-
peetie1
aktív tag
válasz
Watt25 #53378 üzenetére
De jó neked, én meg ezzel küzdök már 1 éve, felraktam, kipróbáltam az összes gyári romot 4.4től + chroma, pn, miui és mindegyikben ugyanaz a hiba
Az akkustat pedig nem ír semmit, hogy hova tűnt az a 20% egy éjszaka alatt
Pedig semmi más alkalmazást nem akarnék használni csak a wazét :S
-
peetie1
aktív tag
válasz
metal01 #53357 üzenetére
Szia! Én már régóta küzdök ezzel, a gyári is csinálta, a pn is... Nap közben is, akár napon belül többször, egyszer csak elkezdett merülni.
Ugyanaz a szindróma, mint mikor wazét használok, utána bezárom az appot, és merül tovább a telefon, csak a reboot segít. Kérdés, te használsz wazét? Mert nekem úgy tűnik, hogy ez a ludas, akkor is ha nem futtatod, csak fent van
Most miui8al próbálkozom, wazétől elvéve minden háttérben futási engedély, csak a gps-hez fér hozzá, így már nap közben legalább nem kezd el magától merülni. De wazélés után csak a reboot segít.
-
peetie1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van az N5-el, hogy ha wazet vagy igot használok, navigáció utána kilépek belőle, kikapcsolom a gps-t, mobilnetet, mindent és mégis 2-3%ot merül a telefon idle állapotban is óránként. Csak a reboot segít rajta. Utána visszaáll a normál fogyasztás, idlében egész éjszaka merül 1%ot.
Ja, és az akku statban persze nem látszik semmi, nincs ébren a telefon, és az appoknál sem írja hogy folyamatosan menne valami fogyasztó
Most 6.0 OTA van rajta, teljesen gyári,sose volt mókolva. Ugyanezt csinálta már 5.1.1en is, reménykedtem benne, hogy a 6.0 majd megoldja, de nemRettentő idegesítő, hogy minden gps használat után rebootolgatnom kell.
Mit tehetnék vele? Másnál nem jelentkezik ilyen gond?
Köszi,üdv Peetie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest