Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
IMEI alapján nem gariztatható angliai telefon?
-
Cruzolka
aktív tag
na ja... ezért kell a Telenornál vásárolni...
Amúgy ez csak Arcoskodás részemről...bocs...
Az én telóm Telenoros, de T-s kártyával használom...
-
sonique
őstag
akit érint a EU Google play es garancia ügye:
voltam ma bent a oktogonnal a szervizben mivel a töltömnek már igen csak kezdett durva hangja lenni
és nem akartam megvárni még kinyirja a telefont ....mellékesen feltettem a kérdést és hogy mi van az EU készülékkel amit a google töl vettek emberek
a valasz a követlezö amenyiben rendes számla van hozza amin az imei is szerepel
nem adásvételi, nem sufni gsm szamla és EU-s a készülék ebben az esetben szervizelik és érvényes a garancia .. -
Cruzolka
aktív tag
Nem is tom,,, lehet hogy ez lesz a megoldás...
Épp most teszteltem, ÉS MOST OK
Azért még odafigyelek rá a későbbiekben is, de köszönöm!!!
-
Cruzolka
aktív tag
Kijelzőn...
-
Cruzolka
aktív tag
Más...
Amit észrevettem, (persze lehet hogy én várok túl sokat
), hogy hívás után a mikor el emelem
a Készüléket a fülemtől- nem jelenik meg rögtön a kilyelzőn semmi, így van hogy másodpercekig sötét a kilyelző... még letenni sem tudom!!!Na ez mi???
-
twine
veterán
válasz
Cruzolka #8380 üzenetére
Nem tudom milyen tévével rendelkezel,,,de tv-re pc ráköt HDMI-vel...
Windows alatt beállítod a media playerben a DLNA támogatást,,,
ÉS örülsz,,,, vezeték nélkül nézed oda vissza a filmeket, képeket,a telefonról, és vissza,,,annyi "csak" hogy futni kell a media playernek, ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni,,, -
Cruzolka
aktív tag
Ja..ja..ja... nos akkor van Megoldás- vagy adjam el a Nexust vagy 20ezerért "oszt jó van"
-
Cruzolka
aktív tag
Ok benéztem...de miazazizé amivel VeztéknélkülküldökTv-re???
-
Cruzolka
aktív tag
az LG NEXUS 4 hivatalos oldalán ez olvasható:
A Miracast szabványnak köszönhetően egyszerűen, vezeték nélkül át tudjuk küldeni a megosztani kívánt tartalmat.
A baj csak az hogy az én Tívím Nem NFC képes...sajnos...
-
Cruzolka
aktív tag
Anno , talán galasy s-em kommunikált a Tv-vel...ha jól emlékszem rá... a Szifon(az előd
) persze már
erre nem volt képes...Azt hittem, a droid képes lesz erre...
vagy inkább én vagyok még béna!!!
-
atike
nagyúr
válasz
premete #8367 üzenetére
Ok, az árfolyam most tényleg odavert egy (nem is) kicsit, de ha a mai árfolyammal felszorzod sem lesz indokolt az a magas ár... És igen, a Google-s árakra céloztam. Na meg arra, hogy a szolgáltatónál is lehetne valami kedvezmény, ha már az ember rabigába hajtja a fejét... Bár így nem fogom az is tény...
Szóval szerintem érted, hogy mire próbáltam célozni...
Szerk:
Az áfás ár meg igen, azért érdekes, mert ha sikerül akkor a főnökömmel talán valamit lehetne boltolni... És igen, ha csak pár ezret is nyernék már örülnék... Ezért keresem a legolcsóbb számlás árat. Bár a vége nem lehetetlen, hogy megbízható GSM boltos 0%-os ár lesz... -
premete
veterán
Tőlünk Nyugatra is 399 Euro az ára 2 év garival, a Google adja 350-ért (1 év garival), az sem 80 ezer. Ha az árfolyammal gondod van, akkor fordulj Pártunk és Államunk illetékes vezetőihez.
Gondolom azért ragaszkodsz az áfáshoz, mert vissza akarod igényel(tet)ni; akkor pedig ne emlegesd a bruttót. -
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne (ami persze lehet -már ki lett tárgyalva
)
, hogy össze tudom e kötni usb-n keresztül a LG FullHdTv-m a telóval???Próbáltam- sajnos nem ismerte fel a Tv a Telót...vagy fordítva
Ha lenne valami Flashe valakinek ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnám...
Köszönöm!!!
-
atike
nagyúr
-
zorromoto
senior tag
Újjabb trükkön agyalok.
Szeretném rákötni a teló képét tv-re. Igen ám de játék miatt.Na most mivel a játékhoz kell az otg funkció az meg ugyebár lefoglalja az usb kimenetet a telón ,így ergo nem tudom rákötni a slimport kábelt .Kérdés hogy a slimport az otg-n keresztűl átadja -e a képet a tv-nek vagy sem.
Vagy esetleg egy dlna funkció ami ugyebár wifin keresztűl menne.
No ilyeneken töröm a kobakom.
Mit szóltok a témához ?
-
RECSKA
veterán
Hazaerek, es kiprobalom a pac man romot, meg a parandroidot. Bar egyiket sem szeretem. Amit szeretek, nincs a telefonra.
De nem gond.Jelenleg 11 ora elteltevel 30%on vagyok, majdnem 3 oras kijelzoidovel, es chrome-al bongeszek
Bar moddolt kernel van eco moddal, de meg igy is budosgyors....
-
TomPack
őstag
Az apródon tegnap néztem, mert kiegészítőt kerestem hozzà, ott egy valaggal volt új, bontatlan 16Gb-os 105-110 környékén. Két hete amikor az enyémet vettem, nem volt egy darab sem, és kénytelen voltam megvenni a gyorsboltban 120-ért a 8Gb-ost.
Mostmàr nem is a tàrhely zavar, mert bőven elférek rajta, hanem az hogy olcsóbb is lett volna, nameghamaj' kijön a nexus 5, akkor nehezebb lesz ezt elpasszolni.
-
SÖ
addikt
Lejartam a labom ma, felhivtam az osszes boltost, meg nagykerben sincs 16gb-os. A hetre igerik. Sirsirsir
-
Kunsztler
senior tag
-
gulb
senior tag
Sracok hasznal valaki olyan appot, hogy bizonyos idobe csak bizonyos csoportok tagjainak csorog ki a telefon? Olyanom volt ahol le tudtam tiltani ki nem hivhat ( most ez mar alap ) de csoport es csorges.. tudtok ilyet? ( regi nokiaba volt ilyen profile lehetoseg)
-
madoxx
aktív tag
Nem teljesen idevág, de hátha valakinek van tippje:
Akciós most a tasker app, vásárlás előtt állok, de azt vettem észre, hogy ha us proxy-n keresztül nézem, akkor 1.99 usd az ára, ha pedig itthonról akkor 718huf és vásárlásnál kiírja hogy 1.99 GBP + tax.Ránk ezek szerint az angol ár vonatkozik?
-
Cseri0058
őstag
Gyári szoftveren hogyan lehet képrnyőmentést csinálni?
-
Pőze
aktív tag
Gondoltam érdekelhet valaki a CM10.1 + _motley kernel akksi ideje. GPS, netezés, telefonálás és játék mellett ezt az eredményt hozta. Óvatosabb használat mellett tud többet is.
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #8329 üzenetére
Hogyha gondoljátok, akkor segítek rendelni egyben. Itthoni postázás 150 Ft, kicsit olcsóbb több darabnál.
Pompi:
Az már valami... -
törölt tag
rendeltem közben egy Boostar tokot is. külsőleg olyan fazon, mint a Nillkin, csak más anyagból van. kicsit mintha vékonyabb volna, és könnyebb is, valamint nem olyan csúszós műanyag tapintású, hanem matt, selymesebb műanyag. viszont sajnos nem olyan jól kidolgozott, mint a Nillkin, látszik több helyen rajta a vágás, az élek nem olyan jól eltaláltak. viszont amiért vettem, mert ez volt zöldben is, bár nem az az igazi, ennél élénkebb zöldet szerettem volna, ez kicsit pasztell, olyan lime-green.
-
-
twine
veterán
Talán pont ebben a topicban olvastam(valamikor az elmúlt két héten belül) valami leírást egy ilyen hiba elhárításáról,,de nem emlékszem sajnos mi volt az , mert nem érintett...csak átfutottam fölötte..
Első körben javaslom a
Beállítások/alkalmazások/összes/"Google play áruház" adatait törölni,,,(gyorsítótár törlése, alapértelmezések törlése,adatok törlése....frissítések eltávolítása,,,,*esetlegesen a kényszerített leállítás,,,,,)
majd telefon újraindítása,,,
Ha ez nem vált be, keress rá a play-szóra itt a topicban és "nyálazd" át az elmúlt két hetet -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni tud-e valaki megoldást arra, hogy a play áruházat újra használhatóvá tegyem.
Amint belépek egyből kidob s kiírja, hogy a com.google.process.gapps leáll.
Gyári rom gyári kernel. Csak használom s semmit nem állítgatok a telefonon.
Előre is köszönöm a segítséget. -
mrdavid
aktív tag
válasz
korpicschess #8317 üzenetére
én sajnos tudom, igaz nem minden esetbe de 10ből 6x biztos
én is kiváncsi vagyok, lassan rá kell szánnom magam a szervízbe -
TomPack
őstag
Tökjó. Mostmàr mobilnettel sem értesít a teló alvó àllapotban. Ahogy felébresztem a kijelzőt, azonnal megjön minden, de ez így nem okés. Mit nézzek meg, mi lehet eltekergetve nàlam?
-
twine
veterán
EZt mondtam, (de legalábbis gondoltam) én is,,,,
DE itt szvsz. "összefolyik" a kettő,mivel egy gyári applikációról beszélünk,,,,ami a 4.2.2 (és már az előző verziók) Android része
Ezzel szállítják a telefont,,,
Ezért "büdös" nekem, hogy (valóban?) ilyen BUghalmaz e,,,amikor maga az ANdroid ezen a készüléken büntet -
quby01
csendes tag
Melyik toolkit ajánlott 4.2.2-höz és miért?
-
RECSKA
veterán
Tegnap este sikeresen felkeszitettem a telefont arra, amire valo.
Bootloader unlock , root , cwm 6.0.24 , faux123 1.9 / 487 kernel. 12-21k kozott szor mindent antutuba.Real racing 3 alatt tulmelegszik, es visszaveszegeti magat 1.2re valamint a gput 400ra
De teljesen jo. Ilyen gyors telefont eddig nem fogtam, pedig vokt mar sokminden a kezembe.
-
jacis
nagyúr
Holnap vagy már ma...
hozom el a vezetékmentes qi tőltőmet a telóhoz. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #8298 üzenetére
Kamera bugra ezt talaltam.
www.androidpolice.com/2013/02/07/yet-another-nexus-4-bug-the-camera-just-kind-of-stops-taking-pictures-sometimes-until-the-phone-is-rebooted/
Most nem tudok maskep linket beszurni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest