Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pityaa23 #6189 üzenetére
nálam ez sem jött elő, swype ment vele rendesen. de egyébként ha eltávolítod azt a fehér billentyűzetes módosítást, akkor meg kell oldja (meg nyilván a rendszerfrissítés is megoldja).
Keeperv85: most arról volt szó, hogy az N4-en hogy megy. van benne FM rádió? nincs. probléma megoldva
-
B-A-B
tag
-
Keeperv85
nagyúr
Láttad már bármikor is nem felépítve? Írtál bele egyetlen byte-ot is? Csináltál vele bármi mást azon túl, hogy valamelyik értelmi fogyatékos XDA-s leírása alapján sikerült felkínlódni? Ha nemmel válaszoltál valahol, akkor nincs több kérdésem. Köszi!
..és igen. Aggasztó, mert teljesen elszakadt a megszokott Androidos dolgoktól is. Alapvető részek sem fordulnak le komoly trükkök árán sem. Pl. a képfeldolgozásért felelős motorok igen nagy része bugzik, mint a franc. A v-sync a legtöbb támogatott eszközön is el van felejtve. Az FM rádióval együtt. Persze az utóbbi soha sem volt prio a CM alatt, lényegében a 9-esben is csak most kezdték el piszkálni....
..vagy mondjam inkább a Wifi vagy a BT tethering-et? Esetleg azt a csodás battery darint, amit védjegye a 4.2-esnek?
-
pityaa23
senior tag
Feltettem a nightly-t most minden oké.
-
pityaa23
senior tag
válasz
FragMaster #6190 üzenetére
Jók voltak a többi témák is, ennek is jónak kellene lennie. Viszont a billentyűzetes problémán kívül még az is hiba, hogy fehér háttérhez fehér gombokat rak. Így csak emlékezetből tudtam, hogy mire kell nyomni. Most töltöm az új nightly frissítést, hátha az rendberakja a telefonom. Nincs kedvem újra beállítani mindent. Bár lehet egy titanium backuppal megúszhatom a dolgot...
-
vendingo
veterán
A gyári számológépbe hogyan lehet megnézni az előzményeket?
Törölni tudom, csak megnézni nemEsetleg tipp valami jóféle számológépre?
-
madoxx
aktív tag
válasz
vendingo #6187 üzenetére
http://androidportal.hu/2013-01-18/vezetek-nelkuli-toltes
Itt találsz pár jó tippet
-
vendingo
veterán
Tudnátok ajánlani hátlap fóliára magyar beszerzési forrást?
A hátlap valóban üvegből van? Nekem fullra műanyagnak tűnik...
Ha üveg, akkor gorilla g? -
törölt tag
nem használok statusbar toggle-t, mert a be lehet állítani úgy, hogy a quick settings nyíljon le egyből, ha a jobb felső sarokból húzom le az ujjam. de néhány értesíésnél mintha nem idomulna teljesen jól, például jön egy sms, akkor alatta a válasz, meg hasonló gombok fehér alapon világosszürkék, nem látszik túl jól.
-
Pompi
nagyúr
A napokban megjelent a v5 MIUI a MI-2 telefonra, remélhetőleg hamarosan érkezik az N4-re is (igéret van). Screenshotok: [link]
-
törölt tag
egész jó ez a téma CM és AOKP alá: [link]
én nem tettem fel a Contacts.apk-t hozzá külön, így is megy. -
mrdavid
aktív tag
mióta feltettem a xylont, érezhetően gyorsabban merül...
és mi okozza ezt? hát a media server
de ez gyári romon nekem nem volt probléma simán bírta a 1,5 napot, most jó ha 1etilletve sokszor elveszi a jelet s újra kéri a pin-t
szóval szerintem csere lesz a rom
-
törölt tag
nekem a 03.02-es nightly van most fent, alapvetően jó és stabil eddig, csak néha úgy tűnik kicsit sokat fogyaszt a rendszer. jelenleg a phone idle eszi a legtöbbet, és reggel flight módból kilépés után 1-2 óra alatt lement vagy 10%-ot nagyjából, pedig alig használtam valamire...
-
sonique
őstag
ohh most nezem van uj gapps 4.2.2 alá
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip
!!Not recommended on Android 4.2.1!!
All apps updated to 4.2.2 versions
Google Play Store updated to 3.10.14
Google Play Services updated to 3.0.25
Gmail2.apk (Gmail) and GoogleEars.apk (Sound Search for Google Play) removed since they are available in the Google Play Store
--May require uninstalling and reinstalling Gmail and Sound Search after flashing.Keeps previous version's Photosphere/Picasa sync install on Mako, Manta, and Tuna.
--From wiki.rootzwiki.com/Google_Apps
-
emvy
félisten
Felraktam a tegnap kiadott CM10.1 monthly snapshotot.
Hat, erosen bugos, senkinek nem ajanlom (pedig funkcioiban tok jo lesz).
A drawert vertikalis scrollozasra atallitva hasznalhatatlanna valt. A billentyuzet egyszercsak nem mukodott, amig a browsert nem oltem meg. Meg ilyesmik.
-
sonique
őstag
válasz
sonique #6173 üzenetére
van itt még egy beallitasi segédlet is ami elvileg jo kiindulási alap
"FauxClock App recommended Settings"
CPU Control
Max clock - GHz 1.512 GHz for performance, 1.35 GHz for battery
Min clock - MHz 384 MHz for both
CPU Governor - Interactive for performance, Intellidemand for battery
mpdecision - Off
Snake Charmer - On
Eco Mode - Off for performance, On for battery
Set On Boot - OnVoltage Control
Set On Boot -
Global CPU Voltage - mVintellidemand gov control
Up Threshold - 75 for both
Boost Frequency - 0 for both
Two Phase Freq - 1134000 for both
LMF Max Freq - 1512000 for performance, 1350000 for battery
Sampling Rate - 50000 for both
Optimal Freq - 1296000 for both
Synchro Freq - 756000 for both
Set On Boot - Oninteractive gov control
Hispeed Load - 99
Hispeed Freq - 1512000
Timer Rate - 20000
Min Sampling Time - 80000
Set On Boot - OnGPU Control
GPU Governor - ondemand for both
GPU Clock - 487Mhz for performance and 400 Mhz for battery
GPU Vsync Toggle - On for both
Set On Boot - On for bothI/O Scheduler Control
I/O Scheduler (eMMC) - FIOPS for both
Readhead Size (eMMC) - 2048 for both
Set On Boot - On for bothMisc Control
Dynamic File Sync - On for both
TCP Congestion Control - Westwood for bothVibration Control
Set On Boot - On for both
Vibration Control - 70 for bothScreen Color
Set On Boot - On for both
Factory Presets - LG Presets
Color Adjustments - R, G, B 255, 250, 245
Gamma Amp Adjust 0 - R, G, B 13, 20, 22
Gamma Amp Adjust 1 - R, G, B 0, 2, 3Above is what I use personally. MAY NOT be optimal for all
-
sonique
őstag
válasz
zorromoto #6167 üzenetére
jobb ha nyomsz rá egy resetet abbol baj nem lehet
http://faux.androidro.ms/mako/jb42/mako-jb-kernel-007m_r2.zip -
oceanrush
senior tag
válasz
FearTomi #6165 üzenetére
Nalam Nexus 7 / Transformer Pad TF300T tokeletesen uzemel, es volt regebben egy ASUS netbookom amit szerettem, csak lecsereltem jobbra. A Padfone tema meg mar regota mozgatja a fantaziamat... Igazabol volt mar mindenem, eddig csak a Samsungoknak nem volt semmi baja. Nokia Lumia 820-at ugyanigy 2x kellett csereltetnem, a 3. halott keszulek utan meg visszakertem a penzem...
-
-
Kunsztler
senior tag
Manókaki tényleg nagy kaki
-
KillBorn
senior tag
Srácok!
Aki nem gyári kernelt használ, azoknak milyen színbeállításon van a telefon?
Feltettem a TF109a-at(osszom), elmásztak a gyári "fakó" színek, amiket már úgy megszoktam, és amik mellesleg naggyon jók más készülékkel összehasonlítva (4x HD-énál tuti, és sztem S3-nál is reálisabbak a színek).Én most ezekkel megyek, de ha megvan valakinek a Google vagy LG preset ilyen formában, ne tartsa magában:
rgb : 255-255-255
grey : 0
mid : 119
black : 119
contrast : 23
brightness : 0
saturation : 119
white : 103 -
oceanrush
senior tag
Meghalt a masodik Nexus 4-em is
Es meg a torvenyeket is fel kellett emlegetnem hogy kicsereljek
A kiscsaj folyamatosan csak azt nyomta hogy de eltelt a 28 nap blablabla...
-
Kunsztler
senior tag
Nagy okosok szidják a Nexus 4-et Optimus G oldaon mennyire jó a G pfffffffffffffffff
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, tettem fel egy témába vágó hirdetést az apróba. -
Straw
senior tag
válasz
mrdavid #6130 üzenetére
Nekem is ilyen van, és abszolút rendben van a cucc. Semmi gond nincs vele. Olvastam olyat hogy volt akinek a gombok kiestek, de nekem semmi bajom vele, pont elég érzékenyek, és nagyon jól fixen fogja körbe a telefont.
Annyi vele a gond összesen hogy felgyűrte a gyári hátsó fóliát. -
-
mrdavid
aktív tag
válasz
katalin888 #6124 üzenetére
én arról nem tudok nyilatkozni, csak a replicáról
épp ma néztem meg az xda forumot
van egy tag aki össsze hasonlította, s leírta a külömbségeket
nem voltak olyan komoly külömbségek , szóval az -4e ft szerintem megéri
én is ezen agyalok most -
Keeperv85
nagyúr
válasz
#16820480 #6123 üzenetére
Eddig a kis zöld ikonos okosságig én is azt hittem, hogy van annak valami érdemi szerepe. Miután ez előkerült hamar megdőlt ez a tévhit.
Arról már nem is beszélve, hogy ha pl. még Market van egy megvett telón, akkor ahogy megadod a fiókadataid, kérdés nélkül átfrissít Play-re. Direkt megnéztem, hogy kér-e valami engedélyt rá. Nem, nem kér. Amikor már kész, akkor persze feldobja az EULA-t... hát utólag: "kösz..."
-
katalin888
aktív tag
Sokan allitjak, hogy szinte olyan jo a Poetic bumber minosege mint az eredeti bumper es meg lehet kapni olcsobban!
Mi a velemenyetek?
Amugy az eredetit lehet tudni, hogy ki gyartja?
Esetleg valami jobb is leteznik? -
-
törölt tag
vajon miért fogyasztott az Android OS process ebben a hónapban már 10MB adatot? ha ez így meg,y akkor elég hamar elérem a limitemet, pedig azért a 400MB-os csomagot bőségesnek gondoltam...
-
dombila
őstag
válasz
sonique #6113 üzenetére
Számos cikk van, amit a http://amazon.com valóban nem szállít Magyarországra, de a http://amazon.co.uk igen
Én onnan rendeltem a Poetic bumber-t.
-
törölt tag
válasz
rum-cajsz #6100 üzenetére
nem tudom, lehet, hogy használnak benne valami specifikus kódot, ami tényleg CM-ből jön, ennyire nem jártam utána.
annak én is örülök, ha kicsit felpezseg a mobil rendszerekpiaca, de attól tartok, hogy nem fog annyira feldobni ez a rendszer. annyira sok dolgot vettem már Android alatt, meg egy csomó G szolgáltatást használok, ami biztos vagyok benne, hogy nem lenne jobb, de még ugyanolyan sem Ubuntu alatt, akkor meg mi értelme lenne váltani...?
-
ilyen_85
senior tag
válasz
sonique #6109 üzenetére
a biztosabb kezelés bkv-n pedig nekem igenis egy feature xD
Ma is a 7E-n raktam fel a marcius 3.-ai PA-t, s bizony nem szerettem volna véletlen valami másra nyomni, miközben a sofőr épp kiéli magát a volán mögött...
ízlések és pofonok
A mai napon mindenkinek írok, aki írt nekem privit bumper rendelés ügyben, lesz 1.5 óra szabadidőm alvásra kevés, így nekiállok amazon-t regisztrálni, s megrendelni ami kell
-
sonique
őstag
válasz
ilyen_85 #6108 üzenetére
én is ugy gondoltam hogy cwm elöször azt is raktam fel megszokásbol
de beláttam hogy erre a telefonra a twrp jobb ...
és sokkal könnyebben kezelhetö sokkal sokrétübb funkcionalitás ..
biztosabb müködés stb.. ráadásul az uj verzoiban végre van screen time out is és ha sokaig megy egy backup/ restore akkor lekapcsolja a kijelzöt feleslegesen minek menjen -
sonique
őstag
válasz
mrdavid #6102 üzenetére
ennyi kifogas volt néhány tesztben a nexus 4 kamerája ellen ami elvileg hw hiba / hatrány az az optika rajta
hogy nem a sony -t hagytak meg hanem valammi mast hasznaltak ezért vöröses foltosodás elofordul
és ezt nem lehet Sw -ben javitanide sztem ez annyira nem számottevö teljesen együtt lehet élni a kamera minöségével
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest