Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58783 üzenetére
Nem tudom. Syko úgy hagyta abba ezt a Frank projektet, hogy semmi hiba nincs benne és nem is emlékszem, hogy bárki is újraindulgatásra panaszkodott volna.
Nézz rá a Chroma-ra, ezt is Ő csinálja (részben). Ezzel is volt/van random reboot-os probléma. Volt akinek újraindult, volt akinek nem. Nekem pl egyik verzió sem indult újra. A linkelt verzióhoz pedig direkt oda is írta, hogy elvileg meg van oldva ez a reboot probléma.
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58771 üzenetére
Chroma 5.1 + HD
94 - 715000, 189 - 717500, 243 - 720000, 384 - 725000, 432 - 740000, 486 - 740000, 540 - 752500......... 1188 - 952500, 1242 - 965000, 1296 - 977500, 1350 - 990000, 1404 - 996500, 1458 - 1002500Ha kell, a többit is leírom. Ezt csak teszt jelleggel állítottam be, itt atomstabil, szóval menne még lentebb is, csak nincs most kedvem kísérletezni.
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58686 üzenetére
Szerintem elég az alsókat, mert használat közben nem indul újra.
Biztos, ami biztos elmentem ezt a profilt és megnézem Chroma-val.
Elég sokan szenvednek 5.1 alatt újraindulgatásokkal.(#58687) Justreboot
Nekem legalábbis egyre inkább ez tűnik a hiba forrásának. Esetleg megpróbálhatod úgy, hogy felrakod a kernelt és nem állítasz rajta semmit egy darabig. -
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58682 üzenetére
Pont most írtam xda-ra, hogy mire jöttem rá. Nagyon egyszerűen: több fesz kell az 5.1-nek, mint az 5.0.2-nek.
Terminus 5.1-et ugyanazokkal a Synapse beállításokkal akartam használni, mint ahogy az 5.0.2-es DU-t is használtam. Hát nem ment, mert folyamat újraindulgatott.
Annyit csináltam, hogy több feszt adtam globálisan a CPU-nak, plusz a min órajelet 189MHz-re állítottam.
189MHz@742500uV, 1458MHz@1027500uV (az egészre nyomtam -110000-et)Persze ez lehet, hogy csak egyéni probléma és megoldás.
-
t181
senior tag
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58555 üzenetére
Mondjuk anno érettségi, most meg félévi vizsgák előtt Én sem mertem tesztelgetni.
Pedig így szerintem adhatsz neki még egy próbát, mert 99%, hogy az UV az oka. Először másik 5.1 ROM/kernel párossal próbálkoztam, újraindulgatott, vissza is tettem a backup-ot. De most nem hagytam annyiban a dolgot, volt időm is tesztelgetni (előadáson ültem), és elkezdtem emelgetni a fesz-t. Egyszer még újraindult, még emeltem rajta, mondom, ha ezután is újraindul, megy a restore, de minden jó lett.
Nekem most -140-en van, tehát 91MHz@710mV. Fastest, tehát az UV-re legalkalmasabb CPU-m van. Javaslom, hogy először próbáld UV nélkül használni, és ha úgy minden oké, akkor adhatsz neki.
(#58558) Justreboot
A commit-ok benne vannak, de az app nincs, szóval csak le kell tölteni Play-ből. -
válasz
szezso15 #58550 üzenetére
Ez egészen jól hangzik. Gyári rom alá érdemes valamilyen kernelt berakni? Franco kernel? Illetve a paranoid-pac romokról sokat nem találtam, tényleg 4.4.4 az utolsó verzió belőlük jelenleg?
Hát ez furcsa, nem gondoltam volna, hogy a CM-el lesz pont ez, na de sebajKöszi
Nem is az, használatra nekem is elég lesz, hiszen a hardverileg kevesebb Iphone 4S tökéletesen elegendő volt számomra, netezésen és zenehallgatáson kívül nem is használom másra a telefont, csak hogy maga a rendszer se laggoljon, ne faggyon random ki, átlagos felhasználásra elég legyen, meg azért annyira hamar ne avuljon el.
Igen, és köszi mégegyszer -
t181
senior tag
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #58539 üzenetére
Először újraindulgatott, de aztán rájöttem, hogy sok volt neki az alulfesz, állítottam rajta, azóta minden tökéletes.
(#58541) dannyl
Terminus ROM
Hells Doctor kernelLeírás van a ROM xda-s linkje alatt. De ha raktál már fel custom ROM-ot, semmi újdonságot nem fogsz találni.
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #58457 üzenetére
Az volt, amit gondoltam. Esetleg másoknak is hasznos lehet.
Szóval visszaflasheltem a factory image-ből származó boot.img-et fastboottal, és már működik is! Még utánaküldtem a system.img-et is fastboottal (fastboot erase system után), így a Synapse cuccai is eltűntek. És még az adataim is megmaradtak!
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #57751 üzenetére
Nash-sel használom.
Sokszor áradoztam már róla, de számomra eddig tényleg ez a legjobb párosítás.(#57752) niof
G+-on keress rá a BitSyko Development-re. Hasonló, mint a Cyanogenmod Theme Engine-je, csak nincs akkora erőforrásigénye, illetve nem barmolja szét annyira a rendszert.
szerk.: semennyire nem barmolja szét a rendszert. -
niof
veterán
válasz
szezso15 #57751 üzenetére
Én is ezt használom, nash kernellel, és minimal gapps-el. Problémamentes eddig!
És gyors, mint az olajozott istennyila!
Legalábbis a gyári rendszernél gyorsabb...Más!
Tudja valaki, mi ez a layers menü, ami az új, 12-es build-be bekerült? Annyira nem ástam magam bele... -
ktommy91
addikt
válasz
szezso15 #57665 üzenetére
Eddig én is franco kernelt használtam, de a SaberMod franco.Kernel gyorsabbnak tűnik mint a sima, a faux sound pedig csak a hab a tortán.
-
t181
senior tag
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #57479 üzenetére
Hát.. vizsgaidőszak van, vizsgáim pedig már nincsenek, szóval most van időm
Na, ha lesz kedvem, lehet később arra is ránézek.Nem nagyon értem, hogy mi lett franco-val. G+-on néha ránézek mit csinál, és láttam, hogy van friss verzió a 2012-es Nexus 7-hez is, szóval nem tudom Nexus 4-hez miért nincs...
-
t181
senior tag
-
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #57336 üzenetére
Igen, csak Karácsony előtt volt ilyen akció, azóta nem láttam.
Én UK-ból rendeltem egy csütörtök este, hétfőn délben hívott a futár, hogy mindjárt itt van.
DHL hozta, tudtam követni, láttam mikor, mit csinálnak, hol van. Ha PayPal-lal fizetsz, akkor ők elvileg vigyáznak "Rád". -
blueMerle
veterán
-
t181
senior tag
-
heidricha
őstag
válasz
szezso15 #56904 üzenetére
Ez mind nagyon szép... nekem eddig minden kernel tudott ilyen szép vízszintes szakaszokat is. Csak nem akarták, gondolom, mert többnyire nem ezt mutatták, hanem a 2% per óra változatot, amit annyira nem szeretek.
Egy darabig megoldotta a mobilnet ki/bekapcsolgatása, de pár napja pont az van, hogy visszaestem a rosszabb állapotba, alig-alig mutat normális fogyasztást.
Jól látom, hogy nincs mobil neted? Ki van kapcsolva, vagy a szolgáltató nem adja?
-
t181
senior tag
válasz
szezso15 #56920 üzenetére
Jaa, Én meg azzal szórakoztam, hogy lelket verjek bele. (elfelejtettem UKM-et rakni)
Mondjuk nagyon Én sem piszkáltam. Az egészet alulfeszeltem -130mV-tal.
Egyszer be is halt kikapcsolt képernyőnél. Ezután állítottam vissza 130mV-re(előtte több volt), a min órajelet 384MHz-re, de utóbbi lehet sok...
Meg annyit állítottam még, hogy kikapcsolt képernyőnél csak egy mag mehessen max 384-en.Ez az I/O ütemező sokat számít? row-on volt alapból és valahol ezt is ajánlották.
-
Amarton
tag
válasz
szezso15 #56650 üzenetére
Kipróbáltam CWM-el.
Kipróbáltam TWRP 2.8.3.0-val.
Ezt írja:
error executing updater binary in zip
A zipet is már letöltöttem 3-szor. Ugyan az.
crDroidon kívül mást nem próbáltam.
Valamilyen CM12 ROM kellene.
USB debug + root is van a telefonon. Gyári factory image-ből rakott 5.0.1 van most rajta. -
vicze
félisten
válasz
szezso15 #56383 üzenetére
Az kapta meg még úgy egyáltalán, egy fstrim bug lett elsősorban javítva, illetve tényleg sok minden az N7(2012)-höz kapcsolódóan.
Itt a full lista, tartalmaz N9, N7(2013) specifikus dolgokat, szóval még ahhoz is jön majd. -
AllTheBest
őstag
-
mihione
őstag
válasz
szezso15 #55600 üzenetére
Nalam is van kijelzo fodrozas ha erosebben nyomom de csak kozepenraadaskent egy kis sargulas a felso also szeleknel,illetvea status barnal kis csikban nem erzekel a digitizer.ebayes kijelzo kerettel 13k volt.utolag gyarit vettem volna de akkor jo otletnek tunt
mind1 nekem megteszi igy is eladni ugyse akarom meg jo ideig...
Viszont az pozitiv hogy a sima uveg ellenere egy karc sincs a kijelzon amiota hasznalom. -
EszesNorbi
tag
válasz
szezso15 #54987 üzenetére
kezdj el nézelödni uj akksi után
hátlak faliul áll rajta? nekem már annyira pupos volt, hogy nyomta ki a hátlapot, egyre hamarabb fog merülni, aztán majd kevesebb százaléknál kéri a sim káryta kódját, elveszti random a hálózatot stb... aztán már kikapcsol ha csinálnál egy képet, aztán kukaaa.. nálam igy jöttek a tünetek, pár nap és megjön, szar volt visszaszokni az optimus 2xre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest