Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Eredeti 4.4-et tennék fel.
Toolkitek nem tudják feltenni.
Bootloader zárva, rootolva, franco 196kernel.
Ezekkel rendelkezem, s nem tudom feltenni a 4.4 OTA frissítést, ezért már inkább belakom újra a telót, csak ne jelezze mindig h van frissítés meg persze legyen naprakész.
Előre is köszönöm a segítséget. -
heidricha
őstag
Hali!
Aki purity-t használ: Valahogy vissza lehet tenni az eredeti KK kamerát a photosphere-rel? Nagyon megtetszett, a fene gondolta, hogy ebben nem lesz benne. Lehet, hogy nem is a ROM, hanem a google apps a ludas, van olyan, amiben a factory image kamerája van?
A ROM amúgy rendben van, nagyon is, nem mintha a factory-nak baja lett volna, legfeljebb a LED-et hazsnálta nagyon kevés dologra, ebben jobban tetszik, hogy pl. a töltést jelzi.
-
törölt tag
válasz
eastsider #36584 üzenetére
Legutóbbi nekem is 3 óra volt (90% wifi / 10% 3G). Általános használat. Chrome Beta, Tapatalk, Feedly, Twitter, YouTube, Gmail, Hangouts, Real Racing 3 (30 min performance módban). Ráadásul a Google Now-nak minden létező dolgot engedélyeztem (ami szívja az akkut), hely hozzáférések, jelentések, stb. Tesztelem jó egy hétig, hogy milyen kártyákat dobál. Ha hasznos lesz, akkor marad. Ha nem, akkor offolok mindent és szinte csak a weather-t, meg a reminder-t fogom használni belőle.
-
rasky
senior tag
Kezd beállni a 4.4, két napos üzemidők, és 4 és fél órás kijelzőidők mostanság. Franco, sema kernelek miatt mintha melegebb lett volna a teló hátulja, így visszamentem a gyári kernelre, és no problem
-
törölt tag
válasz
NTonee #36576 üzenetére
Volt kernel, ami 2 GHz-ig is engedte az OC-t, nekem ~1.8 GHz-ig volt stabil.
Mondjuk, hogy erre mi szükség lehet N4 esetén, azt már nem tudom.
Ennyi erővel minek jött ki az N5?!
Persze ha arra gondolsz, hogy az OC nagyobbat harap az akku-ból, mint amennyivel gyorsabb, ergo nem éri meg, akkor igazad van. Franco sem támogat OC-t.
-
törölt tag
válasz
SamS20 #36569 üzenetére
Franco r196-t használok, stock ROM-al (mindig látható az adatlapomon az aktuális konfig). Olyan nincs, hogy OC kernel.
Megnéztem mire hivatkoztál. Az a kép Franco Nexus 5 készülékéről készült screenshot. Csak mutattam, hogy fog kinézni az új set on boot funkció a long press helyett.
-
SamS20
senior tag
annyi kitkat launcher van már h hülyét lehet kapni
egyszerű akinek kell a 5x5 drawer az átírja a dpi-t 320ról 300ra
-
Scooter74
őstag
Akinek nem tetszik a GEL launcher azoknak ajánlom figyelmébe:
Az ikon elosztása 5x5-s és ugyan azt tudja mint a GEL!
-
Steelheart2
őstag
Na végre megérkezett a Dbrand folia amit majd 1 honapja rendelltem.Fehér bör mintàs.Nagyon jol néz ki a telon.
-
Styleair
aktív tag
válasz
NTonee #36549 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Igen google, e-bay-re gondoltam, csak arra is kiváncsi voltam, hogy M.o.-on ajánlotok-e valami jó helyet, ahol nem 3-as szorzóval képzik az árat. Ezek szerint, mindenképp kintről (E-bay lesz) kell rendelnem.
Az ajánlottak közül cruzelite kiesik a sok minta miatt, a gyári bumper az általatok említett hiba miatt.
Marad a Ringke Fusion és a Nillkin.
Ezek közül melyiket ajánlanátok, és miért?E mellett még szeretnék egy sima kihúzós (ilyesmit: http://www.tok-shop.hu/termek/pierre-cardin-slim-univerzalis-tok-fekete-h10-16-i9300) bőr tokot is hozzá, amit aznap vennék majd, amikor a telefont átveszem, mert ugye valamivel védeni kell.
Erre tudnátok ajánlani valami jót?Egy készülékspecifikus autós tartót már rendeltem hozzá e-bay-en, mert szoktam használni GPS-ként, és diagnosztikához is.
Kérdés, hogy a Nillkin és a Ringke tokok -ból-ba, mennyire nehéz kivenni, berakni (mert ugye azzal a konzolba nem fogom tudni berakni)?
-
tomiii007
senior tag
válasz
Grande Ale #36556 üzenetére
Hol vetted a telot, meg mennyiért?
-
Grande Ale
őstag
Tegnap este megérkezett a telefonom. Egy szóval tudnám jellemezni: eszméletlen! Egyből lefrissült bekapcs után 4.3-ra, pedig az volt rajta alapból, utána pedig 4.4-re. A szoftveres részébe nem másznék bele, Nexusom volt eddig is, az android tökéletes. De ahogy fut ezen a készüléken, az csúcs, mondom ezt úgy, hogy a Galaxy Nexus sem kutya készülék! Gyönyörű, nem recseg, nem ropog, nem tudok betelni vele!
Bocsi, ha unalmas volt, nyilván ezeket a dolgokat Ti már tudjátok, hiszen ilyen telefonotok van!
Még annyi, hogy az S/N szám után 311 van, tehát tényleg novemberi, mint ahogy a boltban mondták. Fastboot-ban rev 11. A régió UAE. Made in Korea
-
nLali
őstag
FKU-ban hol van set on boot pipa?
-
NTonee
veterán
válasz
Styleair #36546 üzenetére
ringke fusion, vagy gyártói weboldal
cruzerlite
nillkin
(valószínűleg) eredeti gyári bumperezek csak példák, egy gyors google kereséssel te is megtalálod őket. Ahogy mondani szokták:
-
Styleair
aktív tag
Ezeket a tokokat, hol lehet beszerezni?
Ringke Fusion,
Cruzerlite Bugdroid,
Nillkin,
Bumper. -
Integra
titán
kitkat launcher+
stock launcher de google now nélkül!! minimal launcher, pont, ahogy kell, bloatware nélkül -
válasz
Cseri0058 #36535 üzenetére
Nekem volt gyári fülesem, kb 3 napig, utána visszaküldtem az Expansysnak, mert nekem nem jött be. Azt hittem ezzel megszeretem az agybadugós füleseket, de nem.. A legkisebb haranggal is kiugrott néha a fülemből, nem volt túl kényelmes. Annyi előnye volt, hogy marha jól nézett ki..
Jelenleg egy Urbanears Plattan fejessel használom a N4-et, ez nagyon pöpec.
-
ati888
senior tag
Tudom nem ide való, de máshol nem találtam topicot. Most vásároltam először Play-en alkalmazást (Mobile Doc Scanner - 80% engedmény van rá, ha érdekel valakit!) 225 Ft volt az alkalmazás, de előtte még a play levett 300 Ft-ot a kártyámról. Ezt nem értem miért tette? Valaki találkozott már ilyennel, vagy én nem tudok valamiről?
köszi.
ati
-
RootRulez
félisten
Nézem,d e nem tudom... Mi az az odex/deodex?
-
cirx
senior tag
Közben utánaolvastam a camera reboot problémának! Már azonosították, hogy nem kamera app okozza a hibát hanem a galéria app ami egy időben startol a kamera indításával! Fogtam letiltottam a galériát és nyomtam egy alternatívát 3D Gallery-vel, és eddig hiba nélkül üzemel!
Akinek ugyanígy előjön a probléma, próbálja ki amit javasoltam, hátha! -
törölt tag
válasz
C.Brigante #36526 üzenetére
Ez alapján kapcsoltam be, mikor elkezdtem használni a Chrome-t. Már nekem is ki van, mert utálom a reklámokat.
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #36526 üzenetére
Nálam is alapból ki van kapcsolva.
-
eastsider
nagyúr
purity franco 194-el. tökéletes
nem szívja végre semmi az akksit. van deepsleepnem tudom mi volt a gond.
az elején nem volt, gondolom leszinkronizálta ami kellett, aztán most jó egyelőre.... csak a kötelező szinkronok vannak belőve -
Hitch
senior tag
-
NTonee
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
rootolni, romolni nem kell. widgeteket es alkalmazasokat kell testreszabni, de ha ez oke, akkor elegedett leszel vele.
terero tekinteteben nem rosszabb, mint a desireHD, szoval a 3gs szintjet hoznia kell. nekem is esett le, az akksi szivas meg letezik, de nem mindenkinel es foleg nem mindig jon elo. egy napot kibir, 3Gvel, bongeszve, wifivel, GPSsel.
amit irtak korabban, hogy ar/ertekben verhetetlen, az igaz, nekem is valamiert ilyen telefonom lett
. es a kritikam ellenere meg megvan, sot cserelni se akarom.
a velemenyemmel kapcsolatban pedig tudnod kell, hogy elotte a maga koraban bivalyeros es mindennel felszerelt desireHDm volt, tehat a szokasos androidos problemakkal (lassu, laggol, tele van rakva minden szemettel) sosem talalkoztam. illetve user interfacere es usabilityre nagyon erzekeny vagyok. plusz mostanaban 70 ora folotti heteim vannak, hogy korbeerjek a meloval/kepzessel, a szabadidomben meg hasznalni akarom a telefonom, nem haxxolni.
amit leirsz, az alapjan szerintem nyugodtan vedd meg.
-
-
-
RootRulez
félisten
Visszaállítottam az SMS-eket.
Az SMS Backup+ mentést (amit 4.4-re N4-en nem tudtam a felhőből visszaállítani) visszaállítottam DEFY-ra,amin még az kezelheti az SMS-eket az app. Utána DEFY-n elmenettettem az SMS Backup & Restore-ral, a mentés fájt átmásoltam a N4-re és ott szintén a SMS Backup & Restore-ral visszaállítottam, ami már tudja kezelni a 4.4-en az SMS-eket.
-
Nando36
tag
válasz
pantomimes #36507 üzenetére
A rezgés alapból az hiszem 60-70%-ra van állítva de ezt fel lehet erősíteni.
-
-
Integra
titán
válasz
fatal` #36501 üzenetére
ezt az dropbox autosync-et minden progamnak kéne már tudnia.. most teszteltem az msecure-t és tudja, profi. telefon fr után csak telepíted a dropboxot, meg az msecure-t, belépsz, megadod a belépéseket és már húzza is be az adatbázist. óriási segítség telefon újrahúzáskor, fr-kor.
-
fatal`
titán
válasz
Integra #36500 üzenetére
Export, elméletileg most is van. Írtam már XDA-n a Viber topicban, meg adtam be ticketet is erre (jó lenne ha alapból syncelne).
A vicc, hogy PC-n nem lehet visszaállítani, mert visszamásolod az adatbázist és újraaktiválást kér, elküldi a kódot és utána kitörli az összes üzenetet ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest