Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Worlon83 #21011 üzenetére
"Nem én találtam ki Franco írta, és neki kissé jobban elhiszem mint neked, bocs, de ez van."
Annak hiszel akinek akarsz, de azért kíváncsi lennék Franco hol írt oylat, hogy _kétszer_ kell wipeolni a dalvik cache-t. Ha nekem nem hiszel, akkor gondolkozz, ha már informatika téren fikázol. Kétszer formázol egy partíciót úgy, hogy közben semmi nem változik rajta. Mi értelme van?
"Akár informatikus vagy, akár nem, azért tőled meg csak azt láttuk, hogy az Android így nem jó meg úgy nem jó, a user meg maga a megtestesült tökély."
Tőlem ilyet nem hallottál ,hogy az android így meg úgy nem jó. Kiforgatod a szavaimat. Konkrétan a CM10.2-ről volt szó, és azt írtam, hogy tartalmathat hibákat, amikbe bárki belefuthat.
"Ennek ellenére érdekes mégis erre fejlesztesz, már ha igaz."
Igaz. Megintcsak szíved joga nm elhinni. Bár nem látom mi ellentmondás lenen abban ,hogy nem vagyok vak és belefutottam pár hibába, meg aközött, hogy fejlesztek rá.
"Részemről befejeztem a veled való vitát, majd ha konstruktívan is képes leszel megnyilvánulni, és segítesz is a fórumtársaknak, akkor újra tárgyalhatunk."
A te hozzászólásaid mennyire voltak konstruktívak ebben a témában? Semennyire.
Onnan indult az egész, hogy le mertem írni, hogy én belefutottam pár hibába a CM10.2-ben. Aztán jött a támadás ,hogy dehát az stabil meg hibátlan, biztos én vagyok a hülye. Aztán jöttél te a komoly szakmai érveiddel és minősítgetéseddel. Duplaformat, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest