- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
motoflug #126 üzenetére
MHL: "Mobile High-Definition Link: Lehetővé teszi, hogy egy MHL adapter segítségével csatlakoztassuk kompatibilis okostelefonunkat, és onnan játsszuk le kedvenc filmjeinket akár Full HD felbontásban, és sokcsatornás térhangzással."
Google kereső: 3500 Ft-tól kapható, de kábeles megoldás.
Miracast: " A ... Miracast technológia WiFi alapokon nyugszik és lényege abban rejlik, hogy segít a különböző vezeték nélküli eszközök közötti egyszerű, gyors és biztonságos tartalommegosztásban." (Wifi direct)
A Miracast talán 2012-es szabvány, a tv-nek és a telefonnak is támogatnia kell.
A Chromcast több és kevesebb is ennél: wifi kapcsolaton keresztül netes (youtube) és saját tartalmat is tudsz a tv-n megjeleníteni, ha a tv HDMI portjába bedugod a Chromecast sticket és az androidos telefonra felteszed Chromecast alkalmazást.
-
Nara19
aktív tag
(A Chromcast instal (tv) és alkalmazás letöltése (tablet, mobil) után lehet az Avia-t indítani.)
Avia indítása után unlock?, ekkor letölti a playről a fizetős modult.
Az Avia bal menüből ki kell választani a media típusát ( kép, video, zene). Ki kell választani a file-t, el kell indítani a lejátszást, majd a jobb felső menü képernyő ikonnal kiküldeni a tv-re. Ekkor felhozza a csatlakozási párbeszédablakot.
Igazából ha a youtube-bal ment már a Chromecast, akkor itt is kell mennie.
Remélem megértettem a kérdést és használható választ adtam. -
Nara19
aktív tag
A Play-ről letöltött Avia lejátszó (egy fizetős modullal, ami kb. 670 Ft) a tab lokális tartalmát, mint video, zene, képek megjeleníti a tv képernyőjén.
-
Nara19
aktív tag
Megjött (a kütyü). Androidos set up nem ment (Asus MeMO Pad hd 7). Maradt az ősöreg netbook win xp-vel, azzal tudtam munkára bírni.
A Youtube szépen megy most már az Asusról is, meg a lányom Galaxy tab 2 7-ről is.
Egy újabb kütyü a kütyümániásnak. -
Nara19
aktív tag
válasz
zsirfecske #76 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a cikket, (nekem) hiánypotló volt.
E-bay-ről rendeltem, okt.22 - nov4 között érkezik, 13900-be került. Izgatottan várom.
Bocs, az új üzenet helyett választ nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest