- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hellwhatever
üzenetére
Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.
(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.
-
Dr. Akula
félisten
Z390 Designare, az egyik legdrágább s1151 lapjuk (volt), ha a pénzesebb cuccokra ilyen "minőséget" szánnak, akkor milyen lehet az olcsóbb...
-
Dr. Akula
félisten
Volt "Designare" alaplapom, legfőbb "előnye" az volt hogy annyira sorjásak voltak a CPU foglalat tüskéi, hogy a proci ráhelyezésétől elhajlott 6-7 darab, amivel kuka az egész. Gari ugye lábakra nincsen sehol. Persze ilyenkor az szokott lenni hogy biztos rosszul / ferdén lett ráhelyezve a proci, user error - na de a középső tüskék esetén, ahol se a belsőbb, se a külsőbb lábak nem görbültek, csak és kizárólag ott? Azóta visszatértem az Asushoz, a Gigabyte nevet meg elkönyveltem a Tomato / Acorp mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Gumi és felni topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 3200MHz Asztali PC memória RAM
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest