- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
molnarpeter #1599 üzenetére
Már dolgozom a témán.
Az Algopyrin nekem semmit sem ér, gyengus.
-
Domxc
senior tag
Sziasztok újra!
Aggleány: Hosszas töprengés után, az aláírásomban is olvastható Lumia 800-nál kötöttem ki. Nagyon szeretem.
-
válasz
Geri Bátyó #1586 üzenetére
Csak én szedek itt Béres cseppet?
(....nem ám...
)
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1578 üzenetére
Sok, hogy a macska rúgna bele.
dedike
Nem voltam, mivel lebetegedtem, ezért fényképek sincsenek.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1576 üzenetére
Hosszú, majd elmagyarázom, ha lesz rá időm.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1574 üzenetére
Te magánélsz, én meg társaságilag.
-
válasz
Geri Bátyó #1571 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmi játszhat be a dologba!
-
válasz
Geri Bátyó #1569 üzenetére
Jobb dolog? Nálunk?
Ez kizárt!
-
válasz
Geri Bátyó #1567 üzenetére
Neked is hasonlóakat! Remélem este még visszajössz közénk!
-
válasz
Geri Bátyó #1562 üzenetére
Én úgy vagyok vele, ha már valaki arról beszél mennyire boldog, meg jó neki, akkor ott valami hiba van... lehet gonosz vagyok, lehet, hogy front, de abban bízom, hogy válik valósággá!
-
Hmm..hmm..látom sokak feje felett ott köröz a szerelmi válság...
-
Timocicu
senior tag
Mert ránk jellemzően, csak a másikkal foglalkoztunk, már az elején elrontottuk a dolgot, mert csak adtunk és adtunk ...
Ez egy idő után, már a " volt párunknak " természetessé vált, sőt el is várta.
Aztán a jelek szerint , az új kapcsolatban kicsit átmentünk " önzőbe " ( talán nem ez rá a legjobb szó, de valami olyasmi ), természetesen csak bizonyos határokon belül.Végre ránk is talált az igazi, Akivel úgy érzi az ember lánya, hogy érte érdemes adni, mert viszonzásra talál, megkapja azt, amire vágyik, akivel és aki mellett képes lenne az egész Életét leélni, mert tudja, hogy számíthat rá, mellette áll " jóban - rosszban" !
Háááát el voltam tűnve picit, de igyekszem "visszatérni"
Csak úgy, mint én.
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1556 üzenetére
Én a figyelem kérdést mindeddig másképp láttam. Most lett fogalmam arról igazán mit is jelent ez. Lehet azért, mert eddig elcseszett kapcsolataim voltak?
Mostanában az a furcsa érzés kerülget, hogy félek attól, hogy elveszíthetem, pedig nincs rá okom
Fura, de egyben jó és új érzés ez most.
Hm, na igen, szexi is lehet, pláne ha nincs sok ruha rajta
Egyébként meg tök érdekes az emberek viselkedését "tanulmányozni", most ez a "szórakozásom". Mivel nap mint nap emberekkel kell foglalkoznom a munkám miatt, így bőven van erre lehetőségem. Nagyon érdekes kiből mit vált ki egy-egy jól irányzott kérdés/mondat és mennyi felsőbbrendű érzés gyülemlett fel az emberekben manapság...
-
Timocicu
senior tag
Dettó! Ez csak is jó!
A nők is és a férfiak is egyaránt igénylik, hogy irányítsák őket, még ha ezt nem is képesek bevallani.
Teljesen igazat adok! Azért mert akaratán kívül, általában azért a nő irányít, szeretjük mi is , ha bennünket is irányít a férfi, nem nekünk kell mindent megszervezni, stb ... mert ez is jelzi, hogy odafigyel ránk, foglalkozik velünk.
Geri Bátyó:
Attól, hogy egy hímnemű odafigyel a nőre és neadjisten mondjuk házimunkát is végez, még lehet férfi!
Ez így van!
Egy porszívózó, mosogató férfi még szexi is lehet!
aggleány: Én is így látom!
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1552 üzenetére
Kommunikáció, te mondtad ki
Ez a legeslegfontosabb dolog egy kapcsolatban! Ha ez nincs meg, kapcsolat sincs, csak két ember egymás mellett. A konfliktusok meg kellenek, nem is az elcsépelt mondatért, mert édes a békülés, hanem azért, mert egy-egy vita/veszekedés után talán a másik olyan gondolataival is találkozunk ugyan egy nyersebb formában, amivel egyébként nem vagy nem ilyen mélységben. Igenis kell néhány összezördülés.
Háááát el voltam tűnve picit, de igyekszem "visszatérni"
Geri Bátyó: Ez pontosan így van
Én szeretem, ha néha elmosogat
Őőőőő és ha esetleg lenne ötletetek itt, azt szívesen fogadnám és éke a linkért
[link]
-
molnarpeter
nagyúr
Micsoda kommentgyártás folyik itt, amíg én filmeztem egyet... Meg aludtam... Meg felkeltem...
Mentségemre legyen, én is betegeskedek még.
Mp
-
Timocicu
senior tag
Örülök neki, hogy rátaláltál!
" akivel együtt élek, neki ez az első ilyen jellegű "megmérettetése", így rám hagyatkozik, mert szeretné jól csinálni"
Ilyesmi a felállás nálunk is.
Igaz, már kezdi bontogatni a szárnyait ...
Bár mi már közel 2,5 éve élvezzük egymás társaságát, átéltünk jót és kevésbé kellemes helyzeteket is ( rosszakaró anyós jutott), mindeközben ugye megszületett szerelmünk gyümölcse is
Én benne találtam meg a számomra igazi Férfit. Szeret ( úgy ahogy és amilyen vagyok ), én viszont szeretem. Mindent meg tudunk beszélni. Elfogadjuk egymás hóbortjait. Tudjuk mikor kell hagyni kicsit a másikat a saját gondolataival, így nagyon ritkán van konfliktus. Bár Aki azt mondja Náluk soha sincs, az szerintem nem valós.
Én szívesen olvasom soraidat bárhol! Sajnálom, hogy egy jó időre nem hallottunk egymás felől, de mindent be lehet pótolni.
-
Geri Bátyó
addikt
Talán tényleg kell némi érettség ahhoz, hogy feltűnjön: aki figyelmes, az nem feltétlenül egy nyúlbéla (vagy ahogy egy ismerősöm mondaná, műanyagmikulás
). Attól, hogy egy hímnemű odafigyel a nőre és neadjisten mondjuk házimunkát is végez, még lehet férfi!
aggleány: Alapvetően nincs azzal gond, ha valaki bizonyosságot akar szerezni a másik fél érzéseivel kapcsolatban! Hogyha tudatosan mondogatnád neki, az kicsit szerintem durva lenne, de tudatlanul nem vészes, főleg, ha ezt meg is beszéltétek!
Nem is tartom magam papucsnak! Hogyha szeretek valakit, akkor szívesen teljesítem a kívánságait, de azért van egy határ!
Időnként tényleg jó, ha az ember lepasszolhatja az irányítás "felelősségét", de csak akkor, ha a döntés neki sincs ellenére, ahogy tulajdonképpen te is írtad, úgyhogy ebben egyetértünk!
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1542 üzenetére
Ez nem gonoszság, csak egyfajta rafinált információszerzés, ráadásul nem feltétlenül tudatos. Timocicunak igaza van.
Ne sajnáltasd magad, nem nézel ki papucsoid egyednek.
Soha nem volt más lehetőségetek, csak nem tudtatok róla, hogy nincs.
Az esetek nagy részében a nő irányít, miközben a pasi azt hiszi, hogy ő a főnök.
Persze vannak kivételek, de nem jellemző. Én pl. mostanság kifejezetten élvezem, ha átadhatom az irányítást. Néha jó, ha valaki megszervezi az ember helyett a dolgokat.
Az irányítást ne úgy értsd, hogy a pasi akarata soha nem érvényesül. A legtöbb esetben a férfiember nem igazán tudja, hogy mit akar, és a segítőkész hölgy megszánja, és megmutatja neki, hogy mi is a szíve vágya. Persze mindezt úgy, hogy a pasi meg legyen győződve arról, hogy a zseniális ötlet az ő agyából pattant elő.
Aki mindezt erőszakosan, a másikra nem odafigyelve teszi, az más téma. Az olyanokkal nem érdemes foglalkozni, mert azok zsarnokok.
-
Verus
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1548 üzenetére
Persze, én is az egyensúlyra szavazok, mindennek ez az alapja
Hm, ebben igazad van. Volt már 1-2 hosszabb kapcsolatom, de ott igen, a rosszfiú kategória nyert. Nem is tagadtam soha, hogy az ilyen típusú férfiakat vonzónak tartottam a magabiztosságuk, a szabadságuk, a kötöttségektől mentes viselkedésük miatt. Ez ideig-óráig jó volt, persze, de amikor már elmúlt az újdonság varázsa és az érdekessége, akkor már az ember folyton csak hibákat talált. Mindemellett próbálta magát folyton meggyőzni arról, hogy "megjön" az esze, de alapvető természetüknél fogva sohasem jött
Idő kell ahhoz, hogy körvonalazódjon a mit miért elve, mit vállalunk és miért, mármint megéri-e egy rosszfiúval lenni, mert az érdekes, de emellett sok-sok szomorú órát is kapunk. Most viszont (talán ehhez az is kellett, hogy érettebb legyek) nem élvezek semmi mást jobban, mint a figyelmességet, a kiegyensúlyozottságot, a nyugalmat, a nevetést és az igazi boldogságot
-
Geri Bátyó
addikt
Ebben az irányításban is kell, hogy legyen egyensúly! Az sem szerencsés, ha valamelyik fél el van nyomva, még akkor sem, ha valójában nem is tud róla, mert előbb-utóbb akkor is ledobja a láncot. Saját tapasztalatból beszélek!
Sajnos alap igazság, hogy a figyelmes férfiak általában hoppon maradnak, mert a nők legtöbb esetben a rosszfiúkra buknak, még akkor is, ha mást állítanak!
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1545 üzenetére
Egy nőnek az a dolga, hogy irányítsa a férfit, csak az a férfi ezt mindeközben ne vegye észre
Ebben egyébként tényleg van valami, minden feminista gondolatot félretéve. A nők is és a férfiak is egyaránt igénylik, hogy irányítsák őket, még ha ezt nem is képesek bevallani.
Megjegyzem,én most teljesen jó helyzetben vagyok, hiszen akivel együtt élek, neki ez az első ilyen jellegű "megmérettetése", így rám hagyatkozik, mert szeretné jól csinálni. Egyébként én azt hittem, hogy teljesen eltűnt a férfiakból az, hogy apró figyelmességekkel folyton meglepjék a nőt és ezzel a szürke hétköznapokat egy kapcsolatban megszínesítsék. Nos, van még ilyen férfi, de nekem is elég nehéz volt megtalálni.
Bocs, Timocicu, követlek tieteket
-
Timocicu
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1544 üzenetére
Tudod, ez így van kitalálva. Fontos a jó tálalás.
Persze szívem, hiszen Te vagy a Férfi, Te hordod a nadrágot, Te vagy az irányító, úgy lesz amit Te szeretnél ...
csak úgy ahogy én akarom
-
Timocicu
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1542 üzenetére
Őőőőőő, kicsit sem gonosz, csak NŐ-ből van!
Tudja, hogy mit tesz! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
hengerPHanda #1539 üzenetére
Hát persze! Ki vagyok váncsi!
aggleány: Értem! Szóval ha megemlíted és szerencsétlenül néz, akkor részéről még nem múlt el! Nem vagy te gonosz egy kicsit?
"Úgyhogy résztvevő voltam, én vezettem fel."
Már kezdtem volna meglepődni, hogy nem jól ismerlek! -
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1538 üzenetére
Tudom, hogy nem szerencsés túl sokat mondogatni, hogy véget érhet, de néha úgy sikerül, bár nem igazán akarom. Aztán amikor elkomorul az arca, és olyan szerencsétlenül néz, akkor megnyugszom, hogy "Phűűű, ezek szerint még nem." Ezt viszont nyilván nem igazán reklámozza az ember, mert elég ciki.
Pedig már voltam szépségverseny résztvevője. Az előző kutyim egy nagyon szép keverék állatka volt, és egyszer elvittem egy neki kiírt szépségversenyre. Úgyhogy résztvevő voltam, én vezettem fel.
Timocicu
Ó, dehogynem!
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1538 üzenetére
meg nem tudom beuzemelni, sajnos nincs hozza liquid-em. Megmutassam igy uzemkeptelenul is?
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Miből maradtam ki már meghint! Hát kellett nekem belázasodni!?
PHandus: Kíváncsi vagyok arra az elektromos biz-baszra! Hallottam és olvastam róla, láttam is, de testközelből még nem. Remélem, beválik!
aggleány: Való igaz, hogy a kávé és a cigi (nálam még talán a sör is) nem múlik!
Ettől függetlenül, nem biztos, hogy szerencsés túl sokat mondogatni, hogy egy párkapcsolat véget érhet, még akkor sem, ha ezzel mindkét fél tisztában van.
Egy szépségverseny résztvevőjeként tényleg nehezen tudnálak elképzelni, de nem a külsőd miatt, hanem azért, mert olyan szinten messze áll az ilyesmi a gondolkodásodtól, mint a teológus és a geológus (ég és föld
). Nézőként és fotósként viszont biztos érdekes lehet!
(#1526) dedike: Olyan nincs, hogy túlzott őszinteség!
Vagy őszinte valaki, vagy nem!
-
aggleány
addikt
Gondoltam, hogy ez jobban fog tetszeni, de ne mondd el neki, mert a végén még elbízza magát.
Timocicu
Hát, ha őszinte akarok lenni, azt kell mondanom, hogy nem kifejezetten anyai érzéseket táplálok vele kapcsolatban. És akkor még finom voltam és nőies.
Dhampir
Kis félreértést érzékelek az éterben. Nem táplálkozási célzattal tépném ki bárkinek a torkát, aki bántani meri. Inkább intenzív, erősen hatékony, hosszú távon is megfelelő rendreutasítási elképzeléssel.
A kognitív disszonancia majdnem tökéletesen passzol, annyi a pici eltérés a jelen szituáció és a hivatalos megfogalmazás között, hogy esetemben nem csak az eddigi elképzeléseknek és ismereknek mond ellent a helyzet, hanem egy nagyon régen megfogalmazott, igen kiforrott, nem kényszeren, hanem logikán alapuló döntésemnek. Így azért picinykét neccesebb a dolog, és keményen küzdöttem is ellene, de egyre inkább kezd bennem kikristályosodni azon gondolat, mely szerint a régi, jól bevált, több éven át remekül funkcionáló kényelmes kis életkémet csúnyán buktam.
-
aggleány
addikt
Poénnak szántam, de komolyra fordítva lásd lejjebb:
Nem hiszem, de ha igen, akkor sem lehetne belőle gond. Sem hűséget, sem vakságot, sem semmit nem fogadtunk egymásnak. Ráadásul már beszéltünk is ilyesmikről, úgyhogy nem lenne számára újdonság, ha olvasná. Miért kérdezed?
-
aggleány
addikt
Ne bízd el magad, nem is a Te kedvedért írtam, mindössze tényközlésnek szántam.
Egy szépségversenyen én maximum a "vicc" kategóriában rúghatnék labdába, mivel hiányzik 10 centi és van vagy 10 kg többlet a gebe manökenekhez képest.
Az aláírásomban szereplő, középen lévő oldalnak vagyok többek között valami izéje, és ha van ilyen rendezvény, akkor ketten megyünk a főherkentyű úrral. Ő mindent intéz, aggleány meg bevonul, kattogtat, tanul, nézelődik. Aztán néha cikket ír a látottakról.
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1510 üzenetére
Lecemendéztél, ribi?
Te csak röpke órákra jelensz meg a hétköznapjaimban, és már tova is libbensz, mintha a libbenő langy hajlani szellő vinne tova a szárnyain. Óóó, de szépet kalligrafáltam ide.
dedike
Most éppen nagyon sanyarú.
Ülök a dolgozóban, fórumozgatok, közben nézem a HP-t, este megyek egy androidos gyűlésre, hétvégén egy szépségversenyen fogok fotózni stb. Sanyarú, sanyarú.
-
válasz
aggleány #1507 üzenetére
Értem. Bár egyetérteni nem tudok vele. Viszont mivel nem az én egészségemről van szó, így közöm sincs hozzá.
z összes olyan emberke, akivel összejártam, dohányzott, én meg nem akartam kilógni a sorból.
Pedig ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy ezzel
nem kilógvalaki a sorból, hanem kitűnik...Szerk.: ...és Te ezt nevezed örömnek?
-
aggleány
addikt
Semmit. Eszem ágában sem volt végleg abbahagyni, csak ha már jött az alkalom, ki akartam próbálni, hogy menne-e. Szerintem igen, elvégre is fél évig ment, és nem is hiányzott. Amikor ez történt, az összes olyan emberke, akivel összejártam, dohányzott, én meg nem akartam kilógni a sorból.
PHanda
Nem abbahagytam, csak szüneteltettem a dohányzási tevékenységet. Tudod, egyensúlyban kell tartani a dolgokat: kávézom és cigizem. A kávé tágítja az ereket, a dohányzás szűkíti.
Különben is, nekem is kell egy kis öröm az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest