Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Na, ment az SGS a szervizbe. Allitolag kicserelik.
-
Pörög a totyik
-
Mi történt itt?
Napok óta semmi hozzászólás/évődés/szekálás/b@szogatás....
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
hengerPHanda #1393 üzenetére
Szegény Dömpike!
Nem baj, majd meggyógyul!
aggleány: Jól lebuktunk az már biztos! Csak ÉB meg ne tudja!
ittakary: De sz@r lehet, nem délig aludni! Már-már átérzem a problémádat!
-
No gyerekek, nekem is elkezdődött az egyetem. Vége a délig alvás időszakának
Szomorú de evvan.
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1391 üzenetére
Na most csúnyán lebuktatok!
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1392 üzenetére
Dompikeje kiccicaja sokaig nem evett
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Brown ügynök #1390 üzenetére
Vajon ki?
Kedves hengerPHanda barátomat kísérem állatorvoshoz (nem Ő beteg, hanem a cicusa). -
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1389 üzenetére
jaaaj miket beszelsz...
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1389 üzenetére
Vajon ki lehet az?
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1387 üzenetére
De jó neked!
Ez sem jó, az sem jó, de azért jó kedved van.
Elárulhatnád a titkot, de gyorsan kellene, mert mindjárt megyek megint kocsikiásásra.
-
Geri Bátyó
addikt
Szépjónagyot mindenkinek!
A változatosság kedvéért kissé zűrös a mai napom. A maszek meló is bekavar elég rendesen és a melóhelyen is érdekes dolgok történnek.
Ráadásul megint nem aludtam túl jól, de mindettől függetlenül határozottan jó kedvem van! -
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1382 üzenetére
Igen, sok mindenre jó. Ráadásul igen feltűnésmentes darab, mert mindenféleszínű.
Domxc
Szóval síelni voltál! De jó neked! Én is szívesen elmennék egy kis csúszkálásra pár napra (hétre).
Telóval mi történhetett? Nem lehet, hogy csak a hideg miatt esett le ennyire az üzemidő?
-
Geri Bátyó
addikt
Jobb reggelt!
Nem jól indul a napom. Van jópár bosszankodni valóm ma.
-
Domxc
senior tag
Megjottem. Kva jo volt.
Viszlat!
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1377 üzenetére
Igen, kint áll szegény.
Miért, gondoltad, hogy bent a szobában takarózott be hóval?
-
aggleány
addikt
Szép jó napot mindenkinek!
Mobil garázsban áll a kocsi, és át is festettem, teljesen fehér a felső része.
-
aggleány
addikt
Na szép!
Itt soha nem dolgozik senki, csak én?
Na szóval, mi van azzal a talival???
-
aggleány
addikt
Jó napokat kívánok mindenkinek!
Sehol senki? Hát nektek már nincs is munkanap?
Én most éppen az egyik cég összes eddigi taggyűlési határozatát listázgatom. Feletébb változatos, nagyon izgalmas kis feladat, majdnem elaludtam az előbb.
-
föccer
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #1361 üzenetére
Olcsó volt és a célnak megfelel. Youtube mellé, meg alaplapi audió mellé mi a reteknek vegyen jobb minőségűt.
Aggleány: Egy kis bónusz adalékként olvasd el az ide írt hszeket. Hátha segít, beazonosítani, hogy mi vagyok.
üdv, föccer
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1356 üzenetére
mostmar figyelek arra, h ne hisztizzek
azota megint szeri van
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
aggleány #1345 üzenetére
Nincs mit! Tényleg így gondolom!
PHandus: Biztos, hogy kisírt szemekkel is szép vagy, de csak akkor, ha nem hiszti miatt kisírt a szemed!
Ja és nem érdemes elbambulni! Az már a villamoson sem vált be, de lépcsőn sem hatékony!dedike: Fejből!
föccer: Ezek szerint kis csitri vagy még!
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1354 üzenetére
Miért találsz ki magadnak ilyeneket?
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1352 üzenetére
Na de kétszer is ugyanott???
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1350 üzenetére
Értem. Tehát direkt csináltad.
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1346 üzenetére
Miért esel le a lépcsőn? Lesétálni nem kényelmesebb? Oké, hogy a leesés gyorsabb, de akkor is.
dedike
Ne pont most piszkáld, amikor ilyen szép idiótaságot talált ki!
föccer
28 éves kislány vagy???
Hogy mik nem vannak!!!
-
válasz
Geri Bátyó #1344 üzenetére
Ezt a sok zagyvaságot honnan szedted?
-
hengerPHanda
tag
válasz
ugye azert meg negyed szazadosan, kisirt szemekkel is szep vagyok? (pillazos szmajli) Ugy gondolom olyan vagyok, mint a bor. Minrl oregebb, annal jobb
Felfogast kellett valtanom ilyen baratok mellett
Amugy az is jol peldazza azt, h oregszem, h a heten masodszor esek le a lepcson, mindket alkalommal ugyanott borultam. Jelentem a kollegak lassan megszokjak, bar a rohoges most nagyobb volt...
-
aggleány
addikt
válasz
Óóó, ez nagyon jól hangzott!
Elegánsan. Igazán köszönjük.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1341 üzenetére
Hihi, nagyon viccesek vagytok!
Nálatok, fiúneműeknél teljesen más a dolog. Ti férfiasabbak lesztek, mi meg öregszünk. Mondjuk engem eddig is erősen meghatott a dolog.
föccer
Te kislány vagy???
-
Geri Bátyó
addikt
Na, hogy mindenki boldog legyen, itt van rólam is egy (majdnem) fürdőgatyás kép! Amit eredetileg akartam, azt nem találom, de ez ugyan akkor készült. Fürdőgatya van rajtam, csak nem látszik. Remélem, mindenki elégedett!
aggleány: Én kifejezetten vártam, hogy 25 legyek, mert onnantól már senki sem mondhatta rám, hogy gyerek, vagy túl fiatal vagyok. A 30. születésnapomon apám közölte, hogy ez innentől már középkor!
Ettől függetlenül most sem vagyok komolyabb, mint 25 évesen és a tettvágyam is ugyan olyan erős. Tapasztaltabb lettem. Más nem változott.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1339 üzenetére
Ne is mondd! Anno, mikor én lettem negyed százados, legalább két percre mély depresszióba süllyedtem!
Aztán midőn eljött a harmadik X, tökéletesen kivoltam teljes 3 percig. Brrr!!! Nem is szeretek rágondolni.
Azóta meg, mivel már szenilis vagyok, az éveket nem is számolom, csak tolom be az arcomba a tortát, és örülök, hogy nem gumibugyit kapok ajándékba.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1337 üzenetére
Egyetértek.
(Mármint azzal, hogy nem a születési dátum számít.)
Egy kedves fórumtárs hölgy már két hete azért sírja vizesre a párnáját, mert nemsokára 25 éves lesz.
Mondam is neki, hogy mindjárt elsírom magam, hogy egy ilyen vénasszonnyal szóba álltam!
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1335 üzenetére
Hogy neked?
Nálam?
Esélyed?
Nem is tudom. Még gondolkodom rajta egy kicsit.
Az okos dolog volt, hogy hölgynek néztél. Na de az, hogy "idősebb", az már nem annyira.
Én fiatal kis csitri vagyok és leszek is még jópár (30-40) évig.
-
aggleány
addikt
Tévedés. Nagyon jó a fantáziám, de túl sok megoldandó feladat van a képen: babából felnőtt férfiembert elképzelni; kezeslábas ruházatot fürdőrucivá alakítani; repülés helyett valamiféle a felnőttkorban elfogadottabb pozitúrát kitalálni... Ez így egyszerre sok. Jó lesz egy olyan kép is, ami felnőttkori fürdőrucis, a lebegés maradhat, azt megoldom.
Geri Bátyó
Persze, egy hölgynek jól esik, de hol látsz Te itt hölgyet? PHanda nincs itt.
Talán kicsit tényleg kimentél a divatból, de valami idősebb, kissé konzervatívabb gondolkodású nőneműnek talán még így is jó leszel.
Nem bántásból írtam, de a mai világban sajnos ez a kedveskedés és figyelmesség már nem igazán válik be. Le sem merem írni, hogy néha milyen dumákat hallok ifjú "hölgyektől" a vonaton.
Francba, ezek szerint én is kimentem a divatból!
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
aggleány: Látom, nagy sikere lett a képnek! Nem is csodálom!
Pedig yetikét leszámítva, nem is láttak élőben! Az csak az igazi élmény!
-
aggleány
addikt
Ha a kolléga kérte, gondoltam, kicsit piszok leszek, és szerzek egy képet valahonnan, hogy legyen neki bikini.
föccer
Még a végén zavarba jönnék, ha tudnék.
yetike
Alapvetően igazad van, tényleg megvariáltam egy kicsit.
Nincs lánytestvérem.
Mindenki
Először arra gondoltam, hogy ráadom a kutyára a fürdőrucit, de nagyon nem akarta felvenni.
Már azt hittem, azért nem ír senki, mert olyan ijesztő lett a kép.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1309 üzenetére
Mondtam én, hogy jó ízlésed van.
Mit szólsz a fantasztikus photoshopping tehetségemhez?
-
aggleány
addikt
Köszönöm, ittakary!
Második kísérlet:
Nem nagyítható.
Szerk.: Királylány vagyok, sikerült!!!
Szerkesztés, átméretezés, rajzosítás, feliratozás, minden!
-
válasz
aggleány #1305 üzenetére
1) képet feltöltöd ide
2) kép alatt lesz egy olyan, hogy "Linkek: Mutat" arra katt
3) Direkt linket másolod
4) PH-n pedig a hozzászólás írás szövegmező alatt vannak a gombocskák: OFF, Link, Kép. Na itt a Kép-re katt: ide beilleszted a direkt linket
5) Done
6) kép átméretezés pedig rengetegféleképpen kivitelezhető: legegyszerűbb IrfanView nevű progival (gyerekkorom óta ezt használom) itt a CTRL+R -t megnyomva elő is ugrik, hogy mire akarod átméretezni. Mindössze el kell menteni.
Például:
Úgy teszem kattinthatóvá, hogy két képet töltök fel... Egy kis méretűt, amit itt látsz az oldalon (egy 300px szélességűt) és az eredeti méretűt. A kicsi direktbe beillesztem, ez látszódik, utána pedig kijelölöm az egész [IMG] lófaszt és rákattintok a Link gombocskára és ide beillesztem a NAGY kép linkjét.
így kattintós lesz -
aggleány
addikt
Na tessék! Fel akarom tölteni a képet a fürdőruháról, és nem lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest