Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #599 üzenetére
Akkor.... holnap jézuska!
-
Domxc
senior tag
Yo, reggelt!
Holnap karácsony! -
Csemike
aktív tag
válasz
molnarpeter #593 üzenetére
Gépvas... Régebben mennyire menő volt itt a "vasazás".
Mindenki nyitott legalább egy olyan topikot, aminek a címében szerepelt a "vas" szó.
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt (vagy mi a fene van ilyenkor) mindenkinek!
Látom, kan téma volt tegnap! Én meg nem voltam itt!
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #593 üzenetére
Hámeazéna'
Nekem se egy gépem van attól hogy nem írom ki az adatlapra az összeset
-
Chaser
legenda
Majd közétek vágom a T60-at arra nem kell vigyázni
/na jó, dehogynem, csak nagy a pofa/
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #590 üzenetére
virtuálispacsi
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #588 üzenetére
nexus s? pff. galaxy s
-
Domxc
senior tag
attól függ hol veszed. az átlaguser bemegy az 576-ba és 13e-ért vesz játékot. Pl. én a gamestopban, és a consolecorner-ben veszek mindig utóbbiban használtat. néha beszámíttatok, volt amikor emiatt egy crysis2-őt, és egy red dead redemption-t 3e-ért vittem el. (persze, ajándékba)
mp.: koliba én is. itthon biztonságban van a minim. nemrég szereztem egy wacom táblát hozzá, uberbrutálfaxa.
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #576 üzenetére
Külsőre nem rossz, lehet meg kellett volna vennem a dell strekat mikor 60k-ért dobálták. De megvárom míg a kis sharpom bevégzi az életciklusát, valszeg még pár generáció kijön addig
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #580 üzenetére
jó kis vétel. nekem mac minim van szerény vagyok.
ha meg kell a pc, akkor ott a parallels desktop. -
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #578 üzenetére
Részvét?? Tipikus PC-s hozzáállás.
ahaa.. dualboot=在他媽的知道?
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #572 üzenetére
Miért nem buherálok? Ha lesz pc-m buherálok egyenlőre mac-em van!
-
molnarpeter
nagyúr
-
Chaser
legenda
Ha már ilyen telefon guruk vagytok, a Sharp gyárt még telefont? Kb 5 éves az 550SH-m, de ha le kellene cserélni nem tudnám mit vegyek. Még 5 évet jó lenne ha kibírna
-
LadyLorien
tag
válasz
Geri Bátyó #573 üzenetére
Azért valljuk be, hasznos a telefon, főleg ha sokat tud, igaz nekem nem csúcs szuper van, hanem egy Nokia E71, de imádom, mert jól bírja az aksi és nem érintő képernyős... azoktól valahogy a hideg kiráz.
Pl. most nagy segítség volt, mert párom nem unatkozott, míg sütöttem, mégis ott volt velem, ráadásul baromi sok mindent úgy intéztem el, hogy ha nem lett volna telefon, még mindig azokon ülnék. -
Geri Bátyó
addikt
Mit össze nem tudtok lógni a telefonokon!
Nekem már egy is sok volt, most a kettő még inkább, de a szükség nagy úr!mp: Az a Frodóhaj nem is volt rossz pedig.
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #570 üzenetére
Új telefon, milyen?
fuuu, most én teljesen be vagyok sózva a jövőévi mobilpiactól.
a, remélhetőleg a sensation xe-nek csökken az ára
b, jön a nokia lumia 800
c, ics 4.0.3, ha beszerzek egy mobilt amin elérhető lesz. sajna az sgs-en már nemszerk.:
Xperia Mini? Miért adtad el? -
molnarpeter
nagyúr
Egy Xperia Minit már becsomagoltam EczkE kollégának, az már meg is érkezett hozzá.
Édesanyámmal karácsonyra megörököltetem a Galaxy 3-at, hogy tudjon esetleg Skype-olni a testvéremmel, aki Isztambulban él, Apumnak még nem tudom, mit adok...
Talán hozzájárulok az új telefonjához, vagy egy-két 1k-val feltöltött SIM-et adok neki...
mp
-
Domxc
senior tag
Ti hogy álltok a csomagolással, ajándékokkal?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #565 üzenetére
Én is kissé későn keltem, fél órát késtem is a fodrásztól
Elég erőteljesen megkopasztott a frodóhajhoz képest...
mp
-
Csemike
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #565 üzenetére
Olyan voltál, mint Micimackó, aki törte a fejét és közben azt mondogatta, hogy: "Gondolkodj, Micimackó, gondolkodj!" ?
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit elaludtam. Mondjuk ez az utolsó munkanapom ebben az évben, úgyhogy talán belefér. Ráadásul rajtam kívül még egy embernek kellett bejönni, a többiek már pihiznek.
Tegnap este adtam magamnak egy kis gondolkodnivalót. Meglepő, de máris meg van a megoldás. Szerencsére volt kellő motiváció.
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #562 üzenetére
"meg nbem géppeleka túl pontosan " hát nem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #561 üzenetére
Bocsánat, ügynök
Kifutottam a szerkesztési időből, meg nbem géppeleka túl pontosan
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #558 üzenetére
Ejj...
Brown ühgynök: beteg.
mp
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
legjobb nap Férfi számára, 2. pont. (+18)
-
Csemike
aktív tag
válasz
Pffff...
-
molnarpeter
nagyúr
Jóreggelt!
Ahhoz képest, hogy délben keltem, egész jól kezdődött a napom, Apum volt egy Samu szervízben, és a rossz töltőmet szó nélkül kicserélték neki, valamint az egyik eladott Xperia Mini is odaért a vásárlóhoz
mp
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #554 üzenetére
Én sem vagyok annyira oda érte, de más okból, amit nem szeretnék leírni.
-
Chaser
legenda
válasz
aggleány #551 üzenetére
Dolgozni nem kell, viselkedni nem kell de az nem gond, munkahelyen is hülye vagyok
Csomagolás se nagy kihívás mert egész évben csinálom, mást meg nem csinálok karácsony címszóval semmi extrát. Max mákos beijglit eszek amennyi belém fér
De a karácsonyt akkor is utálom, többi "ünnep" csak szimplán közömbös.
-
-
Chaser
legenda
Nekem a legjobb...már napok óta nem dolgozok, csak a "köztest". De az csak abból áll hogy írogatok, csomagolok, postára megyek...szóval el lehet viselni
Ajándékok megvannak, még egyet kéne vennem, de az nem tudom mi legyen
Rokonlátogatás nem lesz, közvetlen családtagok vannak, anyám meg testvéreim, többiek már nem élnek, aki él távolabbi véletlen arra se vagyok kíváncsi. Utálom a karácsonyt.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #545 üzenetére
Nekem nincs keresztfiam, úgyhogy ezt a részt megúsztam.
A többit már leírtam. A tied sem rossz program.
Többiek? Ti mit műveltek majd?
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
aggleány #539 üzenetére
Először nem értek hozzá, utána pedig helyeselsz.
A karácsonynak én sem kerítek nagy feneket. A két keresztfiam (bár valójában 3 van) kap ajándékot és annyi. 24-én az ex-sógoronmál leszek (mellesleg 21 éve a barátom), 25-26-án Fehérvár: nagymamám, nővéremék, egyéb rokonok.
-
aggleány
addikt
válasz
LadyLorien #543 üzenetére
Nekem könnyebb a rokonlátogatás, mivel nem nagy a rokonság. Szűk család anyám meg kutya meg én, a távolabbi rokonság meg jön Pestre, mert mindenki itt van rajtuk kívül. Úgyhogy én rokonlátogatás címén ülök otthon, és várom, hogy meglátogassanak.
-
LadyLorien
tag
válasz
aggleány #541 üzenetére
Az nem semmi, amikor az ember azt mondja, hogy "Na... Végeztem!", akkor jön rá, hogy még koránt sem, mert jön a rokonlátogatás, ami szerintem megint csak fárasztó dolog...
Nekem is 26-án utazás, akkor már nem tudok semmit se csinálni.Most meg azt érzem, hogy valamit elfelejtettem. Remek
Csemike: Nekem se került nagy része pénzbe, illetve nem nagy összegek... Inkább a munkaidő sok velük.
-
Csemike
aktív tag
válasz
LadyLorien #540 üzenetére
Jobban. No money, no gifts.
-
aggleány
addikt
válasz
LadyLorien #540 üzenetére
Nem semmi programod van.
Én jobban állok: ma céges ebéd, holnap céges buli hajnalig, pénteken PH-s tali, szombaton baráti ebéd, szombat este csomagbontás, vasárnap rokonlátogatás, hétfőn barátnőzés...
Mondjuk legalább az ajándékokat már beszereztem - már amennyit akartam.
-
LadyLorien
tag
Sziasztok, mi a helyzet erre fele?
Telefonról jelentkezem, még mindig nem vagyok otthon, megy a sütés ezerrel. Bejgli és sajtos kockákból nagy adag már kész van.Ma még vár rám egy teszkózás... Talán estére hazajutok, van még pár gravírozni való pohár, egy karácsonyi képeslap megtervezése... 3 digitális portré, ajándék csomagolások, fényképek válogatása, retusálása... Brrr... Sok.
Remélem azért, hogy ti jobban álltok, mint én.
-
aggleány
addikt
Igen, valahogy mindig váratlanul szokta érni őket a hóesés meg a fagy. Tavaly egyszer három órát késett a vonatom, mert nem számítottak rá, hogy be fog fagyni a váltó. Van benne valami, mínusz 10 fokban én sem számítanék ilyesmire. Inkább arra, hogy kitelepülnek a pálmafák.
Geri Bátyó
Nem értesz Te ehhez.
A forralt bort nem szeretem, tehát nem kérek. Esetleg a forró csoki jöhet.
Az sem biztos, hogy katasztrófa, ha valami pasasszerűség hozza, de ezt még meg kell gondolnom.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #535 üzenetére
Én igazából úgy néznék szívesen hóesést, hogy kényelmesen heverkélek a kandalló előtt a mű-jegesmedvebőrön a gerendaházam nappalijában, a kandallóban ropog a tűz, és semmi más fény nem világít a kandallón kívül. Kint már sötét van, de a hópelyhek szinte szikráznak, ahogy kavarogva szállingóznak lefelé. Némelyik egy pillanatra megragad az ablakon, de azután tovarebben.
Nem pedig úgy, hogy itt ülök a munkahelyemen, kinézek, jé, esik a hó. Hogy a fenébe jutok haza, ha a BKV a szokásos szintet hozza?
-
aggleány
addikt
Én is szeretem a hótat, főleg, ha megmarad. Meg amikor szép fehér. Nem ronda szürke latyak.
-
Csemike
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #527 üzenetére
Hát, már eléggé mérges voltam, hogy a hó körbehullotta Budapestet... De most azért végre ide is jut.
(Nincs sapim.
)
Szerk.: percek kérdése és leáll a BKV. Pedig épp menni akartam a Belvárosba érvényesíteni a diákomat, amit szeptember óta nem tettem meg.
-
ferensz
senior tag
válasz
Geri Bátyó #529 üzenetére
Neki mez kell, meg sargarepa
-
7
addikt
válasz
Geri Bátyó #527 üzenetére
Végre itt is
-
Geri Bátyó
addikt
Ni má! Hullik a hav!
-
Chaser
legenda
válasz
Brown ügynök #524 üzenetére
Ha olvasgatni akarok magamtól is odatalálok
de van fontosabb olvasgatnivalóm is most...akarok venni egy szinte_tizátort 50k-ig, ez lesz az első, de nem értek hozzájuk, most ezek után olvasgatok nagy erőkkel. Ha tud valaki ajánlani valamit ne tartsa magában
szerk: Geri Bátyó: Jó majd du. elolvasom
-
Brown ügynök
senior tag
-
Chaser
legenda
Yoooo Reggelt
Hogy áll a ph találkozósdi?
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Meló, meló, meló. Hogyha azt szeretném, hogy pénteken már ne kelljen bejönnöm, akkor bele kell húznom. Időnként azért idepillantok majd!
-
ferensz
senior tag
Nem először voltam Veszprémben, korábban többször voltam már a kézilabda csapat meccsein, illetve idén tavasszal VEN-en is voltam lent, a menyasszonyom elméletben idén diplomázik, tehát már párszor jártam már feléd.
Szép volt nagyon sötétben is, anyukámmal felmásztunk a várba, onnan le a Benedek hegy végéig, aztán a kolostor romot is megnéztük, utána pedig csak kódorogtunk a városban, szép helyeket keresve. Direkt ilyen bandukolósnak terveztük, a tabot sem használtam megtalálni az über nagyonnagyon király látványosságos helyeket. Simán kóválygás közben is el lehet lenni, hát még mikor az ember pár éves emlékeket idéz fel meglátva az Expresszót tök sötétben. Az biztos, hogy idén még megyünk le egyszer legalább sétafikálni ismételten, de lehet, hogy beveszünk egy szombat esti koncertet is a körútba.
Tényleg, a presszóval van valami, hogy zárva volt tegnap este? Legjobb tudomásom szerint anno hétfőnként is voltak programok, most meg mintha valami kripta lett volna olyan setét volt.
-
ferensz
senior tag
Szép jó napot mindenkinek!
A mai itt létem lehet, hogy megint csak tiszavirág életű lesz, mivel ha fizet végre a castingos cég, akkor vonatozhatok fel Pestre. Tegnap Veszprémben voltam drágaszágommal, és anyukámmal, ha lesz időm, majd élménybeszámolok
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #512 üzenetére
Ittál Te már egyáltalán kávét?
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #510 üzenetére
Én is tudom, hogy milyen a finom kávé. Kávé + kakaó + tej + cukor. Ennyire egyszerű.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
aggleány #509 üzenetére
Tudom, hogy milyen a finom kávé! Régen én is tudtam olyat főzni, csak tönkrement a jó kávéfőzőm. A mostani meg vacak és olyan kávét is produkál!
A jó kávé erős, de ugyanakkor lágy és selymes, de ezt csak az veszi észre, aki a kávét önmagáért szereti olyannak, amilyen. Bármivel megváltoztatni hiba, mert az csak elrontja. Talán elsőre szokatlan, de idővel már nem is tudod máshogyan elképzelni, mert a jót könnyű megszokni.
-
aggleány
addikt
válasz
LadyLorien #508 üzenetére
Én is Nesquickkel szeretem.
Szerintem megoldod. Elvégre is a cicmiccel is kell foglalkozni, egyebeket is intézni kell, csak összejön minden. Úgy szokott, ha már nem számít rá az ember.
Geri Bátyó
Arról nem tehetek, hogy ízléstelen vagy, és nem tudod, hogy milyen a finom kávé.
-
LadyLorien
tag
válasz
Geri Bátyó #507 üzenetére
Miért? Nesquick kakaóval baromi finom
Régen azzal ittam
aggleány: Hálám üldözzön és fuss előle, amíg bírsz.
Haladok végre, bár szerintem az ünnepek alatti munkát nem fogom megúszni.
Még jó, hogy interneten ilyen sok mindent el lehet intézni és nem kell minden miatt berohangálnom 20 km-re a városba.
-
aggleány
addikt
Jó reggelit mindenkinek!
LadyLorien
Tudom, hogy kicsit megkéstem, de azért még elfogadnám azt a kávét.
Ha nem szereted a kávé ízét, tegyél bele kakaót, úgy sokkal elviselhetőbb. Szorítani fogok egész nap, csak majd írj, ha abbahagyhatom.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
LadyLorien #504 üzenetére
Szép napot neked is!
-
LadyLorien
tag
válasz
Geri Bátyó #503 üzenetére
Jó reggelt Geri!
Lassan nekem is mennem kell készülődni a dolgomra.
Lehet, hogy majd telefonról benézek, de nem ígérek semmit. Legyen szép napotok, ha esetleg nem lennék már...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
LadyLorien #498 üzenetére
Te nyertél, de csak 10 perccel!
Viszont én már letudtam egy munkát!
Amúgy meg Jó reggelt mindenkinek!
-
LadyLorien
tag
válasz
molnarpeter #501 üzenetére
Régen én is azt mondtam, hogy ááá sose fogok kávézni, mert nem tetszett az íze, de tejjel megiszom, sőt, sokszor kell is, hogy beindítsa a napom, mert egyébként a filmekben lévő zombikat lealáznám.
(Nem is beszélve arról, hogy ilyen hidegben nagyon jólesik az embernek egy bögre forró kávé
)
Óóó, én voltam az 500. hozzászóló?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
LadyLorien #500 üzenetére
Állatbarát vagyok, és de ennyire?
Kávé? Nem élek ilyen szerekkel.
500 hsz, gratMp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest