- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1538 üzenetére
Tudom, hogy nem szerencsés túl sokat mondogatni, hogy véget érhet, de néha úgy sikerül, bár nem igazán akarom. Aztán amikor elkomorul az arca, és olyan szerencsétlenül néz, akkor megnyugszom, hogy "Phűűű, ezek szerint még nem." Ezt viszont nyilván nem igazán reklámozza az ember, mert elég ciki.
Pedig már voltam szépségverseny résztvevője. Az előző kutyim egy nagyon szép keverék állatka volt, és egyszer elvittem egy neki kiírt szépségversenyre. Úgyhogy résztvevő voltam, én vezettem fel.
Timocicu
Ó, dehogynem!
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1538 üzenetére
meg nem tudom beuzemelni, sajnos nincs hozza liquid-em. Megmutassam igy uzemkeptelenul is?
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest