- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1548 üzenetére
Persze, én is az egyensúlyra szavazok, mindennek ez az alapja
Hm, ebben igazad van. Volt már 1-2 hosszabb kapcsolatom, de ott igen, a rosszfiú kategória nyert. Nem is tagadtam soha, hogy az ilyen típusú férfiakat vonzónak tartottam a magabiztosságuk, a szabadságuk, a kötöttségektől mentes viselkedésük miatt. Ez ideig-óráig jó volt, persze, de amikor már elmúlt az újdonság varázsa és az érdekessége, akkor már az ember folyton csak hibákat talált. Mindemellett próbálta magát folyton meggyőzni arról, hogy "megjön" az esze, de alapvető természetüknél fogva sohasem jött
Idő kell ahhoz, hogy körvonalazódjon a mit miért elve, mit vállalunk és miért, mármint megéri-e egy rosszfiúval lenni, mert az érdekes, de emellett sok-sok szomorú órát is kapunk. Most viszont (talán ehhez az is kellett, hogy érettebb legyek) nem élvezek semmi mást jobban, mint a figyelmességet, a kiegyensúlyozottságot, a nyugalmat, a nevetést és az igazi boldogságot
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest