- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Gondoltam, hogy ez jobban fog tetszeni, de ne mondd el neki, mert a végén még elbízza magát.
Timocicu
Hát, ha őszinte akarok lenni, azt kell mondanom, hogy nem kifejezetten anyai érzéseket táplálok vele kapcsolatban. És akkor még finom voltam és nőies.
Dhampir
Kis félreértést érzékelek az éterben. Nem táplálkozási célzattal tépném ki bárkinek a torkát, aki bántani meri. Inkább intenzív, erősen hatékony, hosszú távon is megfelelő rendreutasítási elképzeléssel.
A kognitív disszonancia majdnem tökéletesen passzol, annyi a pici eltérés a jelen szituáció és a hivatalos megfogalmazás között, hogy esetemben nem csak az eddigi elképzeléseknek és ismereknek mond ellent a helyzet, hanem egy nagyon régen megfogalmazott, igen kiforrott, nem kényszeren, hanem logikán alapuló döntésemnek. Így azért picinykét neccesebb a dolog, és keményen küzdöttem is ellene, de egyre inkább kezd bennem kikristályosodni azon gondolat, mely szerint a régi, jól bevált, több éven át remekül funkcionáló kényelmes kis életkémet csúnyán buktam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest