Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz dedike #1529 üzenetére

Gondoltam, hogy ez jobban fog tetszeni, de ne mondd el neki, mert a végén még elbízza magát. :B

Timocicu

Hát, ha őszinte akarok lenni, azt kell mondanom, hogy nem kifejezetten anyai érzéseket táplálok vele kapcsolatban. És akkor még finom voltam és nőies. :U

Dhampir

Kis félreértést érzékelek az éterben. Nem táplálkozási célzattal tépném ki bárkinek a torkát, aki bántani meri. Inkább intenzív, erősen hatékony, hosszú távon is megfelelő rendreutasítási elképzeléssel.

A kognitív disszonancia majdnem tökéletesen passzol, annyi a pici eltérés a jelen szituáció és a hivatalos megfogalmazás között, hogy esetemben nem csak az eddigi elképzeléseknek és ismereknek mond ellent a helyzet, hanem egy nagyon régen megfogalmazott, igen kiforrott, nem kényszeren, hanem logikán alapuló döntésemnek. Így azért picinykét neccesebb a dolog, és keményen küzdöttem is ellene, de egyre inkább kezd bennem kikristályosodni azon gondolat, mely szerint a régi, jól bevált, több éven át remekül funkcionáló kényelmes kis életkémet csúnyán buktam. :B

Új hozzászólás Aktív témák