- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz Gábor vitéz #3 üzenetére
Próbálj ki egyszer egy IBM Scroll Ponint Pro egeret, és többet nem veszel mást.
Egy olyan pöcök van rajta a görgő helynén, mint amilyen az IBM notebookok billentyűzetén, csak sokkal szélesebb. Ugyanúgy nyomásérzékeny, minél erősebben húzom, annál jobban görget. -
Taky
senior tag
"Komolyan mondom visszasírom a régi logitech first mouse egeremet!"
Nekem még megvan egy régi(8! éves) logitech 3 gombos, golyós egerem, és még mindig műxik! Igaz, már nem én használom. Hogy az az egér mennyit kapott pedig! diablo, diablo2 stb...
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
nyunyu
félisten
Végre rájöhetnének már az egérgyártók hogy a görgőt el kéne paterolni a rákba az egér tetejéről és 3 teljes értékű gombot rakni a felső részre. Vagy legalább kiszélesítenék azt a csökött görgőt! (a'la a4tech) Komolyan mondom visszasírom a régi logitech first mouse egeremet!
10 eve lehetett valasztani, hogy felul 3+1 huvelykujj gombos Logitech MouseMan-t veszel, vagy felul 2+alul 1+gorgos MouseMan+-t.
Erdekes modon a gorgo nelkuli MouseMan eleg hamar eltunt a sullyesztoben, egyszeruen nem volt ra igeny, mert a gorgo elonyei boven tulmutattak az eggyel kevesebb gomb hatranyan. (Mar ha nem szamolom azt, hogy a gorgo is gomb egyben, raadasul a MouseMan+-on nem lehetett veletlenul odebbgorditeni megnyomas helyett, annyira kemenyen docogott.)Engem egyebkent nem zavar hogy felul "csak" 2 gomb+gorgo van, ugyanis teljes erteku gombkent hasznalom a huvelykujjnal levo kettot is, gorgot meg csak gorgetesre.
4 gomb+gorgo szvsz boven eleg barmely programban, nem vagyok en polip, hogy egyszerre 8-10 kozul kelljen valasztani, arra meg ott van a billzet...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest