Genius egerek optikai görgetővel

A CeBIT márciusi időpontjához igazítva dobja piacra új egereit a Genius, melyek hagyományos mechanikus kerék nélkül teszik lehetővé a – négyirányú – görgetést. Az OptoWheel optikai szenzora precízen követi az ujj mozgását, a felületet lenyomva pedig TurboScroll üzemmódba lehet kapcsolni, melynek révén gyorsan lapozhatók át nagy terjedelmű dokumentumok is.

Fekete és ezüst színben jelenik meg Traveler 525 Laser, melyről a görgetőkeréken kívül látszólag a fő gombok is eltűntek – valójában persze a szokott helyen, az egybeszabott felső borítás alatt lapulnak. Az egér hátán két gyorsgomb szolgál a Flip 3D taszkváltó és az internetes keresés indítására. Az alsó, lézeres szenzor felbontása 1600 dpi, az eszköz USB porton keresztül csatlakozik a számítógépre.

Szintén 1600 dpi a Navigator 525 Laser alsó szenzorának felbontása, de használható 800 dpi-vel is. Az OptoWheel és a két fő gomb mellett további három gombot kapott az egér, így gyorsan indítható a Flip 3D, a netes keresés, a képtár, valamint zoom is rendelkezésre áll. A jobb és bal kézbe egyaránt  jól illeszkedő eszköz USB csatlakozón keresztül kommunikál. A Genius mindkét új típust 30 eurós ajánlott áron fogja kínálni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés