- Projektor topic
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
gtamate2 #652 üzenetére
Ez mitől lenne az? Csak az anyagias emberek hozzállása akik azt hiszik attól lesznek valakik, hogy drága, látványos dolgokra költik a pénzüket. Van aki megengedheti, hogy vegyen 4 arany apple watchet a kutyája lábaira, de valószínűleg nem fog egy milliomos dinasztiát alapítani, nem véletlenül. Gazdag lenni nem pénz, hanem mentalitás kérdése. Érdemes megfigyelni, hogy azok a rongyrázó, jókor, jó helyen, jó segget nyaló újgazdagok bizony sehol sincsenek 20 év múlva. De ugyan ez megfigyelhető a legtöbb sztársportolónál akik többnyire nem túl intelligens emberek (persze vannak kivételek pl Micheal Jordan)
(#656) nagy.matyika
Nyílván azért van 1 év gari a telefonra, mert annyira megbízható.... Nekem több barátom is iOS vagy OSX fejlesztő ezért nyílván iPhone-t és Mac-et vesznek és NINCS közöttük olyan kinek ne kellett volna szervízbe hordani valamijét. De mondjuk mondhatnám a botrányosan siralmas minőségű töltőkábelt amiből minden iPhone tulaj legalább 1x újat kell vegyen. De személyes tapasztalatként volt iPod Touchom ami bizony nem egyszer lefagyott néha, de az albérlőnknek is egyszer csak bootloopba került az i5-je, szervízbe is kellett vinni. Megcsinálták 10 perc alatt, de azért ez nem jó játék.
De amúgy aki csak ezzel a random fagyás dologgal tud jönni azt nem tudom komolyan venni. Ezt olyan 2.3 óta el lehet felejteni.
-
nemlehet
őstag
válasz
gtamate2 #650 üzenetére
Attól hogy valaki megtehet valamit nem biztos, hogy meg is kell tennie. A sznobizmus egyik ismérve, hogy csak azért veszem meg mert megtehetem. Az igazán gazdag emberek ritkán hoznak irracionális döntéseket.
Bírom, az apple cuccoknál is mindig felhozzák ezt, de amikor egy termék mellett ez az egyik főérv, hogy "van akinek nem drága" az elég jó képet fest a termék valós ár/érték arányáról.
-
válasz
gtamate2 #529 üzenetére
Az egy dolog, de a keresztvizet is leszedte mindenki mindenhol emiatt a komplett (!!!) 290-es szériáról, holott csak gyatra gyári default hűtésről volt szó, oem hűtésekkel alig volt probléma. Úgyhogy ha már a 290X-nél gyakorlatilag keresztre feszítették emiatt kompletten az összeset, itt sem árt ha ki van hangsúlyozva hogy nem csúcs a gyári hűtés (és nem hinném hogy nincs gond ha azt írják a tesztben hogy "még elviselhető", még akkor sem ha a 290X-re azt írták hogy átkozott hangos)
A 290X-em konkrétan 75 fokra lövi be magát, és ezt terhelés mellett 40%-os venti mellett végzi. Hangja persze van de nem súlyos
-
válasz
gtamate2 #521 üzenetére
ezért kérdeztem hogy konzisztensen felhozzák-e. Mert ha minden felsoroltnál felhozzák, akkor oké. Ha nem, akkor ugye egy olyan elemről van szó amit az egyiknél pozitívumként hoznak fel, a másikban nem, pedig ugyanúgy megvan.
mondjuk én sem hoznám fel a külsőt (max a hűtőteljesítményt, amiről viszont úgy tudom hogy nem a legjobb, legalábbis az oem kártyák tudtommal mind jobbak), de nem is vagyok reviewer.
kenwood: de ez nem fapad hanem egy negyedmillás csúcskártya.
-
válasz
gtamate2 #516 üzenetére
csak csendben jegyezném meg hogy a szexi hűtőkinézetet felhozták a 780, 780 Ti, Titan, Titan Black, 980 és Titan X esetén is? Csak mert a titanok enyhe színeltérésétől eltekintve kb ugyanaz a hűtő már 2 éve.
Illetve ezek a kártyák nem mindegyike quad sli képes? Mert nekem úgy rémlik (de lehet tévedek).
-
eight
senior tag
válasz
gtamate2 #511 üzenetére
Szerintem is eszméletlen jó kártya lett. Igaz hogy a zöldek pofátlanul sokat kérnek a csúcs kategóriáért mostanában, de legalább konzisztensen a legjobbat adják a bolygón sok éve már. Lehet hogy tévedek, de szerintem a későbbi kártyák (amik majd nem a referencia lapra épülnek) simán Boost-olnak majd levegővel is 1400Mhz fölé (sőt egy két tesztben már most is láttam olyat referencia kártyával), szóval ez megint elég durván jóra sikerült. Most már csak az kéne hogy összeszedjék magukat a pirosak és elkezdjenek esni az árak a versenytől.
@MongolZ Sehol sincs odaírva a "kiemelkedő" jelző, simán csak "Pros" van. Az összegzés végén szerintem ok ha szétszedik a pozitív és a negatív dolgokat, de az természetesen már mindig valami szubjektív dolog lesz. A szakmaiságról pedig csak annyit, hogy szerintem Wizzard kb több kártyát látott már mint te kilincset (és ez szvsz szó szerint is igaz).
-
Laja333
őstag
válasz
gtamate2 #508 üzenetére
Ironikus, hogy pont te nem láttál tisztán, és egyből támadásnak vetted a hozzászólását. Emberiség elleni bűntett. Csak nem zöld szemüveg?
Azt furcsállta (jogosan), hogy miért ilyen pozitívumokat sorolnak fel, amikor van ettől fontosabb előnye is.
Legközelebb mi lesz a pozitívum, mint "szakmai oldal"? Jó a tapintása a csomagolásnak, vagy hogy adnak a kártya mellé buborékfóliát, hogy elszórakozz vele amíg drivert telepítesz? Elkomolytalankodták... -
bajusz15
senior tag
válasz
gtamate2 #397 üzenetére
Én is épp írni akartam, hogy megjelent a vörös szemüveges hadosztag azért rendesen, téma elején nem láttam őket. Jobb mint az AMD vs. NVIDIA topic. Lassan a nagyobb fogyasztás és a hőtermelés - közeledve a nyárhoz - előny lesz mintsem hátrány. Nem értem miért nem lehet átugrani ezt és nem azt nézni, hogy ami a másiknak van az nyilván szarabb KELL, hogy legyen valamivel, ha a másik fél jobb "üzletet" kötött. Örüljön mindenki, hogy van 100+os kártyája, fut rajta az internet meg a 3dmark, nem kell egymást szúrogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Projektor topic
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eBay
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest