Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jedis

senior tag

válasz eight #495 üzenetére

Először !
    A hozzászólásom első felében, egy kolléga állításaira reagáltam valós tényekkel, és valós linkekkel ! Szerintem ebben a részben nem volt semmi sértő, és "Fan-ság" sem !

Másodszor !
    A második részt lehet hogy félre értetted ! Én nem a TX tulajokat zsebében, és havi büdzséjében akartam turkálni, csak kifejtettem a véleményem a Titan kártyákról ! Nálam ami elsődlegesen számít, az az ÁR/ÉRTÉK arány , és valljuk be a Titan-ok ebben sosem brillíroztak ! Én is hajlandó vagyok nagyobb teljesítményért nagyobb összeget fizetni, de ez nálam egyenesen arányos ! 50%-ért nagyobb teljesítményért, 50%-al nagyobb összeget vagyok hajlandó adni, de 100-at már nem, 300-at meg pláne nem !!!!!!! :D :D Természetesen ha valakinek ez nem számít, és megér neki plusz 20-30 FPS + 200 ezret, áldásom rá, nem az én zsebemet könnyíti meg vele ! De pl. milyen jó érzése lehet most azon szegény , bocsánat GAZDAG TX SLI tulajoknak, akik a megjelenés napján megvették a két kártyájukat 800-ért, most meg alig két hónap elteltével kijön a TI, és kicsit OC-zva kevesebb mint 500-ból hozni fogja ugyan azt a teljesítményt ????? :U

• MongolZ

addikt

válasz eight #544 üzenetére

Abszolút elismerem Wizzard munkáját. Sajnálni nem fogom, mert ebből él. Én nagyon is szeretem a TPU-t, az az első külföldi oldal, amit megnézek tesztek során.

Viszont nem lehet eltekinteni attól, hogy rengeteg minden, amit ír, egyszerűen logikátlan.
    980Ti-nél megjegyzi, hogy "Sexy" a hűtő. TitanX-nél, 980-nál, 780Ti-nél, stb. megjegyezte? Nem... Amikor adtak más kártyákhoz játékot, megjegyezte? Nem... Quad SLI??!

(Kb. ugyanaz, mint amikor régebben egyik gyártónál minden kártyánál megemlített egy olyan tulajdonságot, ami szintén abszolút irreleváns volt a játékosok szempontjából, kapott is érte rengeteget a fórumban, míg le nem vették, míg a másik oldalon hasonló "fontos" dolgokat nem említett meg, és fordítva)

Én mostmár jellemzően csak OC-t nézek náluk.

(#545) mlinus: Így van, abszolút irreleváns a kártyával kapcsolatban. Köszönöm, hogy megerősítetted a mondandómat.

(#548) mlinus: Az ember felhoz észérveket, és egyből AMD rajongó vagyok. Nem baj, múltkor úgyis le nvidiásoztak. Bár mostanában az intelezés a menő.

• MongolZ

addikt

válasz eight #514 üzenetére

A Pro szekcióba azok a tulajdonságokat teszik, amik kiemelkedőek. Ha nem lennének azok, akkor nem említenék meg. (Jó, hogy nem már az kerül oda, hogy Pro: működik.) Attól, még hogy sok videókártyát látott, attól még írhat hülyeségeket, mint ahogy teszi is. Különösebben nem érdekel, hogy mennyit látott, miket tesztelt, amikor ilyen, maga a videókártya szempontjából irreleváns dolgokat hoz föl. Amit ráadásul szinte sehol máshol, se nV, se AMD kártyáknál nem említ meg. (De egyébként nézz vissza a szerintem egyre lényegtelenebb fórumba, hányan reklamáltak - régebben - amiatt, amiket betett a Pro szekcióba)
    Sajnos ez a TPU-nál is egy tendencia, bár az utóbbi időben javult a helyzet.

(#527) mlinus és (#526) Asbee: Na, pontosan ez az a pont, ahol a hitvita kezdődik, és eltűnnek az objektív érvek. Köszi, ebből nem kérek. Ez pedig úgy gondolom elvárható egy objektív, szakmai újságtól, amelyik nem akar bulvárosodni.

Új hozzászólás Aktív témák