Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Areturus

tag

válasz bajusz15 #400 üzenetére

Pont ugyanerre gondoltam! Már a téma elején is láttam őket. Szerintem is simán fel lehetne szántani a véresszájú zöldséges drukkerekkel az új stadionokat amilyen márkahívők ezek a népek simán azt hiszem, hogy a középkorban ragadtak. Mert, hogy ő méregdrágán megvette a zöldséget akkor már az e-penisből nem enged és minden ami nem zöldség az már rossz és csak az övé lehet a jó nincs kegyelem.

A vörösszeműekről szót sem érdemes ejteni mert lassan kitalálják, hogy majd az előző generációs kártyát a driver felhúzza a konkurencia következő generációjának szintjére. Normális? Meg ilyenek, hogy a hőtermelés nem számít mivel az alkatrészek bírják a nagy hőt. Ha visít a ventillátor és a táp kegyelemért könyörög a fogyasztás miatt nem számít.

Jó látni, hogy ilyen közel került teljesítményben a TX-hez. Ez mindenképp nagy előny. Az árazása viszont még így is az egekben van, hogy csak 6GB a VRAM. Kíváncsian várjuk a konkurencia kártyáit is hátha lejjebb szorítják az árakat. Reméljük lesznek ilyen erősek ha nem jobbak. Most már minden akadály elhárult, itt a DX12, Vulcan, másrészről ezek az új kártyák is bitang erősek. Nincs több kifogás, jöhetnek az új hibamentes AAA játékok.

Új hozzászólás Aktív témák