- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sish
tag
Sziasztok!
Én nem tudom de nekem folyton kikapcsol a gépem ha elkezdek játszani, de nem minden játéknál... és nagyon az a gyanúm hogy a vidikari miatt... Nekem egy XFX 9600GT XXX em van. Ha nem játszok akkor 45 fok körül szokott lenni. Légyszi valaki mondjon valami megoldást mert már nagyon idegesítő! -
Papi74
aktív tag
Valami jó vga hütés 9600 gt-re senki nem tud valamit ajánlani
-
gardener
senior tag
Nah végre.
Úgy látszik kezdenek most már elgondolkodni azon, hogy nem mindenki akar a pc-vel fűteni. -
Papi74
aktív tag
Hello
Most vásároltam egy 9600 gt video karit 2 hete,azt mondták hogy nem kell másik hütés rá mert a gyári 8 cm-es venti elég,de anyira felmelegedet hogy a matrica leolvat róla.Kérdésem tudnátok valami komoly hütést ajánlani a vga-m hoz ja nvidias 10000-15000 huf között.
-
fatal`
titán
1GB GDDR3 megint. Könyörgöm, minek? Ez dobja meg az árát, pedig egész jó kari lehetett volna
-
1010
őstag
lassan elkezdhetnék a zárt rendszerű vízhűtést is alkalmazni
-
Kimi87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most van egy Gainward 7600GT-m és le szeretném cserélni.
Eddig láttam két karit, ami megtetszett, és nem tudom melyiket válasszam.Gainward 9600 GT 1024MB PCI-E
vagy:
MSI N9600GT Hybrid Freezer 1024MB PCI-EKíváncsi lenneék a véleményetekre.
Vagy ha találtok valami jót fórumot, amiben ezekről a karikról írnak, linkeljétek már be nekem.
De ha ismertek ezekhez hasonló karikat, amiről jó véleményetek van, azt is várom.Előre is köszönettel: Kimi87
-
WonderCSabo
félisten
8800GT-ben pl. jobb, mint a szupermárka Asus... Inno már elég régóta jó gyártónak számít. Régebben valóban voltak rossz kártyái, de reméljük ez végleg múlt idő lesz. Ha meg nem tudodm , miért írtad?
Ez a 9600GT érdekes, pont ilyen megoldást fabrikáltam a 8800GT-mre. S1 + 12Cm-es venti, és manuál feljebbkapcsolom játéknál, meg egyéb nagy igénybevételnél.
-
F e Z o
veterán
maga a hűtő nagyon hasonlít a 7900GTO/GTX hűtőjére.....
-
-
Gerisz
addikt
Azért ez nem teljesen igaz!
Van ami sz*r, de! pl. a 8800GTS-ben és a GT-ben kitűnő tuning eredményeket produkál
A GTS ráadásul mindenkinek ugyan az, csak a matrica más. A GT-re már ez nem igaz.
Tehát a mostanában kiadott Inno3d kártyákkal nincs több baj mint más gyártók kártyáival.
Én Galaxyt mostanában többet hallok tönkremenni mint Innot -
Jhonny06
veterán
Na és akkor ez?
-
Bozi6
csendes tag
oh thx!
és mondjuk inno3d, gigabyte és gainward közül?
-
Bozi6
csendes tag
sztetek melyik kari jobb? a 8800 GTS 512MB DDR3 vagy a 9600 GT 512MB DDR3 ? és 9600 GT-nél melyik gyártó a jobb ? pl hűtés szempontjából
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem roszabb megoldás. Egy 1000Ft-ból összedobható kis szabályzó áramkör tudja ugyanezt, és akkor a tényleges hőmérsékletet figyelné, nem a 2D/3D átváltást. Ilyen á.k. van pl. prociventimen, amíg a proc nem jut el 45 fokra, el sem indul. uátnna meg mindig annyin tartja, amit beállítottam neki.
Olyan ez a hűtés, mintha a spanyolviaszt találták volna fel...
-
-
kariad
senior tag
Jó megoldás.Kivéve az ára!
-
plömplöm
őstag
hurrá, megáll a venti, hullámozzunk
. marketing szempontból csillagos ötös, mert hírértéke van, itt látható. az meg persze lényegtelen, hogy ha nem nulla lenne a fordulatszáma, hanem még pont annyi hogy pörögjön, akkor az nagyjából a semekkorasem zajszinttel lenne egyenlő.
-
plömplöm
őstag
nade azt meg 1000 éve tudhatják a kártyák, nem? szóval nem értem, hogy miért jó a 2D/3D-hez kötni a dolgot. ráadásul azt nem olvastam, hogy 2D-ben visszavenné az órajeleket, pedig annak is van értelme. a hőfokfüggő ventit tudja a sokéves vga-m, de az órajelváltogatáshoz marad az att. ezt kéne kombinálni hardveresen.
(#2) c.zsolti: olvasni tudok, köszi, és te értelmezni?
-
Stalker-2572
veterán
Sokkal olcsóbb külön S1-et venni és nem tenni rá egyáltalán ventit
-
Macka
veterán
Ne már! Ezen az áron GTS-t lehet venni!
-
MZsoltee
veterán
Asus is próbálkozik!
-
Eagle16
addikt
Itt a 2gb rammal rendelkező változat is
(de a magfeszültség emelése jó dolog
)
Az ára gondolom olyan 70-75ezer Ft lehet
-
kalyber
csendes tag
Minek kell rá az az 1 gb ram!?!?Csak akkor van értelme ha embertelen felbontásba játszol, de akkora felbontás mellett a gpu nem bírja.
-
joshua7
veterán
Jó cucc lenne, de az ára mellett inkább röhej... nameg 1gb.
-
Enton
addikt
válasz
cowboy_bebop #22 üzenetére
Na várjunk egy kicsit!
Én pl. nem azért vettem jól teljesítő vidkarit fél éve, hogy azt hallgassam mennyire hangos!Mert ha használom is akkor játszok vele és nem szoktam hang nélkül játszani ha mégis akkor meg füles de azon sem jön átt hogy egy gép működne mellettem!Aki halk meg nem melegedő VGA-t akar az használjon passzív x1300-x1600-os ati-t vagy hasonlókat de ne jöjjön itt nekem azzal, hogy egy tök fölöslegesen 50 plusz párezerbe kerülő vga mitől lesz hangos!mert annak nincs értelme!
A hűtés az azért van rajta hogy ne füstöljön el a egy vga!Ha mindezt meg tudja tenni ventiláció nélkül viszont 60 fokon, hát üsse kő!Ez van aki akarja megveszi, aki meg még gondolkodik is hogy ennyi pénzért már teljsítményt is kap az mondjuk jobban jár!
-
Enton
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
Jó lenne ez, csak nem ennyiért...
Ha mondjuk +6-8k, akkorintenzíven elgondolkodnék (ne feledjük a Plusz RAMot és a tuningot - legyen 10k), de sajnos szvsz ennek, ÍGY kicsi a a létjogosultsága.
megj.: Xpertvision SuperSonic kártya, nem nagyon hallani a hangját (na jó, driver betöltésig sivít egy kicsit) - legalábbis 2D, 3D alatt nem...
-
Tomi84
aktív tag
hát én most cseréltem hűtőt az Xpertvision 8800gt-men, és egyszerűen SEHOGY nem tudtam úgy leszedni a garis raganyát, hogy az nem sérüljön. Vagy fél óráig próbálkoztam vele, (a gyári hűtő egyik csavarjára volt rárakva), de a legfinomabb mozdulatoktól is eyből szakadt. Persze egy csomó helyen perforálva volt, gondolom pont emiatt.
Végül fogtam magam, letéptem, bosszúbol jól összegyűrtem és kidobtam a kukába
Azóta zalmi VF1000-es duruzsul. -
Jofi81
őstag
Az ötlet nem rossz, de ennyi pénzért nagyon nem éri meg...
-
edipqe
senior tag
én igen, ha berhelsz rá saját cooling megoldást, akkor jogilag buktad a garit (most sokan nekem rontanak majd, hogy simán ki lehet nyom nélkül cserélni)
az iszonyat ár különbözet ebből a dologból adódik, ugyanis ha alapnál jobb cooling megoldást akarsz akkor vagy berhelsz és kockáztatod a garit, vagy pengetsz mint azzzállat.
szemétség.a muanyag boritás meg tényleg butaság.
-
H.O.D.
senior tag
Negyven körül van 9600GT. Nem kell két érettségi a felhúzásához és a maradék 13-ból elég korrekt hűtést lehet szerkelni rá. Megint nem értem ezt.
-
Enton
addikt
Már csak a technikai adatok hiányoznak a cikkből összehasonlítva egy 8800GT-hez képest!
Utána meg az árát összehasonlítva! -
sNORh
addikt
szép nagyonszép kis heatpipeos hűtés, mennyirelehet vajon hangos?
-
szajoho
tag
A hűtési megoldás ötletes, viszont az ára horror!
Ennyi pénzért inkább egy G92-es 8800GTS + egy gyárinál jobb hűtés!
-
Gerisz
addikt
Most megnéztem a 9600GT tesztet és hát majdnem 10°C-al írnak többet mint a 8800GT-re. (mondjuk abból is van totál passzív). De nem igazán hiszem, hogy ez csak 3D-ben kapcsol, inkább hőmérsékletfüggő. Nem sok értelmét látok, ennyi pénzért főleg.
-
Yany
addikt
+5e-ért veszel egy accelero s1-et aztán csók...
-
Solicidium
aktív tag
Ér ez a megoldás +20ezret? Amúgy az ötlet jó, 2d-ben még a műanyag borítással is elég lehet simán a borda. Inkább vesz az ember egy passzív hűtésű kártyát és fellógat rá egy 12-es ventit, amit pl. SpeedFannal szabályoz, akár ugyanígy. Én legalábbis így csinálnám.
-
Füge007
senior tag
Igazán jó kari lett, és ez a hűtési megoldás is tettszik! Az árán lehetne kissé igazítani, és sikergyanús széria lehetne.
-
twollah
nagyúr
7600 GT Gigabyte SilentPipe2es hutessel (passziv) jol szellozo hazban ~ 44 fokos netezes kozben.
-
Gerisz
addikt
Most nem azért, de véletlenül nem dugtam vissza a ventilátort a karimra, és kb 1 óra alatt úgy felmelegedd, hogy kikapcsolt. (Mondjuk az 8800 és vf1000 párosítás) a 9600 vajh mennyivel termel kevesebb hőt?, hogy bírja így.
-
Tomi84
aktív tag
ha nincs terhelve, akkor passzívan is elmegy a kártya, tehát ha pölö csak netezel, vagy filmet nézel, akkor nem pörög feleslegesen a venti, ezálltal egyek kevesebb zajforrás található a gépedben.
Nekem monnyuk kissé necces az a passzív borda, (főleg, hogy minden irányból le van burkolva a műanyag kerettel) valahogy sosem bíztam a passzív cuccokban. Egyébként nekem nagyon hasonlít a hűtő a zalman VF1050-es hűtőhöz.szerk: jobban megnézve majdnem tökugyanaz, csak a lamellák kissebbek és kevesebb van. Ez már nem jó jel passzív hűtésnél...
-
plömplöm
őstag
miért jobb ez, mint a hőmérsékletfüggő ventiszabályzás?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az MSI Hybrid Freezer kártyájának ventilátora csak 3D-s terhelésnél kapcsol be.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest