Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Sok helyen ejszaka gyorsabb az internet, mert kevesebb fontonnal interferalnak a bitek az optikaban.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz F.E.K.. #30856 üzenetére
Tobb teljesen kulonbozo szitura is hasznaljak a Devops kifejezest.
Van ahol ugy ertelmezik, hogy aki egy-egy uj eszkoz kivalasztasat,beuzemelest, a feladatanak megtervezeset csinalja, kesobb frissiteseknel,meghibasodasnal is foglalkozik vele.
Ez szerintem nem Devops
.
Ha megnezzuk a Cisco Devops vizsgak blueprintjet, akkor szerintem tok vilagossa valik, szo nincs arrol, hogy a Python fejeszto fog kimenni a DC-be kicserelni a hibas tapot a switchben.Persze nem allitom, hogy a Devops kifejezes Cisco vedjegy lenne, de azert csak ertenek valamit a szakmabol.
#30869 Fizetesedet igyis-ugyis megkaptad. Ha a "felesleges" munka miatt nem csusztal meg honapokra massal, akkor nem mindegy, hogy okkal, vagy ok nelkul fizettek ki a munkadat ?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Nekem T490 a ceges, es nem vagyok elajulva tole. a G-H betuk kozti kis piros szar egyetlen kepessege,hogy kepes megserteni az erintokijelzot. Kb. 2 honapja hasznaltam a gepet, amikor felfedeztem par zold pixel, pont ott. Szerencsere csak full fekete hatternel latszik., A kijelzo kerete a webkameranal tobbszor szetjott mar, ugy kell osszepattintani olyankor.
Ha valami security cucc fut a gepen, akkor akar lecsukott fedellel is tud porogni a ventillator. Neha amikor lecsukom a fedelet, akkor egyszeruen elszall a gep. Nem eleg, hogy nem azt csinalja,amit kene neki (zarolas), de ilyenkor bekapcsolni is nehezkes. Tobbszor meg kell nyomni a power gombot,mire reagal,es hajlando elkezdeni bootolni. Home officeban melozom, alig viszem ki a lakasbol, szoval nincs lerugva, ez gyarilag ilyen fos. Azt nem tudom, hogy a ceges ultrabookoknal a Dell,vagy a Hp van-e minosegben az elso helyen, de az biztos,hogy a Lenovo mindketto mogott.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Egyreszt ez, masreszt meg egy random noti tulajanak a csaja miben kulonbozik az interneten tomegesen,legalisan elerheto egyeb noktol ?
Szerintem aki ezert atlep bizonyos iratlan,vagy irt torvenyeket, az olyan barom,mint akinek van 4 almafaja,de ot atmaszik a szomszedhoz,es leszedi az o fajarol,a sajatjanal savanyubbat.
Azt birom meg, amikor egy nonek picit felcsuszik a bluza,szoknyaja,es szivrohamot kap.
Majd masnap kimegy a strandra bikiniben, es 10x annyit rak ki a placcraHulyek az emberek, nem kepesek gondolkodni.
-
kenwood
veterán
válasz frescho #27914 üzenetére
Az ATM,Frame Relay valoban max. a negyedik vilagban van,viszont en tudok olyan multirol itthon,ahol meg van boven forgalom SDH-n is.
-
kenwood
veterán
válasz fatpingvin #27893 üzenetére
Igen,azert dontott a valtasnal,mert ott elgyengult egy pillanatra
-
kenwood
veterán
Haveromnak volt egy sportolo baratnoje. Egyszer egy olyan pillanatban latta megfeszulni a hatan az izmokat, amikor khmm ... szoval nem a legjobb pillanatban. Az volt az utolso alkalom, hogy talalkozott vele
-
kenwood
veterán
Nekem valami olcso belso 56kbites-s modem volt az elso.
Freestart maxiumum 2-3 kbyte/secet tudott. Baromira irritalt, hogy kozeleben sem vagyok az elemeleti max. 7kbyte-nak.
Allitolag kulso modemmel gyorsabb volt,de mire lett volna ra penzem,mar 384 kbps adslem volt.
A kartya az egyik legolcsobb volt, a net pedig A legolcsobb.
Persze ezt azert konnyebben toleraltam,mint azt,hogy az akcios idoszak kezdetenel neha 30 percig tarcsaztam,mire felepult a kapcsolat. Ha pedig szakadt,akkor kezdhettem elolrol.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Asrocknak voltak meg jo huzasai. Pl a 1155 lapokon 8 cpu fan lyuk volt a szokasos 4 helyett, igy a 115x mellett a 775-os hutest is ra tudtad rakni.
Maig nem ertem, hogy ezt miert nem vette at mindenki ....[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz KROK640 #13705 üzenetére
tiztojasos rantotta ?
Te hany kilos vagy ?
En 6-bol szoktam csinalni, mert kevesebbet nem lehet venni,a maradekkal meg nem tudnek mit csinalni.
Ok,megy ala hagyma is, meg kis szalonna,de utana azert nehezen mozgok.Akarkinek meselem,ki van akadva,hogy annyibol az egesz csaladnak csinaljak, egy fore 2-3-nel tobbet a haveri koromben egyedul en hasznalok fel
-
kenwood
veterán
Mindent megmagyarazol. Olyan szinten idegesito, hogy nem tudom elmondani. CSak azert befizetem a premiumot, hogy ignorera tudjalak rakni.
-
kenwood
veterán
Ha nem stabil (par hetente,havonta ujra kell inditani), akkor ez egy jo alternativa,nativan tudja az igmp snoopyt, teszteltem :
[link]Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Meg mindig nem erted.
Ket verzio van :
Belemesz,es talan lesz uzlet,penz.
Dobod, es biztosan nem lesz.
Van az a helyzet, amikor a talan penz is szazszor tobbet er,mint 10-20-30 elvesztegetett perc a szabadidodbol.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
kenwood
veterán
Szorakozohelyeken szoktak azt csinalni amerikaban, hogy direkt lassan engedik be az embereket, mert ahol sor all, az csak jo hely lehet. Gyanitom,az utobbi hetekben azert valtozott a gyakorlat.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
válasz bambano #4691 üzenetére
De fugg tole.
A szar ember az szar ember, fizutol fuggetlenul.
Millios fizu mellett is vannak tolvajok, meg az ingyenes kozos dolgokbol mertektelenul dezsmalok.Ahol ez szamit,azok a hataresetek.
Akik soha nem vinnenek haza semmit, ha nem vinne el a kaja!+rezsi a fizuja 80-100 szazalekat.
Nem mondom, hogy ez felmenti oket, de rengeteg ilyen ember van.
Naluk egy 50ks emeles igenis vizvalaszto lenne.
En ilyen szempontbol szerencses vagyok, mert komoly szituban nem tudok hazudni, hidegveru maradni (arcpir,kezremeges), igy ha akarnek se tudnek lopni, mert azonnal lebuknek[ Szerkesztve ]
-
-
kenwood
veterán
Nalunk helpdesknel technikai tudas a harmadik-negyedik helyen van. Aki nem eleg turelmes,nem tud rendesen kommunikalni, vagy lenezi a nem kocka usereket, az vagy be se jut,vagy meg a probaido alatt repul.
Nyilvan mindent ok se tudnak elmagyarazni,de vegso esetben tavoli bejelentkezes,vagy fizikai kontaktus jon (az utobbi par hete necces)Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz E.Kaufmann #4620 üzenetére
Igen,ez vekony jeg.
Szerintem ugy erdemes csinalni, hogy irsz egy mailt,semmi valasz,irsz meg egyet,az elozot beidezve,semmi valasz.
A harmadiknal berakod cc-be a feletteset,es azt ,aki varja a megoldast.
Rakerdezel,hogy "van mar valamilyen elorelepes?"
Mondjuk ezt en akkor szoktam csak bevetni,ha utnek az egyik iranybol,es a masikbol varok az inputra.
Ha csak egy irany van,akkor rakerdezek max. masodjara,aztan majd szol,ha fontos. Ha pedig kesobb gaz van, ott a ket mail valasz nelkul.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Nalunk ezt a ki-beleptetest meg a tobbi kotelezo papirmelot kb. 3 ember csinalja a 30 fos hr osztalyon
Recruiter osztalyunk nincs, minden interjun a leendo felettes,es egy ember a hr-rol vesz reszt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
A jo HR-es nem 8-tol otig robotol,hanem a ceg egyik,ha nem "A" legfontosabb fogaskereke.
A szar HR-es olyan embereket vesz fel,nevez ki vezetonek, aki vagy szakmailag (ez a kisebb gond,mert fejlesztheto), vagy emberileg alkalmatlan.
Nem csak a dolgozok nem latjak ezt at,de sok helyen a felsovezetes sem.
Par rossz felvetel,kinevezes, es selejt fonokok,kollegak miatt elmennek a jo emberek mashova,a cegnek meg annyi.Ez jo esetben csodot jelent, rossz esetben (ha allami,vagy monopol ceg), akkor azt,hogy par hulye szamara a mennyorszag,az osszes tobbi dolgozo szamara meg maga a pokol. Vagy nehany allami cegnel mindenkinek mennyorszag,kiveve nekunk,adofizetoknek[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #4500 üzenetére
Nekem volt egy idoszak,amikor a multinal kevesen voltak a back officeon,es tuloraban lehet besegiteni.
Annyi volt a feladat,hogy egy stoc a4-es papir,megvizsgalod 5 mezojet,ha hianytalan pipa,ha hianyos felrarakod.
Heti 40 tulorak boven megvoltak , mar azt se tudtuk, hogy irjuk be oket, mert vannak bizonyos torvenyi limitek (amin tavaly picit lazitottak).
Jo volt masfelszer annyit keresni,a feladat sem volt tul osszetett,de azert 10-11 ora utan mar erzi az ember,hogy ez nem a szokasos hosszusagu nap volt.# 4501 persze volt is, hogy orultem,mert kellett a csuszo.
Egyebkent nagyon keves olyan melohely van,ahol evente 1-2 akalommal nem lehet ugy lelepni ugyet intezni,hogy csak szolsz,es le se dolgozod utolag.
Szoval nekem az ilyen oromcsuszo mondjuk az volt,hogy szerdan picit rahuztam,es akkor penteken elobb indultunk a haver telkere.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #4498 üzenetére
Az pech,en evente max 1-2 vagyok hajlando ugy tulorazni, hogy csak csuszo van,nem zseton.
Ugy meg nem tuloraztam, hogy semmilyen modon nem kerult kompenzalasra.
Sose volt gondom belole.
Minden fonokom tudta, hogy hol a hatar.Mondjuk amit leirtal, az nekem 1-2 munkanap ugy, hogy mellette mast is csinalok,es nem tulorazok
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #4421 üzenetére
"És 2 hét plusz munkát csináltak vele nekem! "
Es kifizettek tuloraban,vagy annyira nincs semmi dolgod, hogy belefert a napi 8-ba meg ez a ket het plusz melo is ?#4458)
Betanitas meg a takaritonal is ugy kezdodik, hogy Sql query, min. kozephalado szinten[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest