Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz Lenry #30379 üzenetére

    Nekem T490 a ceges, es nem vagyok elajulva tole. a G-H betuk kozti kis piros szar egyetlen kepessege,hogy kepes megserteni az erintokijelzot. Kb. 2 honapja hasznaltam a gepet, amikor felfedeztem par zold pixel, pont ott. Szerencsere csak full fekete hatternel latszik., A kijelzo kerete a webkameranal tobbszor szetjott mar, ugy kell osszepattintani olyankor.
    Ha valami security cucc fut a gepen, akkor akar lecsukott fedellel is tud porogni a ventillator. Neha amikor lecsukom a fedelet, akkor egyszeruen elszall a gep. Nem eleg, hogy nem azt csinalja,amit kene neki (zarolas), de ilyenkor bekapcsolni is nehezkes. Tobbszor meg kell nyomni a power gombot,mire reagal,es hajlando elkezdeni bootolni. Home officeban melozom, alig viszem ki a lakasbol, szoval nincs lerugva, ez gyarilag ilyen fos. Azt nem tudom, hogy a ceges ultrabookoknal a Dell,vagy a Hp van-e minosegben az elso helyen, de az biztos,hogy a Lenovo mindketto mogott.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák