Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Egyelőre csak 1 profil legyen meg. Az a cél, hogy hőmérséklet és időintervallum paraméterpárral akármilyen profilt pár sorból össze tudjak rakni.
(#5060) hcl: Mindenhol azt olvastam, hogy a PID-es bigyula bonyi. Rendeltem 260°C-ig jó szondát, addig úgyse megyek fel.
Úgy tudom, a rendes reball gépek teljes területen fűtenek alá, mert ha csak egy pontban fűt, deformálódhat a board.Az gáz, amikor debugolni kell egy libraryt.
(#5068) F.E.K..: Bakker de átérzem. Az asszony egy külön állatfaj az userek közt. Napi tucat problémát oldok meg hihetetlen nehéz emberekkel. Exasszony felhív, hogy a gép ezt írja ki. Jó, kattints oda, mit látsz? Elkezd másról beszélni. AZT MONDD!! Lécci segítsek. Akkor ne akadályozd meg és sikerülhet. Elkezd egy érzelmekkel és összefüggésekkel teli történetet mesélni, hogy ez most mihez és miért kell. RENDSZERPARAMÉTEREKET mondj B+! És a végére milyen bunkó vagyok, ő csak ebben az egyszerű dologban akart segítséget kérni, de erre se vagyok képes.
Egyébként a munkahelyen az internet nagyasszonya.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest