Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #22434 üzenetére
Nekem is volt régen - olyan 28 éve - programozás első félév, Modulo 43 képzés vonalkódhoz.
Tankérem felírj, én nyúlok, hogy nem jó, de igen, de nem, de igen. Ok, akkor gépelje be valaki a gépbe, nem jó, ok, akkor menjek ki és javítsam ki. Akkor minek járok ide? Mert papír kell...
Félév végén mondják, hogy számtech versenyre kéne menni, ilyen főiskolák közötti. Én, meg a Pali meg egy harmadikos srác. Miért nem megy 3 harmadikos? Ja, hogy mi Palival többet tudunk? Bocsika, én már voltam, országos első 10-ben, kaptam oklevél meg doboz floppy, kösz még egyszer nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest