- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #16764 üzenetére
Orvos...? Nekem karral volt ilyenem, kiderült, hogy kiment az egész jobb karom, gipsz lett a vége, meg gyógytorna...
Ha ficam, vagy szalag is sérült, akkor nem fog magától elmúlni.Amúgy ja, jó lehet ott. Felénk már a 90-es években sem volt jó a közbiztonság, de pl. amikor elköltöztem Pécsre, ott meg nem volt rossz (azzal ellentétben, amit meséltek róla).
Néha én is nyitva felejtem az autót, még nem tűnt el semmi(Mondjuk van benne villogó LED, meg menetrögzítő kamera, amit szerintem sokan benéznek...
)
@qnadam :
Mondjuk a lidércek ha feltörik, tudják, mik azok?Az optikák meg jaja... sokan nem tudják, mibe kerül egy rendes objektív
@hobizoli : Annak már a súlya se lehetett rossz
@bambano : Azért ennyi autófeltörés kemény...
Nekem azóta nincs dísztárcsa, hogy először eltört a Fordon, és állandóan leesett. Aztán feltűnt, hogy megáll mögötte a mocsok, és ahol megáll, ott előbb-utóbb rohadni fog alatta a felni. Minekazoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby rádiós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged