Új hozzászólás Aktív témák
-
"Attol jo valami, hogy 4k..." - Kár kötekedned, nem írtam ilyet, sőt nem is utaltam rá. Annyit írtam, h jó volt újra látni így a játékot és, h durva ahogy kinéz. Anno sokat játszottam vele, és akár hiszed akár nem, nagy élmény volt most 4K-ban látni. Fél órát játszottam vele és azóta már töröltem is. De van ellenpéldám is, mert a Forza Horizon is kapott BC-s 4K-s patchet pár hónapja - eredetileg az is 720p-s játék, plusz már elég elavult az új részekhez képest-, én mégis beletettem jó pár órát a "felújítás" után. Sőt, még fogok is.
De említhetném a felújított Gears 2-őt, vagy PS4-en az Uncharted sorozatot is. Illetve multiplatform címek közül például a Burnout Paradise-t... mind "idejétmúlt" játékok, mégis sokan rajonganak értük.
Tehát szerintem hálásak lehetünk ezekért a felújításokért amiket ráadásul boxon legtöbbször "ingyen" kapunk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest