Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
1: Az első résszel nem akartalak lehülyézni, csak egy mondást "tárgyszavasítottam" mi szerint ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye. Ne legyen ebből félreértés, nem akartam beszólni. Nem téged minősített, egyszerűen csak utaltam rá, hogy nem biztos, hogy a probléma megoldhatatlan és/vagy a windows hibájából adódik, nézzük meg.
2: Ez megint a szokásos ferdítés. Mocskosgyártók, elterjedtség, marginális problémák, nincs is probléma. Ez duma.
Amit előadtam, az az én személyes tapasztalatom, tudnám még árnyalni, de a békesség jegyében nem teszem. Ami tény, az az, hogy én, mint r=1, a felhasználók 95%-át megtestesítő user win alatt megoldom a problémát önállóan próbálkozásból 5 perc alatt, vagy guglizok/fórumozok konkrét választ a konkrét kérdésemre 15 perc alatt, ugyanez linux alatt tízszer nehezebben, és tízszer hosszabb idő alatt megy.
Többet mondok: Itt sem a víz (a linux) a hülye, hanem a tisztességes howto-k és helpek hiánya, és a pro userek elitizmusa, kényszerítőzése. Vagy megtanulsz linuxusul, vagy nem segítek. Lesz itt rend. Na franciául pontosan ugyanezért nem vagyok hajlandó megtanulni. Azt akarja a közösség, hogy 2013 legyen a linux "időszaka" (remélem így már bambano kompatibilis)? Tessék szép szóval, kézbe simuló eszközökkel, kész válaszokkal besimogatni az embereket a linux alá, nem pedig odaadni az alkatrészeket meg a szervízkönyvet, hogy rakd össze magadnak caszod.
De mint ahogy leírtam már, nem zavar a linux, én is használtam, használom is folyamatosan, örülnék is valahol, ha elterjedne és emellett lenne legalább olyan használható mint egy windows 7, szuper, OK, viszont azt az elitista attitűdöt, amit jelenleg tapasztalok a szcénában ha valamiért be kell dugni az orromat... azt nem kérem, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- ASUS ROG Ally
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest