Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco #231 üzenetére
1. Megnéztem. Sőt meg is oldom, de mint említettem, egy mezei júzer tarkón lőné magát nekifutás nélkül, ha bevenné azt a maszlagot, hogy win alatt minden működik.
2. Gondolom eleget láttál már ahhoz, hogy ezt kijelentsd
De csak hogy lásd miről beszélek, képzeld el a win-t gyártói driverek/dokumentációk nélkül, néhány gyakrabban használt alkalmazás nélkül, és piaci ellenszélben.
Az elitista attitűd is platformfüggetlen. Eleve elit dolog sokak szemében, ha valaki nem koszolja össze a kezét egy binugzal. Ezt a "linux desktop éve" marhaságot is csak jobbára cinikus éllel emlegették.
Egy darabig fyi engem is zavart valami a binugz környékén, aztán amikor elkezdtem használni, akkor jöttem rá, hogy csak pár hülye ember a zavaró tényező, akik mindenhol ott vannak bármerre mész. Hülye segítséget kaphatsz seperc alatt win-hez is, hogy telepítsd újra (szakszervíztől!), miközben a milliomodik fórum legmélyén ott a megoldás, hogy milyen registry kulcsot kell átbillenteni minden hónap másodikán h ne legyen problémád.Azt hiszi itt sok ember h nagy a különbség, pedig egyre inkább elenyésző. A rendszerek, és a piacok egymáshoz konvergálnak, csak mint látható, a mamutcégek lépései még most is be tudnak dönteni piacokat. Ez a mostani win marketes dolog is arra jó, hogy kihúzza a jelenleg futó disztribúciós rendszerek alól a talajt, mint ahogy mindig, amikor valamit integráltak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #231 üzenetére
Komolyan nem értelek. Nézd meg pl. az én kedvenc disztrómat, komplett wiki van hozzá, nem csak szimpla how-to -k. [link] Ilyenek ugyanúgy megvannak más disztróknál is, sőt sokról komplett könyvet is olvashatsz, ráadásul ingyen, mint pl. a Debian admin könyvet.
Azt sem értem miért nem tudsz a googleben ugyanannyi idő alatt megoldást találni, mint winen. Ha tudsz angolul, akkor nem jelenthet problémát egy megoldás keresése, vagy a disztró fórumában rákérdezni. Mindössze 2008 óta kapirgálom a felszínét a dolgoknak, de rövid időn belül minden problémára jött válasz, vagy a google, vagy a fórumokból, pedig akadt bőven problémám.
-
bambano
titán
válasz
DeFranco #231 üzenetére
"Azt akarja a közösség, hogy 2013 legyen a linux "időszaka" (remélem így már bambano kompatibilis)?": teljesen mindegy, hogy linux desktop évét írsz vagy linux időszakát.
Nekem az 1.0-ás Slackware már volt a gépemen, nem az volt az első linuxom, ez 1993. 07. 17-én jött ki. Azóta linux van a desktopomon.Vagyis aki folyamatosan linux desktop évezik, az csak annyit hirdet magáról nagy hanggal, hogy 20 évvel le van maradva, vagyis ostoba, mint a szög.
Azt akarja a közösség, hogy x.y a linux éve legyen? Nem akarja, senkit nem zavar, ha te a másik oprendszerrel használod a géped. Ez is egy hülye egoizmus, amikor azt beszéli be magának a win júzer, hogy minden linuxos vele akar foglalkozni, hogy térjen már át linuxra. A kutyát nem érdekli, ez a valóság. Ha nem tetszik a doksi, hiányolod a howto-t, akkor írd meg és tedd közzé. Erről szól a linux. És közben tiszteletben tartjuk, ha mégsem linuxozni akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hegesztés topic
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bundle topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest