- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát azért lehetne mit ezen válogatni,én a JC2-öt be sem raktam volna..inkább helyette LP2,na meg DX9-es játékok is kellenek,ne viccelj...főleg amíg több értelmes játék van DX9-re...na meg ez a 8XAA...észrevenni nem nagyon lehet,cserébe szépen lassít...tesztnek szép,de nem tükrözi a mindennapi használatot...
(#98) BMW001
Hát ez éppen nem olyan, a kocsiban észreveszed a 107ló pluszt,de játékban 1920X-ban ezt te nem fogod,max azon hogy miért húzza a képet? -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
PowerTune. 4. oldal.
Szerk.: Nem kell aggódni, megoldják. Nézz két HD 6950 CF-et. Az csak 10-15 wattra van a 300 wattos határtól.(#95) kpetyke: Nálunk más játékok vannak. Például, mi nem tesztelünk UE3-mal, mert minden kártya tud 60 FPS-t. A Far Cry 2 is lecseréltük az Avatarra a modernebb Dunia motor miatt. Továbbá mi a DX9-es játékokat hanyagoljuk, így DX11-seket raktunk a helyükre.
-
TTomax
félisten
Azért zabál a 6970 rendesen,ebből nem tudom hogyan lesz 6990...
(#97) Abu85
Az még akkor is nagyon sok,hogy 300W-ba beférjen,ráadásul szépen lassul is tőle,cserébe viszont rendesen melegszik... az a házba befújós módszer meg nagy okosság,főleg ha CF-be van két 6970... -
mghltm
addikt
ipon tesztben 2 eredmenyt keszitettek. az elsoben az 570 elveri a 6970-et, de a masodikban kozel azonos teljesitmenyt hoznak ( Fogtuk az összesítést, és kivettünk belőle minden olyan játékot, amiben még a leggyengébb ma tesztelt VGA is 60 fps felett teljesít, hiszen általában ezekben tudnak irreálisan magas eredményeket felmutatni a GeForce-ok. ). szerintem a modositott tablazat ad realis kepet a ketto egymashoz viszonyitott eroviszonyarol.
-
bdfhz
aktív tag
Hát 1 év alatt kicsit nagyobb teljesítménynövekedést várnék. Ezek az elnevezések meg... A 6970 teljesítményéhez legfeljebb a 6870 szám illik. Kicsit talán még az is túlzás lenne.
-
wednesday
őstag
Jó lett a teszt, gratula.
Azon meg ne csodálkozzon senki, hogy egy VGA tesztet VGA limitesre kell csinálni. Így lehet kimérni legjobban a kártyák közötti különbségeket.
-
Boxi88
őstag
Nagyon-nagyon jók lettek, kiváncsi vagyok a 6990-re! Az lesz ám az igazi!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lesz még Turks és Caicos. Azok lesznek az alsóbb szintekre, és megmarad jó sokáig a Juniper is. 2011 egy nagyon kényes év lesz. Az AMD sem tudja megjósolni, hogy mennyit esnek majd a VGA eladások az integráció miatt. Ezért lesz ennyire sűrű a paletta, mert most még minden kiszámíthatatlan. A gyártópartnerek is fel lettek szólítva, hogy ha nem akarnak "szerencsejátékozni", akkor ott a Brazos Fusion, és mehet az alaplapgyártás. Kis extra invesztálást jelent mindenkinek, de ha nagyon bedőlnek a VGA eladások, akkor az egy fix bevételforrás.
-
Balákka
tag
a felsőbb szinteken még elmegy ez a generációváltás, de akkor mi lesz a 65** 66** 67** szinteken? be vannak pozicionálva az optimális árszintre a kártyák. ha a friss 6670es kijön mondjuk rosszabb teljesítménnyel mint az 5670 akkor azokat a kártyákat senki sem fogja venni.
vagy az AMD újabb rétegeket akar létrehozni és több teljesítményszinttel akarja lefedni az egész VGA palettát? 6400-tól 6900-as számozásig, az 6 szint, minden sznten minimum 2 típus... 2-5 ezer forintonként emelkedő árszintekkel? -
Giot
addikt
Értem akkor ez még finomodhat. A driveres kényszerítés eredménye nem valami fényes.
Ezek szerint ha a játék motorja kezeli le az MLAA-t akkor szebb a végeredmény.
"ha tesszellálsz, akkor eljutsz oda, hogy annyi az él, hogy sokat esik a teljesítmény" Jaja szépen felzabálja az erőforrásokat, érthető miért avult el az MSAA.
"mert a Radeonok nyers TFLOPS-ban agyonverik a GeForce-okat," LoL! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért nem szelektálod ki azokat a játékokat, amelyek téged érdekelnek? Nyilván a tesztben a végső konklúzió egy ömlesztett eredmény, de külön ki vannak részletezve a játékok, így te is levonhatod a konzekvenciát.
(#80) |nsane: Ugyan semmi probléma. Nem tudhattad, hogy nem bakiztunk. Főleg azután, hogy ennyire belemerültél a hibakeresésbe.
A Metro 2033 egy brutálisan eltorzult játék a gépigény szempontjából. Nem érdemes vele foglalkozni. Ez az eredménye, ha a fejlesztők szabad kezet adnak a VGA-gyártó programozóinak a gépigény kialakításában. Az említett felbontásnál, már nagyon kell a 2 GB+ VRAM, ami teljesen abszurd dolog szerintem.
-
|nsane
tag
Jaja észrevettem. Sorry
Viszont kíváncsi lennénk arra, hogy egyébként elmegy a Metro 2033 2560x1600-on (580 SLI, vagy 6970 CFX-en vagy le kell venni 1920x1200-ra), mert jövőre tervezek egy 30 colos monitor vételén és jó lenne tudni, hogy ki tudom-e használni a 2560x1600 felbontást? Valaki netán tesztet? -
kpetyke
tag
Tök jó, hogy nem leszek okosabb sehol
iPon tesztjében a GTX 570 és a 6970 (NV-t támogató játékokban a NV, 10%-al veri az AMD-t) egy szinten van. Itt meg a 6950-el említik egy lapon. Minél többet tökölök a megfelelő kártya kiválasztásával, annál jobban beleőrülök.A nagy kérdés: GTX 570 vagy 6970 vagy 6950?
-
mghltm
addikt
itt egy teszt a kerdesrol. pcie 16x es 8x kozotti sebesseg kulonbseg 1-2%
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egy dolog a driveres megoldás valamire, és egy másik a fejlesztői. A drivernél neked végső képpontjaid vannak, és abból kell dolgoznod. Semmilyen részinformációd nincs, vagyis az eredmény nem lesz tökéletes, de még mindig jobb, mintha nem lenne AA-d. Nem mellesleg az algoritmus bármikor javítható.
A fejlesztői AA támogatás már sokkal jobb. Az AVP-ben tökéletes a hatás. Arra még senki sem panaszkodott.És itt jön képbe az, hogy az algoritmust a motorra szabhatod.
Az MSAA biztos nem marad. Egyrészt már minimum több tucat olyan eljárás van, amin nem működik, másrészt ha tesszellálsz, akkor eljutsz oda, hogy annyi az él, hogy sokat esik a teljesítmény. Az MLAA minden ilyen problémától mentes. Minden felülettel kompatibilis, és nem számít neki, hogy milyen rendered van. Az egyetlen dolog, ami negatív lehet, hogy igényli a nyers számítási teljesítményt. Szerintem az NV ezért is ódzkodik az MLAA driveres implementálásától, mert a Radeonok nyers TFLOPS-ban agyonverik a GeForce-okat, és az MLAA egy piszkosul jól párhuzamosítható eljárás, ahol ez kihasználható. -
DNS_65
senior tag
válasz
Sontir Fel #69 üzenetére
Szia,
látom h I5-ösöd van, mennyiben jelent sebességcsökkenést(ha egyáltalán), hogy a P55-ös csak 8x-8x sávot engedélyez 2db 5850 CF-nél
-
Giot
addikt
"El kell dobni, mert csak a gond van vele."
Hm én már hozzászoktam az MSAA-hez. Az MLAA végeredménye nekem kicsit furcsa még. Ha jól tudom ez már használható a 68XX kártyáknál. Őszinte leszek láttam képeket nem tetszett a végeredmény. Olyan elmosódott az egész. (Ha valamivel keverem akkor sry) Tőlem maradhatna az MSAA. -
|nsane
tag
semmi
-
hoffman_
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez valószínűleg az újrakonfigurált ROP miatt van. A Cayman ebből a szempontból a legfejlettebb rendszer. Nyilván ha valamin újítanak, akkor az kedvező szokott lenni az AA-ra. PErsze messze nem fog ez annyit számítani. A jövőben az MLAA teljesítménye lesz a lényeges, mert az MSAA már szinte alkalmazhatatlan. El kell dobni, mert csak a gond van vele. Valami jobb megoldás kell.
-
Giot
addikt
Persze hogy bírja!
Csak az az érdekes hogy a külföldi oldalak tesztjei alapján a 4XAA-el gyorsabb az 570 a 6950-nél. Viszont 8X-al már pariban van vele. Ez alapján nagyobb terhelés hatására hamarabb fogy a szusz a GTX-ből.
A Vapor témával kapcsolatban. Üdvözlendő, hogy egy bevált hűtési megoldást mind az nV mind a Radeon alkalmaz a referencia kártyáinál. -
Sontir Fel
őstag
Gratula a teszthez.
A meglévő 5850-esemet nem hiszem, hogy lecserélem az eredmények tükrében, inkább beszerzek mellé még 1et
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[CS]Blade2 #65 üzenetére
Nem hiszem, hogy akadozva játszik egy ilyen kártyával.
Ahol engedélyezve volt a 8x, ott ezeknek a termékeknek nem volt téma.
(#66) Giot: Bírja az. Láthatod a GTX 580-at. A GTX 570 alól néhol kifogyott a RAM, de amúgy semmi jelentős.
A Sapphire alkalmazta elsőként VGA-knál. Én is úgy tudom. -
Giot
addikt
Kösz a tesztet!
Mitől lehet az hogy az élsimítás növelésével a GTX-ek-ből gyorsabban fogy a szusz? Ez furcsa. Gondolom eddig is 8X-os AA-el teszteltetek a felső kategóriában.
Ami vélemény megfogalmazódott bennem az az hogy végül is, jobban sikerült a Radeonnak az architekturális váltás mint az nV-nek. Hiszen a GTX5XX-ös szériában a rev2-es Fermi teszi a dolgát. Az más kérdés hogy ezek az új nV kártyák nagyon jól sikerültek.
A Radeonok biztosan fognak még javulni, az újabb driverektől. Anno az 58XX szérián sokat dobott a 10.3-as driver. Itt pedig egy új felépítésű GPU-rol beszélünk.Más: A Vapor Chamber Tecnology-t nem a Sapphire használta elsőnek a VGA piacon? Vagy csak ők tették közismerté a Vapor-X kártryákkal?
Úgy tudom hogy már évek óta alkalmazzák. -
LackoMester
addikt
Jó írás, köszönet érte.
Pár napja már én is tesztelgetek, egy HD6970-t, szerintem nem egy rossz kari. -
|nsane
tag
"A játékokat 1920x1200-as és 2560x1500-as felbontásban és a maximálishoz közeli képminőségi beállítások mellett teszteltük, ugyanis csak ezen beállítások mellett lehetünk benne biztosak, hogy VGA-limitesek a játékok."
2560x1600
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Kotomicuki #59 üzenetére
Itt először azt kellene definiálni, hogy a jövő játékai milyenek lesznek.
Azt feltételezem, hogy az MSAA teljesen el fog tűnni, vagyis az MLAA teljesítmény lesz a döntő az élsimítás szempontjából.
A többit nem tudni.
(#63) |nsane: Fuuuuuuuu
Köszi.
-
DeathAdder
veterán
Az Ipon is ma 14:20 bedobta a tesztet.
a szokasos UD3R lapban meg a 3GB 1333-as ramjaival -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[CS]Blade2 #58 üzenetére
Aki így gondolkodik, az nem felsőkateógirás kártyában gondolkodik.
Egyébként nem mindenhol alkalmaztunk 8xAA-t, mert van ahol visszavettük 4x-re. Valamikor a sebesség növelése miatt, és valamikor azért, mert a játék nem engedte a 8x-et mindkét kártyán. Ahol nem jelentett észrevehető sebességcsökkenést a 8x ott beállítottuk.
(#61) DeathAdder: Köszönjük a reklámot a nevükben is.
-
Kotomicuki
senior tag
De ha full-HD-n, 4x-s élsimításban jobb az NV 570-se, akkor inkább az a jövőállóbb, mint a 6950(6970 - ezen körülmények között), nem?! (Azt azért könnyebb szívvel veszi - majdan - vissza az ember, mint részletességet, vagy a felbontást, ha lehet választani - és a sebesség kell. A két cég "árháborúja" (ami, mintha nem is létezne, ill. csak a csillagos ég felé...) miatt inkább hosszabb távra terveznék.)
Miért nem biznisz a M$-nak, hogy egyszer végre jót tudna kiadni a kezéből - DX(, W) - , és nem játszana fontos szerepet a PC tönkretételében?! (Sejtem, hogy a PC kicsinálásával számos "új" piac megnyílik és lehet kaszálni, de ez már több, mint undorító, ami "termékfejlesztés"("Majd a következő, talán, de feltétlenül vedd meg, ezt is!") címén folyik ezen iparágban...)
-
[CS]Blade2
addikt
Ahol lehet, én a normálisan játszható beállításokra lőttem volna be a felbontást és a részletességi beállításokat. Még aki ilyen kártyát vesz, az is beáldozza a képjavítókat az elfogadható sebesség érdekében, nem csapja rá a 8xAA-t 2560-ban, hogy a minimum FPS 10-20 legyen.
-
tomic
addikt
6970-kontra 570 volt az eddigi tesztek alapján. Amelyek fej fej mellett haladtak.
De most úgy tűnik teljesen felesleges nekem 570et venni kb 100e -ért ,mikor a sokkal olcsóbb 6950-es is hozza az elvárt teljesítményt!
Meg is van mi lesz a következő karim. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Alaktomos #52 üzenetére
A táblázatban a hivatalos speckók vannak. Azokon nem szeretnénk változtatni, mert ott lényegében mindig a gyártó értékeit másoljuk át. A lényeg úgyis a mérés. A gyártó, meg felőlünk azt mond, amit akar. Minden eredmény a mért fogyasztással van számolva, szóval a táblázatban az utolsó sor nem jelent semmit. Mindenki alálő a TDP-ben, ha megnézed a fogyasztási tesztet.
Mondjuk az AMD-nél jó lenne érteni, az új mérési metodikát, mert a PowerTune bekavarhat.
-
DeathAdder
veterán
válasz
mrhitoshi #47 üzenetére
Szerintem a GTX560 fogja hozni a 470-et, es ezzel kilesznek likvidalva a GF100-as kartyak..
Szerintem per pillanat ezek kozul (GTX4xx) a 470-et eri mar csak megvenni,de ha jon az 560 akkor mar azt sem
Abu85- volt itt PH-n meg par napja 85k-ert (asszem) HD5970.
Persze tisztaban vagyok vele, hogy ezmiatt nem lehet ajanlott mert az viselt kartya volt.
De GTX580 ilyen arban viselten nemtudom mikor leszErdekes
nVidias vagyok es most ellene beszeltem
-
Hát ezt vártam,de azért a driverek majd még dobnak az ATI sebességén egy kicsit.Sajnos a kártyák annyira drágák,hogy még gondolati szinten sem tudom megvenni
-
Pepe78
őstag
Nagyon bírom ezeket a szócsatákat.
5-10% teljesítmény vagy ár eltérés miatt egymás nyakáénak is esnétek...Én még 1-2 drivert megvárnék az AMD től, szerintem gyorsulni fognak.
Nekem a hang/teljesítmény a fontos és ált közép kategóriában nézelődök. Gyártó mind1, ATI - NV tök mind1.
-
Alaktomos
csendes tag
részletekhez nem értek, csupán az eredmények megleptek az eddigi tesztek után. Ettől független már GTX570es lettem és ha tuninglehetőseget is figyelembe veszem, akkor jó is így
.
Miért van elírva a fogyasztási adat?
190W-t irtatok a Radeon 6970 rublikában, pedig fogyasztása GTX480hoz közelit! 290W reálisabbnak hangzana. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindkettő javítva. köszi.
Hatvan9: Pontosan. Ezért van ott.
Aztán mindenki eldönti, hogy mennyire szereti.
(#44) DeathAdder: Kérdés mennyire csökken az ára. Az ajánlás, vagyis ezesetben nem ajánlás
nagyon függött ettől. Egyszerűen drága, de egy bizonyos szint alatt már nem az.
-
mrhitoshi
veterán
Ezek után már csak a GTX 560-ra leszek kíváncsi, remélem nem kell majd újabb VGA vásárláson gondolkodnom.
-
Xaels
félisten
válasz
DeathAdder #41 üzenetére
Hát 5970-es az ára miatt semmiképp sem ajánlott szerintem. Amúgy jó erős kártya lett, de amennyibe fáj...
PhysX-re mondj egy olyan példát amikor értelme is volt. Szerintem ez nem fog menni. Kap az ember pár effectet cserébe drasztikus fps érték visszaesést lehet tapasztalni némelyik játékban.
Más: Annyira nem lettek ezek a kártyák erősek, mint vártam, de nem is ebben az árszegmensben szemezgetek. Jelenleg az elvárásaim tökéletesen teljesítené egy 6870-es vagy 5870-es kártya. Hardveraprón lehet ezekből 50-60 között is találni példányt és abban az árban best buy kategória.
-
|nsane
tag
"A HD 6950 és a HD 6970 külsőleg gyakorlatilag csak egyetlen ponton különbözik: a HD 6850-en két darab hatpines, a HD 6970-en pedig egy hat- és egy nyolcpines tápcsatlakozót találunk, nyilván azért, mert a 6970-es többet fogyaszt."
"A hűtés levétele után sem igazán lehet megkülönböztetni a két videokártyát, olyanok, mint két tojás, a NYÁK teljesen egyforma, mindössze annyit sikerült észrevennünk, hogy a HD 6850-ről hiányzik néhány picike kis komponens."
Ez gondolom 6950-en/ről akart lenni
-
Hatvan9
senior tag
válasz
westcoastog #5 üzenetére
Szerintem annak tökre ott a helye mivel a konkurencia tudja ez meg nem.
Az más dolog hogy egyértelmű hogy nincs benne és nem is lesz.
Ez fordítva a is igaz ha az AMD tud olyat amit az NV nem akkor az is negatívum az NV-nek.Ez a 6950 nyerő lesz, remélem beindul a verseny.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DeathAdder #41 üzenetére
Mert Full HD felett, vagy extrémebb terhelésnél elfogy. Tekintve, hogy felsőkategóriában van minimum három olyan kártya, aminél ez nem következik be, így nem lehet ajánlani már. Király termék volt, de van már jobb.
-
DeathAdder
veterán
Es az HD 5970 miert nem ajanlott?
Vagy csak azert nem lett kiemelve mert "őskövület" ?Bar en a PhysX hianyan nem nevetnek, mert tenyleg nagyon jo dolog,es mondjuk az a "teher" is levan veve a Radeonok vallarol hogy a PhysX-el foglalkozzon ,de ha azt nezzuk kicsivel is ,de a GTX 580 elott vegzett
-
hoffman_
nagyúr
Hát, őszintén szólva én nem estem hasra. Picit többet vártam tőlük, de ez legyen az én bajom, nem kell túlszintezni a mércét. Jelen állás szerint én nV-t vennék.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Alaktomos #36 üzenetére
Miért van elírva a fogyasztási adat? Az AMD és az NV ezeket adta meg.
Azt nem tudjuk. Mi sosem szeretünk RC driverrel tesztelni, de ez volt, akkor a legfrissebb. Nem tudtunk más tenni.
Persze, mert más nem 8xAA-val teszteli a kártyákat (gyanítom nem is RC2 driver volt a megjelenés pillanatában). Szerintünk a felsőkategóriában már minimum elvárható, hogy maxra húzzunk mindent, amit lehet. De mond meg, ha nem értesz egyet.
-
MaUser
addikt
Várj, majd ő bebizonyítja, hogy 6900-ak esetén a szemed szögfelbontása 10x-esére nő a tulajdonlás tényétől és egyből látni fogod a 24"-os monitorodon 1920x-es felbontásnál a 4x-es és 8x-es AA közötti különbséget.
Kb. mint a vegyünk 42"-es fullhd tv-ét, mert ugyan négy méterről nézzük, de "mi aztat látjuk" klub neves képviselői.
A hang hdmi-n pedig már a 4000-es sorozat óta (vagy talán 3000-es is tudta?). Ami viszont problémás a GTX5xx-eknél a nem teljesen tisztázott 1.4-es hdmi kompatibilitás. De akinek ez probléma, az nem hiszem, hogy számítógépről akarná kihasználni annak előnyeit...
A 6950-es nagyon tetszik egyébként, 60 körüli áron (már ha a kartell engedni fogja odáig valaha) remek cfx alap lesz az ezen gondolkodóknak.
-
Alaktomos
csendes tag
Ez a teszt karcosnak tűnik nekem kicsit
.
3.oldal --> táblázat (fogyasztási adatok elírva)
4.oldal A HD 6900-asokat sajnos kénytelenek voltunk egy nem hivatalos, elvileg béta meghajtóprogrammal letesztelni, és aki ismer minket, az nagyon jól tudja, hogy ettől ódzkodunk a leginkább.
10.12 WHQL sem segít teljesítményén.8.oldal A HD 6950 éppen olyan gyors, mint a GTX 570
Húha, másutt még a HD6970 is a GTX570 alatt van.
-
szaszabee
aktív tag
Jó kis teszt Bár én ennek a szériának nem találom értelmét
-
tzsolesz
nagyúr
-
pottyantós
aktív tag
Köszi a tesztet, jó végre magyarul is látni!
-
IreN!CuS
őstag
Jó teszt grat,bár nevetséges ez a rész : Kontra - PhysX hiányzik
sh4d0w: +1
-
guestavfl
csendes tag
Én is kicsit csodálkozom a kedvenc magyar tesztoldalamon mért és a külföldi tesztek (anadtech,xbitlabs,techreport, és a vga-ban legjobb techpowerup) eredményei közötti különbségen...náluk inkább a 570GTX el van egy szinten a 6970, a 6950 meg inkább az 5870-el. Ezzel együtt egy árversenyt elvileg könnyen nyerne a cayman, mert jóval kisebb és olcsóbb előállítani, ehhez képest Amerikába a 6970 drágább mint az 570, de majd remélem ez lejjebb fog menni
-
Srácok, nem érzitek gáznak a kontrák között a fizix hiányát? Ugyan miért kéne már az AMD-nek támogatnia a konkurrencia technológiáját? Ennyi erővel számon kérhetnétek a CUDA, vagy a C64 Basic v2.0 támogatásának hiányát is...
-
mghltm
addikt
a 6950 a 6850-hez hasonloan jol sikerult: megfelelo az ar/ertek aranya, kellemesen tuningolhato, full hd felbontasig szinte minden jatekhoz eleg. most mar csak a gtx560-nak kell jonnie
-
joshua7
veterán
válasz
fatallerror #19 üzenetére
Ez igaz. A HD6950 jelenleg alsóhangon is 77k, ehhez képest 91-ért látok legolcsóbban GTX570-et, teljesítményben meg uott vannak. Így utóbbinak még rosszabb az ár/érték aránya jelenleg.
-
joshua7
veterán
válasz
fatallerror #13 üzenetére
Az 53k-s HD6870 függvényében olyan 65k lenne a reális ára a teljesítmény alapján. Ehhez képest jelenleg még elég drága.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi a tesztet. Ez nagyjából várható volt.
GTX570 pariban van a 6950-el hellyel-közzel, a GTX580 meg csúcs kategória, és még is csak 10%-al van lemaradva a 70-es.
Egyébként milyen érdekesen alakul itt ott az eredmény, vannak helyek ahol 6970 szépen elveri a mezőnyt a GTX580, és HD5970-el egyetemben. A driver ezek szerint még csiszolásra szorul.
Mondjuk az is nagy valami már, hogy egy vadonatúj architektúrához ilyen jó első driver járt. -
kenwood3
addikt
Azért a PH 1 kicsit elkésett a tesztel , már rég tudtuk milyen teljesítményt képvisel a csúcskategóriába a 6900-as sorozat ! De azért magyarul mégis jobb a teszt mint Angolul !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
fatallerror #13 üzenetére
Azt már az 5k-s széria is tudja.
-
enginev3.0
félisten
Köszi jó volt olvasni így egy unalmas délután, de még a java hátra van ugyi? HD6990 az lesz a csúcs ha minden igaz?!
-
fatallerror
addikt
miért brutálisan drága? 79 ezerért (olcsóbban még inkább ) szerintem tökjó a 6950 és viszi hdmi-n a hangot is, tökjó
-
FRENK1988
veterán
Az gáz hogy hiába nv kártyám van mégis az ATi-t vártam h győzzön?
-
bumlet
csendes tag
nah aztszem eldöntöttem gtx580 lesz a kövi kari
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
westcoastog #5 üzenetére
LoL. Sőt még ha elvárható lenne, hogy tudja, akkor sem mennék falnak nélküle.
-
CocooN-z
őstag
Mennyibe fog fájni mire ideér?
-
joi29
őstag
Kontra - PhysX hiányzik
Aszta, ez aztán tényleg gáz, hát hogy a csudába nem tudja az
a hülye Radeon a PhysX-et. -
westcoastog
veterán
Csak annyi hogy ati kártyáknál miért kell negatívumként felhozni a nv physix hiányát?
-
Воланд
titán
Köszi a tesztet!
-
LK
addikt
Ééés a küzdelem itt a fórumban , kezdetét veszi....
Zöldszeműek vs. Pirosszívűek Egyébként az árversenynek ez reméljük jót tesz. Amúgy Januárban jön a gtx 560 is ,de nem hiszem,hogy beleszól a csúcskategória küzdelmeibe.
-
geezer
aktív tag
6950 szimpatikus.
Köszönjük a tesztet!
-
|nsane
tag
Ezt vártam már mióta xd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD Radeon HD 6950 és a HD 6970 tette tiszteletét nálunk.
- OpenWRT topic
- Háztartási gépek
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest