- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így 6 évvel később, ez még mindig egy jóféle VGA
Esetleg aki erre jár: Hasonló, vagy kicsit jobb teljesítményű ÉS jóval kisebb fogyasztású kártya létezik?
-
GerykO
aktív tag
válasz
planbmokus #370 üzenetére
Reszelt Unlock Edition = RUE
De már akkor szó volt erről, amikor a csúszásról megjelenő hírek jöttek, hogy a reszelt példányok egykor még sokat fognak érni. Hát elég hamar bekövetkezett ez.
Szerintem erre senki gondolni sem mert, hogy ennyire hamar.
-
JustCouse
csendes tag
-
Joe.36
addikt
Nekem nagyon bejött, HD 6950@6970 esem van, és nem bántam meg, csak ajánlani tudom mindenkinek
-
_Scythe_
aktív tag
"itt a programozók és az artisták összedolgoznak"
Ezen tekeredtem. És együtt kötéltáncoltak a kóderekkel
Gondolom "programmers and artists" volt az eredeti.
Ez a klasszikus Gymn = gimnázium félre durva félrefordítás. -
Destructo
senior tag
Ez a 6970 es bejön
.Lehet váltok most RADEON-ra.
-
Fairplays
aktív tag
Na de ez a tesszalálós dolog nem forrt ki még... feleslegesnek tartom az százeres hardvereket megvenni érte... Mint leírtam előző hozzászólásomban, a fejlesztők azzal se foglalkoztak, ami ellen tehettek volna (kis figyelmességgel). És képzeld veszek fele olyan jó hardvert! Kis ráfordítással apránként fejlesztem, eddig mindig bejött! Eddig is költöttem hardverre és eddig is a csomagtartómban ott figyeltek a fűszálak... Engem ez annyira nem zavar, csak hát érted... Más meg kiakad ezen(hasonlón).
-
GerykO
aktív tag
válasz
Fairplays #361 üzenetére
Nem tudom, te hogy állsz ezzel, de ha súlyos százezreket elköltesz hardverre, meg szoftverre, akkor azért elvárod, hogy minőséget kapj ennyi pénzért?
Ha nem, akkor vegyél fele olyan jó hardvert, és amit megspóroltál utald a számlámra léci.
Hova küldjem a számlaszámom?
-
Fairplays
aktív tag
Nem értem ezt a tesszalálós nyavalygást, hogy mi mibe lóg bele, eddig is egymásba csúsztak az elemek a játékokba... Még a nagy áhított AVP 2-ben is ahol külön fejlesztő csapat volt erre... No meg melyik játékban volt megcsinálva, ha kocsival füves területre kóboroltunk, hogy ne lógjanak be a fűszálak a kocsi belsejébe... Pedig azok megoldható dolgok lettek volna!!!
-
CrAck69
senior tag
még idén veszek valami 6870 karit az fix... csak várjuk az árcsökkenést
-
flensburg
tag
válasz
planbmokus #356 üzenetére
köszi mind kettö-tökmek
,,,BÚÉKKKKKKKKKK
-
válasz
chrisnagy13 #349 üzenetére
Igazatok van. Buta voltam
nem olvastam el végig, hanem gyorsan átfutottam az eredményeket, és a végén a battleforge nagyon belerondított az eredménybe. Így tényleg gyorsabb, viszont iponos teszt mást mutat, de ott asszem nem volt telljesen kitolva az AA, illetve az AF. Így már tiszta.
-
flensburg
tag
Hali!!!
Tudna nekem valaki,segíteni melyik alkalmasabb,játékra.
Amd v Intel?
Idáig Laptopot használtam azért nem vágom.BÚÉKKKKKKKKKKKK
-
DRB
senior tag
Jó kis írás meg teszt volt.
Viszont én még arra lennék kíváncsi vajon az alsóbb kategóriák(67xx, 66xx, gondolom hamarosan jönnek ezek is) melyik GPU-ból lesznek majd faragva, a Barts-ból vagy a Cayman-ból, netán vegyesen? Van erről valami infója valakinek?
-
Igen, de az 5970nek ára is van... Viszont a 6950-70esekhez képest a gtx570 igen jól áll. A 6970-nél 10, a 6950-nél meg majdnem 30 százalékkal jobb, ugyanakkor a 6970nél olcsóbb.
Nem tudom, hogy az új driver behozza-e azt a 10%-ot, de majd meglátjuk.
Ennek ellenére AMD párti vok -
válasz
alekszej #341 üzenetére
Közép- és felsőkategóriára elsősorban.
proci0: keret most jelenleg 200k a gépre monitor nélkül (ezt majd egy másik topicban), de még gyüjtök hozzá 40et. Miközben meg gyűlik a pénzem várom a drivereket. És csodálkozom az ilyen amd húzásokon, mint ,,reszelés"s ,,csináljunk 6950ből 6970et".
-
planbmokus
senior tag
-
GerykO
aktív tag
Én meg az nVidiával szoptam két képernyős módban, különböző felbontású kijelzők, és b@szott szuperálni úgy ahogy én szeretném. Gúgli jó haver és tanácsolta a problémámra az "ultramon" nevü programot, figyelmedbe ajánlanám. Ja megsúgom, közben le is halt, de az más tészta. Meg a következő mondást is:
"Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!" -
attila9988
őstag
Majd a középkategóriások lesznek érdekesek. Nagyon remélem hogy lesz belőlük passive változat is.
-
dezz
nagyúr
De most nem tudom, mit akarsz azzal a CEC-cel...
A sávszél már az 1.3-nál ott volt, 1.4-en sem visznek át több képi adatot. Csak pontosan meg van határozva, milyen új módokat kell támogatnia egy 1.4-es forrás vagy céleszköznek.
Az 1.3-as Full-HD-s 3D-sen nem céleszközt értettem, hanem forrás. Egy példa: PS3. Elvileg 1080p-ben adja, de még ha csak 1080i, az is Full-HD-nak számít. (Full-HD tévéadások mind ilyenek.)
A hotpluggal kapcsolatban szerintem ne fájjon a fejed, az nyugodtan lehet kétfunkciós, pl. úgy, hogy a céleszközben ott van a lezáró ellenállás (vagy a fesz.), de közben a vonalon mehet kommunikáció.
Hát, én azért legtöbbször jól látom a különbséget 80 centiről is a 23"-as monitoromon. De vannak kivételek is jócskán, amikor elhanyagolható, az igaz. Ilyenkor egy viszonylag magas bitrátás 720p jobb választás lehet (bit/pixel arány nagyobb, mint egy hasonló 1080p-snél, miközben kisebb a file-méret).
-
priti
addikt
Már az 1.0-ban is volt CEC, de csak te beszélsz CEC-ről nemtom feltűnt e. A sávszél nem változott, ez tiszta viszonylag mindenhol. Hogy az új HEC csatornát mire használják majd az a gyakorlatban derül inkább ki. Ami az 1.3-as HDMI-vel szerelt fullHD 3D cuccokat illeti szerintem nem sok van, konkrétan egyet sem tudok, pedig nézegettem a napokban a projektorokat. Mind HD, úgyértem megeszi a fullHD jelet, de 3D-ben 120Hz-en csak 720p-ben tud képet adni, egy nullával többért a 2-3 millás kategóriában már van fullos, de azokon meg 1.4 van már. Ezen persze nem veszünk össze, meg vajmi kevés jelentősége van. Nekem az tűnt fel rögtön, hogy a hotplug pin a HEC+ így gyanús hogy direkt úgy lesz megoldva az eszközkezelés, hogy az 1.3-assal nehogy menjen függetlenül attól hogy egyébként az átjátszás nyilvánvalóan megoldható elméletben 1.3-on is ha az eszköz alkalmas, de páran majd cserélnek a semmire projektort is a BD lejátszó cseréje miatt. Ezért már megérte. Mondjuk nem itt a balkánon.
Itthon a Sony 40W4000-ren szinte tökmindegy hogy 720p vagy 1080p még egy méteres közelségből is nagyon ritkán látszik a különbség, alig-alig forgatnak filmet olyan szerkóval, hogy azt mondjam hogy na ez megért 24GB-ot a HDD-ből, viszont néztem 1080p felbontású 5 méter széles vetített képet és elég durva közelről 3D nélkül is, 2-3 méterről simán tökéletes volt, semmi pixel. Ott nagyon számít, konkrétan simán jobb mint egy fizetős mozi szerintem. A mai árak mellett akinek adott a nappali meg a redőny a TV szóba sem jön, nem egy kategória.
-
dezz
nagyúr
válasz
#68686080 #333 üzenetére
Hmm, létezik, hogy nem jutott az eszükbe, hogy biztos lesz, aki kiróbálja a '70-es BIOS-át az '50-essel?
Tápellátás szempontjából sem kell félteni az 6950-est, lényegében egyforma a két kártya... A különbség (a két lényegtelen kerámiakondin kívül) 3 átkötés (0 Ohm-os "ellenállás"), ami a 6-os/8-as tápcsatival lehet összefüggésben.
-
dezz
nagyúr
CEC már 1.3-on is volt. Az 1db, alacsony sebességre alkalmas vezeték, ellentétben a TMDS csatornák csavart érpáraival. Nem vesz részt a képadat átvitelében.
A HEC-vel (HDMI Ethernet Channel) bővült ki az 1.4, de az sem szállít képadatot.
A sávszél nem változott az 1.3-hoz képest, az új felbontások azon belül kerültek bevezetésre. Támogatás kérdése.
Mint az a korábbi idézetből kiderült, egy 1.3-as vezérlővel rendelkező eszköz is támogathatja a 3D Over HDMI-t legalább 1080i-ben, és egyes cuccok az 1080p-t is.
Ja, értem, próbálod meggyőzni magad, hogy elég az a 720p.
Oké, én sem mindent 1080p-ben nézek.
Megfelelő távolságból (így kellő nagyságú látóteret kitöltve), megfelelő felbontással, sötétben egy 1m-es tévé is hasonló élmény, mint egy nagyobb vászon távolabbról. Végülis csak annyi a különbség, hogy a szem közelebbre fókuszál... Jó, oké, tényleg nem ugyanaz...
-
priti
addikt
Elméletben a 4k × 2k Resolution Support vált elérhetővé az 1.4-es HDMI-vel, ez ugye elérhető 4096x2160-as felbontást jelent 24, 30 és 36 bit-en, 48 biten (16-16-16=R-G-B)meg maradt az 1920x1200@60Hz a max mint az 1.3-as verziónál. Nekem az jött le, hogy a max elérhető sávszél (8.16 Gbit/s) maradt csak az átjátszás változik magas felbontáson, mivel a HDMI 1.3 semmilyen formában nem támogatja a a 4096x2160-as felbontást. Az egészbe csak a HEC került bele az 1.3-hoz képest így elég nyilvánvaló, hogy az átjátszásban szerepe van. Én azt olvastam, hogy HD fölött már kell az 1.4 a 3D-s átjátszáshoz, de mivel nincs fullHD 3D képes megjelenítésre módom, így kipróbálni nem tudom.
Ezt nem értem, a 3D Blu-ray talán 720p-s? Miért lenne az?
A film miatt. Kamera, utómunka, picit butítjuk, hogy ne látszon a trükk stb. szóval függetlenül attól, hogy milyen a tömörítés amit látsz a legtöbb filmnél 720p. Persze nyilván akad benne egy-két seholsemmi jelenet amihez nem kell nyúlni és azt hagyják hagy nézegesd a színész szemölcsén a szőrszálat.
TV-n mozi élmény? ...hááát, inkább egy 720p proji
-
dezz
nagyúr
A CEC tuti nem játszik (esetleg a jobb/bal szinkronizálásban), annak sávszéle apró töredéke a fő vonalakénak. De nem is kell, mert az 1.3-on is átmegy az 1920x1080@120 Hz.
(#297) Abu85: Végülis az a kérdés, hogy a külső eszközzel való egyeztetést (pl. melyik 3D szabvány szerint menjen a kép) low-level szinten intézi-e a hw, vagy szoftveres a dolog.
Meg itt van egy ilyen: "Over HDMI (most HDMI 1.3 devices will only support this for 1080i,[110] exceptions include graphics cards in computers and the PS3)" [link]
Szóval, tudomásom szerint PS3-on is le lehet játszani a 3D Blu-ray lemezeket, elvileg megkötések nélkül, pedig 1.3-as HDMI portvezérlője van.
(#322): "a HDMI 1.4 a gyakorlatban a kompatibilitás biztosságát szolgálja inkább, mint az átjátszást."
Ez így van. Viszont, elvileg csak két 1.4-es vezérlő (küldő és fogadó oldal) hajlandó DRM-kompliant módon 3D-re összekapcsolódni. Csak hát ott vannak a fenti kivételek. Akkor mégsem így van...
"Ergó a 720p rip tökugyanaz mint a lemez, mert az se jobb."
Ezt nem értem, a 3D Blu-ray talán 720p-s? Miért lenne az?
"mert TV-nél 3 méterről már tökmindegy hogy HD-ben van vagy fullHD-ben van mert nem látod"
A mozi-élményhez (kellő látótér-kitakarás) eleve közelebb kell ülni...
-
Oliverda
félisten
Ott van még pár egyéb játék is csak lapozni kellene.
"Főleg ahol az alap fps nagyon alacsony... "
~100 FPS alacsony?
"a linkelt dolog pedig pont azt mutatja hogy a gtx-ek is gyorsulnak, a(580 is fog)szóval ugyanott van arányban a dolog."
Ez fura. Előbb még úgy volt, hogy nem lesz semmilyen gyorsulás és nem is volt.
-
priti
addikt
Szerintem ezt ti képzelitek bele. Én is ugyanazt olvasom Abu-tól, de szerintem simán pártatlan. A vita a tudás cseréje a vitatkozás meg a tudatlanságé. Ő hoz a hsz-eiben elegendő infót a vitához. A fanok inkább vitatkozni szoktak. Nekem semmi bajom vele.
(#310) Abu85
Attól függ mit definiálunk 3D blu ray alatt. Szerintem elég kevés BD lemez van HD fölött így a HDMI 1.4 a gyakorlatban a kompatibilitás biztosságát szolgálja inkább, mint az átjátszást. Ergó a 720p rip tökugyanaz mint a lemez, mert az se jobb. Ez az 1.4 végülis a relatíve fölösleges fullHD felbontás csapdája. Ha az nem lenne nem kellett volna 1.4-es HDMI a 3D átjátszáshoz. Újabb fölösleges gát, mert TV-nél 3 méterről már tökmindegy hogy HD-ben van vagy fullHD-ben van mert nem látod projektornál meg egy vagyon egy natív fullHD felbontású 3D képes példány, finoman szólva nem tömegtermék, no meg ott se rossz a 720p azért.
-
priti
addikt
Neee keverj már bele ebbe az ovis szardobálásba. Nekem tök 8 melyik cég teszi le a készet az asztalra, csak kész legyen. Utálok félkésszel szopakodni. Meguntam. Inkább költök többet. Ezt hívjam fel, annak írjak, ezt a file-t írjam át mert az csak egy ini, de akkkor meg amaz hát igen, de majd a friss verzióban... akkor ezt frissírsem és az ezért meg azért. Nem, nem érdekel hogy miért, nem érdekel hogy mit kell csinálni, csináljátok meg aztán amikor készen van esetleg megveszem. HA jó. Nem, nem tesztelek senkinek, nem írok levelet senkinek, nem küldöm el a file-t, éééés vírusmintát se küldök többet, lófact. Veszek másik vírusírtót. (VB-vel is tele van a tököm)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze, hogy nem. Ezért van a hővédelem 110-120 foknál meghúzva. Azt még biztonságban túlélik a termékek. Bár az AMD kártyáiban ez a védelem sosem aktiválódhat, mert a PowerTune és a belső túlterhelésvédelem valós időben kezeli az órajelet, vagyis a kártyát lehetetlen a magas hőmérséklet miatt kifagyasztani.
Forrás: [link] A szenzoros mérés szart sem ér, mert az egy szoftveres mérés. Ezért nincs a tesztjeinkben hőmérsékletes összehasonlítás, mert nincs megfelelő hardverünk erre. A szenzoros érték pedig még egyazon kártyáknál is tévedhet +/-20 fokot.
Éppen a szomszédnak van ilyen GTX 460-ja. Mérés szerint 45 fok terhelve, de olyan forró, hogy hozzá nem lehet érni. Idle-ben 15-20 fok a GPU (25 fokos szobahőmérsékleten).BIOS-ban lehet korrigálni ezt, de a hardveres védelem úgy sem a szoftveres mérésből dolgozik, így a probléma csak esztétikai kellemetlenség. A hardver tökéletesen működik ettől.
-
TTomax
félisten
Nem mintha a gpu alatt a nyáknak jót tenne 150 fok... úgy írod mintha az nem a PCB-n lenne...
A hőtérképen nem látszik mit forogtak a ventik...amúgy nem tudom mivel nyomták 90Cfokra mert én még az enyémet sosem láttam ott,de lehet a szenzor van rafkós helyen... forrás????(#316) Oliverda
Aham csak ez gondolom nyitott házzal...forrás kéne... most azért Abu magának mondott ellent,hiszen az előbb linkelt egy furmark tesztet ahol a radeon 83Cfokon ment,amíg a geforce meg 89-en... ehhez képest a hötérkép 90-et mond geforce-ra meg 96-ot radeonra...na mindegy,én továbbra is fenntartom egy rakat sz.. a hűtése,ez van. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A VRM jól tenné, ha nem menne 100 fok főlé, mert a szilícium még kibír 150 fokot, de a VRM és a nyák már nem. Bár a HD 6970 annyiban kedvezőbb, hogy digitális PWM-je van, ami látható a hőtérképről, hogy alig melegszik. [link]
(#312) Oliverda: Hülye deeplink védelem. Most már jó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A rip nem egyenlő a 3D Blu-ray-jel.
Azt minden hardver tudja. A 3D Blu-ray-hez viszont mindenképpen HDMI 1.4 kell. Más dolgokhoz elég a korábbi HDMI is, csak figyelni kell, hogy a HDMI 1.4-es megjelenítő támogassa azt a tartalmat, amit a VGA továbbít.
Az NV-nél is HDMI 1.4 kell a biztos Blu-ray 3D-hez. A HDMI 1.3 csak akkor elég, ha a megjelnítő HDMI 1.4-es és támogatja a 3D Vision szabványt. Ha az egyik feltétel nem igaz, akkor a 3D-s Blu-ray nem jeleníthető meg.
-
Zso2
őstag
A kis planbmokus-nak igen is igaza van. Hiába ugrik neki egyből 10 AMD huszár... mindig a qva csodadriver dolgot kell hallgatni, mikor kijön egy RADEON és a várt alatt teljesít.
Nem, nem lesz itt semmilyen 20-25 -% gyorsulás, nem is vóót.
Mi lenne , ha az 580 is gyorsulna 20%-ot Leverné a 2gpu-s szörnyeteget?Szerk.: Kérésedre töröltem priti nevét. - Abu85
[ Módosította: Abu85 ]
-
TTomax
félisten
válasz
Oliverda #306 üzenetére
Én úgy tudom a 6970 szellőzik a házba is...
Lehet tévedek de én ezt olvastam... tudom a VRM-ek is melegednek persze 100fok fölé...a baj pont az hogy a házba is fúj...fenn tartom a véleményem,csúcskategóriához csúcs hűtést tessék adni ennyi pénzért...ez igaz mindkét oldalra...
-
MZperX75
addikt
Hát ez igaz amit mondasz,de azt ne tessék elfelejteni ,hogy a TCM visszavonta 32nm gyátást ,így az AMD kénytelen volt felrugni az ütemtervét.
Persze az okokat ,melyek fényében ezt megtették,nem tudjuk,hogy milyen jellegü műszaki probléma adódhatott 32nm -es gyártásal kapcsolatban.
a 4xxx-5xxx-es széria megjelenésekor (55nm-40nm) az NV egy számozzással le volt maradva.
4széria megjelenésekor az NV még 65nm-en gyártotta G92 csippeket.
A szóba forgó elöny most is állt, az AMD 32nm -en dobta volna piacra 6xxx szériáját.
Akkor ez az elöny most is meglenne.
Tehát a felzárkózás az most egy harmadik tényező befolyásolta azaz a NV-át bevárja az AMD. a felvázolt okok miatt.
Azt se felejtsük el ,hogy a Fermi,már egy éve kin van a piacon(csak butított verzióban)
A gyátosorrol majdnem ugyan azok a csippek kerülnek le mint 1 évvel ezelött,csak a tiltott részek feloldásra kerültek.ergo GTX470-480 ,GTX570-580
Az AMD ezzel szemben szakított R600 csipp "krémezésével" és egy teljesen újjat készített.(sajnálatos 32nm visszahívása) mi is sokkal jobban jártunk volna,és az AMD is.
kevesebb fogyasztás,kisebb lapkaméret(talán nagyobb teljesítmény) szerényebb ár,jobb árverseny.
Ez van ezt kell szeretni,aki új gépet vásárol most a piacon mindent megkap amire csak fáj a foga VGA piacon.
Én kivárok(28nm-es)
Amire nekem szükségem van arra még mindig rendben jó szolgálatot tesz egy öreg sokatfogyasztó,de viszont "ocso"
HD48701G-kártyám. ano 30.000ft +afa(nagyon jó árnak számított akkoriban)
(persze észerü határokon belül,engem még jelenleg a DX11-nem annyira meggyőző játéktámogatása,szorítja háttérbe az újabb kártya beszerzését)szemmel kevésbé eszrevehető.
legyen az bármely gyártó terméke. -
Oliverda
félisten
Nem süketülsz meg. Pont olyan hangos a hűtése mint az 580-nak. Ráadásul ez is kinyomja a házból a meleg levegőt, aki pedig nem nyalogatja a bordát vagy a GPU-t menet közben annak nem fog hátránya származni a magas hőmérsékletből. Akit pedig zavar a tudat annak vannak ill. lesznek alternatív megoldások.
Amúgy csak csendben jegyezném meg, hogy tuning mellett egy nagyobb terhelésnél az alaplapi mosfet-ek hőmérséklete is simán eléri ezt a szintet vagy még akár meg is haladhatja. Bár nem mintha ez ártana nekik mert ez még simán belefér a normál üzemi hőmérséklet fogalmába.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én csúsztatok. Jelen esetben én hoztam hivatalos mérést egy neves oldalról.
Miközben te dobálod a számokat, úgy hogy HD 6970-ed sem volt még. Ennyire ne érvelj jól, mert nem tudom hova tenni, az általad közölt nagy mennyiségű tényhalmazt.
Hoztam hőtérképes anyagot. Ez a legjobb ebből a szempontból, mert tökéletesen mutatja, hogy melyik kártya melegszik jobban.
Mérést valszeg szoftveresen csinálják az említett oldalak. Ez nem szoftveres.
GeForce GTX 580:
Radeon HD 6970: -
priti
addikt
Dehonnem
Betolom a BD lemezt felrippelem "page flip avi"-ba és lejátszom vígan ingyen stereo player-rel a projektor gyári szemcsijével, vagy vision-nal, mivel a 120Hz-es 3D átjátszás lazán megy HD-ban.
De szerintem simán megy amúgy lemezről is a lejátszás 1.3-as HDMI-vel NV vision+Power DVD 10 3D szoftver HD felbontásig. Próbáljátok ki.Már miért ne menne? A képet a proji adja 120Hz-en mert HD-ig simán veszi, a szemcsi jelét meg a vision adja, hol itt a gond?
-
TTomax
félisten
Nálam a kártya nem 89 fokon üzemel,a teszteket meghagyom neked!
74-84Cfok, a 84-et pl metro,staker produkálja... és teszi jóval halkabban mint a 6970.. és a 6970 meg bizony 90 fok felett dolgozik!Ne csúsztass már megint...
Szerk... furmark mi? a GTx580 és a 6970 is védekezik a progi ellen.. hiteles példa..
Amúgy itt mást írnak... kinek higgyek?Ráadásul ha a (hasráütés)70W-al többet fogyasztó GTX580-at kulturáltan lehet hűteni akkor miről beszélünk?Nehogy már az user toljon -20%-ot... rendes hűtést kérünk!Tolmácsolhatod az AMD felé..főleg ha szeretnék kettesével eladni a radeont... -
TTomax
félisten
Nem nincs igazad egy felső kategóriás kártyához adjanak felső kategóriás hűtést is!Nem olcsóak ezek a kártyák tessék normálisan megcsinálni!Ha a GTx580-at le lehet hűteni kulturáltan akkor a 6970-et is le lehet,ne a mi zsebünkön spóroljanak már megint,inkább legyen 20dollárral több de az maradéktalan legyen,főleg a felső kategóriában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD Radeon HD 6950 és a HD 6970 tette tiszteletét nálunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest