- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Ott van még pár egyéb játék is csak lapozni kellene.
"Főleg ahol az alap fps nagyon alacsony... "
~100 FPS alacsony?
"a linkelt dolog pedig pont azt mutatja hogy a gtx-ek is gyorsulnak, a(580 is fog)szóval ugyanott van arányban a dolog."
Ez fura. Előbb még úgy volt, hogy nem lesz semmilyen gyorsulás és nem is volt.
-
priti
addikt
Szerintem ezt ti képzelitek bele. Én is ugyanazt olvasom Abu-tól, de szerintem simán pártatlan. A vita a tudás cseréje a vitatkozás meg a tudatlanságé. Ő hoz a hsz-eiben elegendő infót a vitához. A fanok inkább vitatkozni szoktak. Nekem semmi bajom vele.
(#310) Abu85
Attól függ mit definiálunk 3D blu ray alatt. Szerintem elég kevés BD lemez van HD fölött így a HDMI 1.4 a gyakorlatban a kompatibilitás biztosságát szolgálja inkább, mint az átjátszást. Ergó a 720p rip tökugyanaz mint a lemez, mert az se jobb. Ez az 1.4 végülis a relatíve fölösleges fullHD felbontás csapdája. Ha az nem lenne nem kellett volna 1.4-es HDMI a 3D átjátszáshoz. Újabb fölösleges gát, mert TV-nél 3 méterről már tökmindegy hogy HD-ben van vagy fullHD-ben van mert nem látod projektornál meg egy vagyon egy natív fullHD felbontású 3D képes példány, finoman szólva nem tömegtermék, no meg ott se rossz a 720p azért.
-
priti
addikt
Neee keverj már bele ebbe az ovis szardobálásba. Nekem tök 8 melyik cég teszi le a készet az asztalra, csak kész legyen. Utálok félkésszel szopakodni. Meguntam. Inkább költök többet. Ezt hívjam fel, annak írjak, ezt a file-t írjam át mert az csak egy ini, de akkkor meg amaz hát igen, de majd a friss verzióban... akkor ezt frissírsem és az ezért meg azért. Nem, nem érdekel hogy miért, nem érdekel hogy mit kell csinálni, csináljátok meg aztán amikor készen van esetleg megveszem. HA jó. Nem, nem tesztelek senkinek, nem írok levelet senkinek, nem küldöm el a file-t, éééés vírusmintát se küldök többet, lófact. Veszek másik vírusírtót. (VB-vel is tele van a tököm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD Radeon HD 6950 és a HD 6970 tette tiszteletét nálunk.
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest