Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Azért nem. Nekem volt több Mini-m. Süvítettek de annyira nem volt gáz, mint a laptopoknál. Az i7 3720QM kellő erővel is rendelkezett. Brutál jó kis masina volt 2x SSD-vel. Nem véletlenül butították le a 2014-est. Ahogy ott, itt is az Intel grafikus megoldása a gyenge láncszem. Tudnának ezek olyan hűtést csinálni, ami egy alacsony fogyasztású AMD lapkát is elbirna, de nem érdekük, mert akkor kevésbé fogyna az iMac és a 15” rMBP. Akkora káosz van a termékpalettájukon, hogy muszáj volt a Mini árát is feltolni.
Ozora <3
-
Fryskitt
addikt
Ha az Acer a konkurencia, akkor igaz is. Amúgy nyilván nem, de ez szerintem rossz példa volt. A NUC box-os része a lényeg a hozzászólásnak, ha azt rakod kb így össze, akkor nincs nagyon messze tőle. Amúgy azt gondolom, hogy a felhasználók nagy részének a ma elérhető teljesítmények nem kellenek. Interneteznek, fotót berhelnek (kicsit), videót néznek, esetleg egy egy gagyi játék... legalább ennyit számít, hogy hogy néz ki, mekkora helyet foglal, esetleg ha van már mondjuk egy iPhone-ja, akkor mennyire dolgozik össze (ebben szerintem még mindig verhetetlenek). Nyilván az ár is, de akinek ez nem megy, annak a gémer laptop sem (és tényleg nem kapsz olyat normálisat 300ért, inkább a duplája). Nekem jobban bejött a Mac Mini - Xbox (vagy PS, kinek mi tetszik) kombó, "célszerszám" mindkettő és nem kerül annyiba, mint egy jó gémer gép, ahol csak egy normális videokártya kb 150e.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
madgie
titán
Attól függ, optimalizálták-e végre a Pro-t
#62: elég drága volt ez a sz@r is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tomkaa
tag
@madgie
Ezt konkrétan nem gondoltam végig, bár azóta már nem doglozok azon a mac-en, mondjuk memória bővítve volt benne. Matekba mondjuk nem tudom hogy jön össze a pixelszám
@wm2
Sztem nem veled van a baj hogy nem tetszik az árázaása....nekem se...SOkan mondják, hogy nem drága a mac, mert ilyen kategóriájú cuccokért pc-ben is sokat kell fizetni. Szerintem ez baromira nincs így....konkrétan raktam össze erőssebb pc-t kevesebből monitoral, mint 2017-es alap imac-et 8 gb ram bővítéssel. Igaz csak 4k-s monitora volt nem 5k..
@Noukoum
átlag júzer jó buta ha ennyiért vezs majd dolgokat de ettől függetlenl ez a tendencia igazad van."Drága?, igen minden apple termék az, nekem is az. Ez van, de nem is attól lesz jo egy termék hogy minnél olcsóbban minnél erősebb hardver van benne." - ez meg elég hülyeség , mert amint hardveresen kell támogatni a munkát és nem lehet kibekkelni szoftveres optimalizálással vége az összes macnek.....vagy sokkal vastagabban fog a ceruza...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest