Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Attól függ, mennyire márkás alkatrészeket raksz bele. De valóban olcsóbb, igaz. Mondjuk ezeknek az új cuccoknak tényleg kicsit el van szállva az árazásuk. Én 160-ért vettem anno a Minit, sok éve teljesen jól működik, nem is fogom leváltani, marad, amíg "él". Akkor kb egy árban volt a NUC Boxxal.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Ha az Acer a konkurencia, akkor igaz is. Amúgy nyilván nem, de ez szerintem rossz példa volt. A NUC box-os része a lényeg a hozzászólásnak, ha azt rakod kb így össze, akkor nincs nagyon messze tőle. Amúgy azt gondolom, hogy a felhasználók nagy részének a ma elérhető teljesítmények nem kellenek. Interneteznek, fotót berhelnek (kicsit), videót néznek, esetleg egy egy gagyi játék... legalább ennyit számít, hogy hogy néz ki, mekkora helyet foglal, esetleg ha van már mondjuk egy iPhone-ja, akkor mennyire dolgozik össze (ebben szerintem még mindig verhetetlenek). Nyilván az ár is, de akinek ez nem megy, annak a gémer laptop sem (és tényleg nem kapsz olyat normálisat 300ért, inkább a duplája). Nekem jobban bejött a Mac Mini - Xbox (vagy PS, kinek mi tetszik) kombó, "célszerszám" mindkettő és nem kerül annyiba, mint egy jó gémer gép, ahol csak egy normális videokártya kb 150e.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
válasz twollah1976 #2 üzenetére
Az Acer-t hagyjuk már. Nem volt nálam olyan darab, ami ne lett volna hibás. Ezen kívül, ahogy jó néhány előttem szóló is írta, kb olyan összehasonlításokat írtok, mintha máshol egy Lada egyenlő lenne egy Mercedessel vagy ahhoz hasonlóval. Nyilván négy kerekük van, meg motorjuk, na de azért mégis. Igen, drága az Apple, de én speciel egy öt éves Minit használok, semmi baja és nem is cserélem le, mert mindenre jó, amire kell. És egy Intel NUC megfelelő alkatrészekkel meg kb ugyanitt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest