- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Attól függ, mennyire márkás alkatrészeket raksz bele. De valóban olcsóbb, igaz. Mondjuk ezeknek az új cuccoknak tényleg kicsit el van szállva az árazásuk. Én 160-ért vettem anno a Minit, sok éve teljesen jól működik, nem is fogom leváltani, marad, amíg "él". Akkor kb egy árban volt a NUC Boxxal.
-
Fryskitt
addikt
Ha az Acer a konkurencia, akkor igaz is. Amúgy nyilván nem, de ez szerintem rossz példa volt. A NUC box-os része a lényeg a hozzászólásnak, ha azt rakod kb így össze, akkor nincs nagyon messze tőle. Amúgy azt gondolom, hogy a felhasználók nagy részének a ma elérhető teljesítmények nem kellenek. Interneteznek, fotót berhelnek (kicsit), videót néznek, esetleg egy egy gagyi játék... legalább ennyit számít, hogy hogy néz ki, mekkora helyet foglal, esetleg ha van már mondjuk egy iPhone-ja, akkor mennyire dolgozik össze (ebben szerintem még mindig verhetetlenek). Nyilván az ár is, de akinek ez nem megy, annak a gémer laptop sem (és tényleg nem kapsz olyat normálisat 300ért, inkább a duplája). Nekem jobban bejött a Mac Mini - Xbox (vagy PS, kinek mi tetszik) kombó, "célszerszám" mindkettő és nem kerül annyiba, mint egy jó gémer gép, ahol csak egy normális videokártya kb 150e.
-
Fryskitt
addikt
válasz
twollah1976 #2 üzenetére
Az Acer-t hagyjuk már. Nem volt nálam olyan darab, ami ne lett volna hibás. Ezen kívül, ahogy jó néhány előttem szóló is írta, kb olyan összehasonlításokat írtok, mintha máshol egy Lada egyenlő lenne egy Mercedessel vagy ahhoz hasonlóval. Nyilván négy kerekük van, meg motorjuk, na de azért mégis. Igen, drága az Apple, de én speciel egy öt éves Minit használok, semmi baja és nem is cserélem le, mert mindenre jó, amire kell. És egy Intel NUC megfelelő alkatrészekkel meg kb ugyanitt van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után végre új életet vitt az Apple az egyik legkedveltebb terméksorozatába.
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Asztali PC , i7 7700K , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 378GB SSD , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest