Legfrissebb anyagok
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most megnéztem, és tényleg nem olcsóak. Én decemberben vettem az enyémet. Külföldről 23-ért, ablak nélkülit, de ugye ez nem is számottevő. Viszont nézegettem akkor a magyar árakat és úgy rémlik láttam 23 felett kicsivel itthon is. Valaki linkelte a topikjába is. Most megkerestem azt a kommentet, már ott is 25felett van.
Szóval butaság akkor amit írtam.Én a decemberi árakhoz viszonyítottam.
(#6) Cifu Nem tudok elképzelni ennél jobb HDD elhelyezést. Oké oldalra vannak fordítva, de (eddig) semmi baj velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest