Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
(#1) .LnB:
Pontosan ez az, még le is leplezik magukat a videóban...
, 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál 
Lehet olcsóbb lenne egy nagyobból levágni innen is, onnan is, majd jelentkezni a modding versenyre vele
(#56) papasoft80:
A filmben mutatnakvizfolyadékhűtésről infót. -
sagit
veterán
Nekem is a nagy S van, én nagyon szeretem, brutál letisztult így a gép belseje, Nekem 1 ssd plusz 2 noti vinyó és még egy 5900 RPM-es asztali vinyó van benne, semmi gond nincsa a hűtésükkel, nem is melegedős fajták mondjuk de fontos volt hogy halk legyen . Ez és az R5 között vaciláltam, végül nem bántam meg.
-
Cifu
félisten
Attól függ, mit csinálsz. Folyamatos torrent mellett még aktív hűtéssel is 40°C körül-felett szokott lenni egy 7200RPM-es vinyó, nagy mennyiségű adat másolásakor simán felkúszhat 45°C-ra is. Ha a helység nyáron jobban felmelegszik, az 50°C is simán elképzelhető, aktív hűtés mellett is. A Seagate oldalán 5-50°C van megadva a legtöbb HDD optimális üzemelési hőmérsékletére, az új szériáknál már előfordul 60°C-ig elengedett típus is.
A túlmelegedő HDD csúnya eredményeket szülhet...
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, 50%-al kevesebb anyagért kérnek el többet mint sok ATX doboznál