- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Retekegér #13 üzenetére
Sose foglalkoztatott az a kérdés, hogy a HDD milyen hőfokú. Proci, VGA hűtésére odafigyelek. A HDD-re nem. Én úgy gondolom ez nem okozhat gondot. Persze nem árt a hűtés, de nem érzem létszükségnek. Windows-ban idle módban úgy is állnak a winyók, Rendszer SSD-ről megy. Nem hiszem, hogy annyira felmelegedne.
-
.LnB
titán
Most megnéztem, és tényleg nem olcsóak. Én decemberben vettem az enyémet. Külföldről 23-ért, ablak nélkülit, de ugye ez nem is számottevő. Viszont nézegettem akkor a magyar árakat és úgy rémlik láttam 23 felett kicsivel itthon is. Valaki linkelte a topikjába is. Most megkerestem azt a kommentet, már ott is 25felett van.
Szóval butaság akkor amit írtam.Én a decemberi árakhoz viszonyítottam.
(#6) Cifu Nem tudok elképzelni ennél jobb HDD elhelyezést. Oké oldalra vannak fordítva, de (eddig) semmi baj velük.
-
.LnB
titán
Értem én, hogy van akinek ilyen pici kell. Ez tetszik, vagy ennyi helye van. De olsóbban vettem a sima S-t.
Lehetne akkor olcsóbb a kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest