Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
A rally kieg.ről ami decemberben jön van bármi kép/videó infó?
halahala
-
wolruf
őstag
Én pedig egyet sem vettem meg
Mindegyik DLC-ből (vagy majdnem mindből) választottam 1-2 kocsit és arra beruháztam (Smart, Ford furgon, pár ilyen ,,buliautó''), de a többi az meg sem mozgatott. Egyszerűen unalmas, hogy olyan autók voltak, amik kb. semmiben sem tértek el, max a spoiler nézett ki kicsit másképp'. De ez én vagyok
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
engusz
veterán
Hát, megmondom őszintén, hogy én a Forza 4-nél ráuntam a DLC-k beszerzésére. Az utolsó 2-3 autópakkot nem vettem meg, de a bemutató videójukra azért csorgattam egy kicsit a nyálam
Az utolsó talán a Porsche csomag volt, ami le tudtak nyeletni velem, de azt is nagyon nehezen. Végül a márkafanatizmusom lágyította meg a szívem. Pedig az sem volt olcsó. Sőt, ahhoz képest, hogy alapból benne lett volna a játékban, csak az EA nem adta oda a licenszt, kiábrándítóan sok(k)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
wolruf
őstag
Vajh' külön pályákat raknak bele? A térképen látszik jópár nagy, üres placc, lehet, hogy a kiegészítő oda belső pályákat biggyeszt. A Rally lesz, talán a fizikán is módosítanak, elvégre azt írják, hogy mitfahrertől kezdve pár jó dolog lesz. Érdekes lesz, az biztos
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
Egyébként egy dologtól félek még... Most kiadják ezt ennyi autóval, aztán szép lassan fizetősen adnak hozzá pár kocsit, ami a 4-ben egyébként is megvolt :-/
-
wolruf
őstag
Jah, mert még a sérülési modell is ócska, így még csak nem is Burnout. Teljes mértékben egy copypaste NFS lett
Picivel szebb, mint a Most Wanted, de alapjaiban végülis egy tucat arcade... Hjajj, visszamondjam-e az előrendelést?! :-/
-
engusz
veterán
Sajnos én is egyetértek veletek. Pedig azt mondták az egyik fejlesztői videóban, hogy csak keveset áldoztak a fizikán a napszakváltozások miatt. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy sajnos eléggé megvágták ezt a részt. Ez a Forza sorozatot kedvelőknek komoly negatívum, míg a kiadó részéről akár pozitív is lehet, mert így rétegjáték lett.. ki merem mondani: az új NFS
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
wolruf
őstag
Hja, félő, hogy az 5-jöz egy kis HW upgrade is kell majd... egy új xbox
Tegnap kipróbáltam még egy trükköt, elvileg ha alapból Expertre állítod a beállítást és onnan hozol létre egyedit (pl. kuplung ki), akkor valami belső, nem állítható rásegítést is kikapcsol a cucc és jobb lesz a fizika. Nos, egy hangyányit valóban jobb lett, de a lepattanó autókkal nem tudok mit kezdeni, ennél még a TDU2 ütközés esetében beálló azonnali fékje is jobban tetszik
Valahogy baromi arcade... még próbálgatom megjelenésig, aztán max. nem veszem meg, csak ha mindenki 5-ért árulja
A 4-hez nekem a Porsche pack nem kellett, ott voltak a Ruf-ok
az is elég volt Porsche fronton
-
Gomez86
őstag
Hát ja... Akkor egyet értünk. Haverommal mi le is mondtunk róla és inkább megvettem a Porsche pack-ot a 4-hez, aztán majd jövőre játszok az 5-el...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
wolruf
őstag
Na megnéztem én is a demót. Ez gyerekek baromira árkád
Direkt úgy ugrottam neki, hogy lekapcsoltam minden könnyítést, kikapcsoltam a grafikai csodákat (bár az sem módosít sokat), de ez nagyon erősen más, mint a Forza. A grafika érezhetően karcsúbb, az irányítás nagyon-nagyon egyszerű (túlságosan is), a demón keresztül nekem nulla hangulat jött át. Ami leginkább zavar, az az ütközések fizikája. Rettenetes
Teljesen elviszi a hangulatot (nálam). Rezeg a léc, hogy visszamondjam az előrendelést :-/
-
wolruf
őstag
Elvileg már nem csak Golddal tölthető a demó
Már bekerült a letöltési listámba, remélem otthon nem az fogad, hogy bocsi, meggondoltam magam, mégsem töltöm le
-
Prof01
veterán
De jól néz ki! Kell ez a játék!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Raymond
félisten
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
wolruf
őstag
Na megnéztem. Minden online funkció megy, kivéve a demók letöltését
Szóval ezekkel a kicsi passokkal lehet játszani, de ettől még nem lesz teljes jogú Gold a felhasználó. Azt is írja ki a boxon, hogy 14 napos arany próbaverzió. Ezzel most több szempontból is kínos nekem, mert így most rendes arany tagságot csak akkor tudok rányitni, ha letelik a 2 hét
Legalábbis így láttom, próbálkozni pedig nem fogok tovább. Az Ebayes emberke egyébként a 2 napos próba helyett 2 heteset küldött, azt meg ő bökte el
Most tudok online Forza 4-ezni, amit annyira nem akartam most azért
Evvan
-
-
engusz
veterán
Elvileg nincs különbség, hogy honnan nézed, mert ugyanazt az információt kell mutatnia. Azt viszont el tudom képzelni, hogy addig, amíg a konzolon nem jelentkezel be a felhasználói fiókoddal, addig nem aktivizálódik a kód, hiába dobtad be weben és fogadta el
-
engusz
veterán
EU régiós kódot vettél vagy valami más országbélit? Akkor - elvileg - tehet különbséget. Asszem a pontokból sem mindegy, hogy milyen régiósat vásárolsz
Lehet elfogadta a beírtakat, de aktiválni már nem tudta, hogy a profilod más régióba való. Nem mondom, hogy biztosan ez történt, csak egy tipp
-
wolruf
őstag
nem, nem vagyok arany. Ez a cumi. Továbbra is azt mondja, hogy Ingyenes tagság, a kódot már nem engedi beírni többet. Szóval nem megy, hiába írtam be. Nekem is furcsa, aktiváltam már kódokat korábban :-/
-
Gomez86
őstag
nem értem, most akkor arany vagy, vagy nem?
Mert akkor azért nem hagyja beírni a kódot mégegyszer, mert Te már felhasználtad. Amúgy meg tudod nézni a tagságodat neten is (xbox.com, és bejelentkezel) és a gépen is a menüben a jobb szélén van valami olyasmi hogy membership status vagy ilyenek, és ott is írja...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
wolruf
őstag
Hát, ez azóta sem goldult meg :-/ Furcsa... Mondjuk nem ebbe fogok belehalni (350 Ft-ra jött ki), de nem értem. Kiírta, hogy remekjó aktív arany, majd közölte, hogy nem is, ráadásul újra próbálom beírni, már felhasználták a kódot üzenetet kapok :-/
-
Gomez86
őstag
pff Ez azért elég furcsa. Lehet hogy kell neki egy kis idő hogy felfogja hogy Gold-on vagy. De mi mindíg ilyennel játszunk forzaparty-t mert van aki csak emiatt nem fog éves vagy havi kártyát venni.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Pontosan azt írtad le, amit gondolok
Tegnap este nyúztam egy bő fél órát és hát... jópofa, tényleg rendesen összerakott játékról van szó, de közelébe nem fér a Forza 4 fizikájának. Nem azt mondom, hogy sínen megy az autó, de nem kell sokat küzdeni azért, hogy az úton maradjon
És tényleg sok a duma, a kamerarángatással egyetemben, de valószínűleg a Dirt 2 esetében élménynek, míg a Horizonnál a hosszú ideig tartó töltögetések elfedésére szánták
-
Raymond
félisten
Vagyes a demo alapjan. Gyakorlatilag Dirt 2 prezentacio egy kis NFS (a Run elotti) terkepszeruseggel es Forza-ra hajazo iranyitassal. A menuben a motion effects kikapcsolasaval mar egesz jo a bonnet/hood nezetbol.
Az a Dirt 2 hasonlitas nem vicc, ha utaltad (mint en is) azt az allandoan dumalos stilust es az atugorhatatlan animaciokat akkor ezzel megszenvedsz. Meg a celbaeres animacio is ugyanaz. A fent emlitett kikapcsolhato motion effects is a kamerara vonatokzik es az az allandoan dulongelo kamera amikor varsz valamire plusz a FOV valtozasok a sebessegtol fuggoen.
Azert meg megveszem ha kijott, de jobb lenne azokat a life style baromsagokat kakapcsolhatova tenniuk.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
wolruf
őstag
Hátőőő, most erősen rezeg a léc, hogy visszamondom az előrendelést. Amiket itt leírsz, valóban jó játéknak megfelelőek, de a Forzától picit mindig többet vártam, mint játékot :-/ Ha nem is 1000%, de szimulátor. Ki kell próbálnom, asszem veszek ma Live Goldot
-
Gomez86
őstag
Hát nagyon csilli-villi. Szóval ilyen szempontból igazat mondtak, akik mondták.
Nem próbáltam meg kikapcsolni, így azt nem tudom megmondani hogy milyen.A fizika hasonló mint a 4-ben de nem ugyan az. Nagyon nem. Erre két példa is van a demóban: az egyik egy Mustang Boss 429 amivel egy ilyen hegyi úton kell menni. Namost azzal a kocsival elég nagy meló a 4-ben keresztbeállás nélkül bevenni 1-2 combosabb kanyart. Itt ilyennel nincs gond, mert bevesz bármit szinte. Persze kell fékezni meg kanyarodni meg ilyenek, szólvan nem NFS, de azért nem is F4. A másik jó példa az S osztályos új Viper. Nos azzal a kocsival kettesben nem nyomsz padlót. Sem igazából sem a F4-ben. itt viszont lehet. Persze kidobja a hátulját de kontrollálható marad, és nem is vesztesz annyi időt mint a F4-ben.
Persze azt hozzátenném, hogy nekem minden segítség ki van kapcsolva, és simulátorra van állítva az irányítás.Azt azért szeretném leszögezni hogy ez egy jó játék lehet. És ezzel együtt lehet hogy meg is veszem majd, csak egyszerűen tudni kell hogy ez nem egy sorszámozott Forza rész.
-
wolruf
őstag
Na, valami konkrétumot
Mennyire gyenge a fizika? Hangok? Páran azt írták, hogy kikapcsolva a grafikai csillivillit és a rásegítéseket már jó. Valóban így van? Nincs Goldom, így nem tudom letölteni és kipróbálni a demót
-
Gomez86
őstag
Hát-hát.... Elég vegyesek az érzéseim. Tényleg jópofa játék, de azért örülök neki hogy készül a forza5, és ez csak egy mellékszál.
Hangulatos is meg szép is, de a Forza az nem teljesen ilyen az én szememben...
-
Gomez86
őstag
Kössz a linket. Jó ez így, mert hazaérek benyomom a konzolt, még lepakolok eszek-iszok, aztán mire odaülök már csak nyomom a gombot, és nem akkor kell elkezdeni keresgélni.
-
engusz
veterán
Itt elérhető, most kerestem rá. A távoli letöltés is működik. Kár, hogy ilyenkor nem kapcsol be magától be a konzol, majd a dolga végeztével ki
-
Gomez86
őstag
szuper, köszönöm. Csak nem vagyok otthon és megpróbálkoztam volna evvel a "távolról xboxra telepítős" bohóckodással de az xbox honlapon még nem sorolják a demók között...
-
Gomez86
őstag
Tudja valaki hogy mikortól lesz elérhető a demo? Vagy már most az? (UK régióban vagyok a Box-al)
-
RohamDroid
aktív tag
Csak kisül még a végén valami jó is belőle
Üdv.: Csaba
-
wolruf
őstag
Ha valakit érdekel (engem megnyugtatott), találtam egy tesztet a Horizonról, itt azt írják, hogy megegyezik érzésre a fizika a 4-el
Jó olvasgatást, vagy google translate használatot
-
wolruf
őstag
Én 2990-ért vettem meg On Demand
Persze hetekig szenvedtem, mire sikerült a vásárlás, de utána jó sokáig játszottam vele
A TDU1-et még megjelenéskor vettem meg PC-re (14000-ért... jajjj
), azt is nyüstöltem sokáig. Most ebből is előrendeltem a limitedet (Forza 3 LCE és Forza4 LCE mellé), valamire csak jó lesz
-
Blaise
veterán
Gyűjtői kiadást már rég előrendeltem, várom a demót
-
engusz
veterán
Ha megjelenéskor, teljes áron jutottam volna hozzá, akkor lehet feccöltem volna bele időt és energiát, de mivel nem így volt (asszem az egyik bagóért vett NFS-re cseréltem), ment a levesbe
-
wolruf
őstag
A TDU2-nél szanaszét lehet tweakelni az irányítást (próbáltam is, nekem nem sikerült értelmeset alkotni
), aztán egy fórumon találtam egy képet egy valamilyen jónak nevezett beállításról. Kipróbáltam és jó lett. Persze nem nagyon, csak épp' nem totálócska
Úgy el lehetett vele ökörködni, százalékban kb. 50%-ig el is vittem a dolgot. Aztán meguntam
Néha ettől függetlenül szórakozok vele, jópofa dolog ez a ,,kötetlen'' kocsikázás a sok pályaautós játék után.
-
engusz
veterán
A TDU2-vel egy órát sikerült játszani, egyszerűen annyira béna volt az egész, még a Forza 3-hoz képest is, hogy mérhetetlen csalódás volt. Az online móka lehet feldobta volna, de egyszerűen nem volt már kedvem hozzá
Egyértelműen többet várok a Horizon-tól, de most F1 2012 láz van, sok lenne egyetlen hónapra két játék
A demó viszont nagyon várós, biztosan ki fogom próbálni. Már csak 6 nap a megjelenésig. Viszont tuti Gold-hoz lesz kötve, erre nem árt készülni
-
wolruf
őstag
Attól még lehet valamennyire jó, hátha nem egy Burnout szintre megy. Az, hogy nagyot lehet ugratni és nem esik szét tőle a kocsi kevésbé zavar, mint a magától kanyarodó, gombra driftelő, útra rögzített fizika. Ami a TDU2-ben van az tényleg durván túró, ha csak kicsit butább a Forza 4-nél (pl. Forza 3 szintű
), akkor nekem már okés a dolog
-
engusz
veterán
Hát, én ezt a kormányt úgy szereztem be, hogy amúgy van egy cockpit is, Playseat-ről másolt vázzal, dönthető üléssel és MS kormánnyal. De mivel elég bitang, nem mutat túl jól a szoba közepén, ezért csak ritkán állítom össze. A köztes időben volt szükség a kisebbik kormányra
-
engusz
veterán
A fizikáról már mintha beszéltek volna a készítők. Butított lesz a Forza 4-hez képest, csak ennek árán tudták belecsempészni a napszakok és az időjárás változást. A hírben szereplő trailerben már van egy nagyobb ugratás is, szerintem ezzel is szerették volna jelezni, hogy ez bizony nem a szimulátor irányba halad
-
wolruf
őstag
Hátőőőő, forzától én sem ezt várom... Remélem a demo nem csak Gold live tagsággal lesz tölthető, mert az cumi
Most nincs Goldom és nem is vennék csak ezért :-/ Remélem nem jól tesztelték a tesztelők
Én Forza szimulációt kérek és várok el
Persze ez egyéni szocproblem
-
Gomez86
őstag
Nekem csak az a gonodom, hogy pár helyen már próbálták már a játékot (pl topgear oldalán olvastam) és ott is írták hogy a fizika (értsd autók viselkedése) kicsit más. Hogy nem kell annyira kűzdeni az autóval... Nos ez engem kicsit elbizonytalanított. Ugyan nagyon jókat játszottam a burnout paradise-al, de egy forzától én nem azt várom. Persze ettől még lehet egy jó játék...
engusz
Nos igen, szokni kell. csak a másik probléma hogy nekem már van egy rendes kormányom PC-hez, és kicsit furán éreztem a kezemben a kis MS kormányt az után. Persze annak meg az a problémája hogy csak asztalon lehet, etcSzóval mint említettem, adok majd neki egy második próbát, így hogy tőled pozitív visszajelzést kaptam
Nagyon off: play&charge belemegy?
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Szokni kell, rá kell érezni. Az elején én is már majdnem sz*rnak kiáltottam ki, mikor a ~25 körös F1 futam végén eldobtam a gépet.
Aztán ráéreztem, most már sokkal jobban megy a játék
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Én előrendeltem bátran, a demo után még vissza lehet mondani. Egyelőre nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség. A képek szépek, a fizika is legyen ugyanez
A wireless speed wheelt én is kipróbáltam a launch party alkalmával, hát nekem sem jött be egyáltalán. Marad az MS Wireless Wheel
Szerencsére Golfok lesznek a Horizonban is, úgyhogy remek
-
Gomez86
őstag
Forza 4-et én is vakon előrendeltem, gondolkodás nélkül... Viszont ezzel várok egy kicsit. Majd meglesem a Demo-t és ha maradt az autó irányítás olyan mint volt, akkor jöhet a gyűjtői.
Wless kormány: Én kipróbáltam az egyik tavalyi launch party-n és hát én még az első 10 perc kinlódásban voltam vele
Nem tudom ti hogy vezetitek ezeket a játékokat, de én minden segítség off, meg morcos ellenfelekkel, és hát nem nagyon sikerült vezetnem azzal a kormánnyal...
De majd körülnézek az ismerősök között hátha tudok kérni egyet 1-2 napra, és új esélyt adni neki..."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
engusz
veterán
válasz
RohamDroid #8 üzenetére
Bárhol meg tudod venni, még akár egy "Hülye azért nem vagyok?!" üzletben is. Nem drága, 10-15 ezer forint körül mozog és általában jár hozzá pluszban 1-2 ajándék is. Ehhez letölthető WRC játék és 3 hónap Gold Live előfizetés volt
Tényleg furcsa szerzet a kormány, a tapasztalatok teljesen vegyes képet mutatnak. Bátor voltam, mert előzetesen semmit sem olvastam róla, nem próbáltam ki, mielőtt megvettem. Elsőre nagyon furcsa, érdekes a levegőben kormányzás, kell néhány óra, mire megszokja az ember (az első 10-30 perc csak kínlódás). Nagyjából 2-3 óra után találtam kényelmes tartást a térdem fölött egy kicsivel, így valamivel könnyebb a játék. A rezgő motor kellemes meglepetés volt. Nem mondom, hogy van olyan erős, mint a gyári joyban, de azért működik. A tetején villogó körök pontos szerepére még nem jöttem rá, kicsit zavaró a verseny hevében. A pontossággal és a gyorsasággal nincs probléma, ebből a szempontból meglepően precíz a szerkezet. Ami hiányzik róla az a fejhallgató csatlakozó (mondjuk valahol érthető, bele ne gabalyodj a játék hevében), illetve a ravaszok fölött sincsenek meg a plusz gombok. Amik viszont nagyon hiányoznak, mert pl. az F1 2012 menüjében igencsak szükség lenne rájuk
Összességében azt mondom, hogy az árát megéri, jól összerakott termék, ami a kinézete ellenére használható, társ a szórakozásban
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
"Launch trailer"-t nem megjelenéskor szoktak kidobni?
-
engusz
veterán
Magam is nagyon várom a demót, kellemes meglepetés volt, mikor bejelentették. Pár napja sikerült szerezni egy MS Wireless kormányt ([link]), asszem élvezetes lesz vele a Horizon is.
-
wolruf
őstag
válasz
danikollar #4 üzenetére
Ez így van
Azonban sajnos más alternatíva ilyen stílusban nincs, megvettem a TDU2-t is
-
wolruf
őstag
Erre a demora én is kíváncsi leszek. Bár már előrendeltem a VIP-t, de ha a fizika nem jó, akkor marad a Forza 4 és a TDU2 felváltva
-
Daffchy
őstag
Egy hét és itt is a demo!
Nagyon várom ezt a játékot.
Nem sokat játszok, a box-ot is csak emiatt nem adtam el!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár a megjelenés még egy picit odébb, a launch trailer azért már befutott.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox series kontrollerek!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest