- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Hát, megmondom őszintén, hogy én a Forza 4-nél ráuntam a DLC-k beszerzésére. Az utolsó 2-3 autópakkot nem vettem meg, de a bemutató videójukra azért csorgattam egy kicsit a nyálam
Az utolsó talán a Porsche csomag volt, ami le tudtak nyeletni velem, de azt is nagyon nehezen. Végül a márkafanatizmusom lágyította meg a szívem. Pedig az sem volt olcsó. Sőt, ahhoz képest, hogy alapból benne lett volna a játékban, csak az EA nem adta oda a licenszt, kiábrándítóan sok(k)
-
engusz
veterán
Sajnos én is egyetértek veletek. Pedig azt mondták az egyik fejlesztői videóban, hogy csak keveset áldoztak a fizikán a napszakváltozások miatt. A tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy sajnos eléggé megvágták ezt a részt. Ez a Forza sorozatot kedvelőknek komoly negatívum, míg a kiadó részéről akár pozitív is lehet, mert így rétegjáték lett.. ki merem mondani: az új NFS
-
wolruf
őstag
Na megnéztem én is a demót. Ez gyerekek baromira árkád
Direkt úgy ugrottam neki, hogy lekapcsoltam minden könnyítést, kikapcsoltam a grafikai csodákat (bár az sem módosít sokat), de ez nagyon erősen más, mint a Forza. A grafika érezhetően karcsúbb, az irányítás nagyon-nagyon egyszerű (túlságosan is), a demón keresztül nekem nulla hangulat jött át. Ami leginkább zavar, az az ütközések fizikája. Rettenetes
Teljesen elviszi a hangulatot (nálam). Rezeg a léc, hogy visszamondjam az előrendelést :-/
-
wolruf
őstag
Na megnéztem. Minden online funkció megy, kivéve a demók letöltését
Szóval ezekkel a kicsi passokkal lehet játszani, de ettől még nem lesz teljes jogú Gold a felhasználó. Azt is írja ki a boxon, hogy 14 napos arany próbaverzió. Ezzel most több szempontból is kínos nekem, mert így most rendes arany tagságot csak akkor tudok rányitni, ha letelik a 2 hét
Legalábbis így láttom, próbálkozni pedig nem fogok tovább. Az Ebayes emberke egyébként a 2 napos próba helyett 2 heteset küldött, azt meg ő bökte el
Most tudok online Forza 4-ezni, amit annyira nem akartam most azért
Evvan
-
engusz
veterán
-
engusz
veterán
EU régiós kódot vettél vagy valami más országbélit? Akkor - elvileg - tehet különbséget. Asszem a pontokból sem mindegy, hogy milyen régiósat vásárolsz
Lehet elfogadta a beírtakat, de aktiválni már nem tudta, hogy a profilod más régióba való. Nem mondom, hogy biztosan ez történt, csak egy tipp
-
Gomez86
őstag
nem értem, most akkor arany vagy, vagy nem?
Mert akkor azért nem hagyja beírni a kódot mégegyszer, mert Te már felhasználtad. Amúgy meg tudod nézni a tagságodat neten is (xbox.com, és bejelentkezel) és a gépen is a menüben a jobb szélén van valami olyasmi hogy membership status vagy ilyenek, és ott is írja...
-
Gomez86
őstag
Hát nagyon csilli-villi. Szóval ilyen szempontból igazat mondtak, akik mondták.
Nem próbáltam meg kikapcsolni, így azt nem tudom megmondani hogy milyen.A fizika hasonló mint a 4-ben de nem ugyan az. Nagyon nem. Erre két példa is van a demóban: az egyik egy Mustang Boss 429 amivel egy ilyen hegyi úton kell menni. Namost azzal a kocsival elég nagy meló a 4-ben keresztbeállás nélkül bevenni 1-2 combosabb kanyart. Itt ilyennel nincs gond, mert bevesz bármit szinte. Persze kell fékezni meg kanyarodni meg ilyenek, szólvan nem NFS, de azért nem is F4. A másik jó példa az S osztályos új Viper. Nos azzal a kocsival kettesben nem nyomsz padlót. Sem igazából sem a F4-ben. itt viszont lehet. Persze kidobja a hátulját de kontrollálható marad, és nem is vesztesz annyi időt mint a F4-ben.
Persze azt hozzátenném, hogy nekem minden segítség ki van kapcsolva, és simulátorra van állítva az irányítás.Azt azért szeretném leszögezni hogy ez egy jó játék lehet. És ezzel együtt lehet hogy meg is veszem majd, csak egyszerűen tudni kell hogy ez nem egy sorszámozott Forza rész.
-
engusz
veterán
A TDU2-vel egy órát sikerült játszani, egyszerűen annyira béna volt az egész, még a Forza 3-hoz képest is, hogy mérhetetlen csalódás volt. Az online móka lehet feldobta volna, de egyszerűen nem volt már kedvem hozzá
Egyértelműen többet várok a Horizon-tól, de most F1 2012 láz van, sok lenne egyetlen hónapra két játék
A demó viszont nagyon várós, biztosan ki fogom próbálni. Már csak 6 nap a megjelenésig. Viszont tuti Gold-hoz lesz kötve, erre nem árt készülni
-
engusz
veterán
A fizikáról már mintha beszéltek volna a készítők. Butított lesz a Forza 4-hez képest, csak ennek árán tudták belecsempészni a napszakok és az időjárás változást. A hírben szereplő trailerben már van egy nagyobb ugratás is, szerintem ezzel is szerették volna jelezni, hogy ez bizony nem a szimulátor irányba halad
-
Gomez86
őstag
Nekem csak az a gonodom, hogy pár helyen már próbálták már a játékot (pl topgear oldalán olvastam) és ott is írták hogy a fizika (értsd autók viselkedése) kicsit más. Hogy nem kell annyira kűzdeni az autóval... Nos ez engem kicsit elbizonytalanított. Ugyan nagyon jókat játszottam a burnout paradise-al, de egy forzától én nem azt várom. Persze ettől még lehet egy jó játék...
engusz
Nos igen, szokni kell. csak a másik probléma hogy nekem már van egy rendes kormányom PC-hez, és kicsit furán éreztem a kezemben a kis MS kormányt az után. Persze annak meg az a problémája hogy csak asztalon lehet, etcSzóval mint említettem, adok majd neki egy második próbát, így hogy tőled pozitív visszajelzést kaptam
Nagyon off: play&charge belemegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest