Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
A TDU2-nél szanaszét lehet tweakelni az irányítást (próbáltam is, nekem nem sikerült értelmeset alkotni
), aztán egy fórumon találtam egy képet egy valamilyen jónak nevezett beállításról. Kipróbáltam és jó lett. Persze nem nagyon, csak épp' nem totálócska
Úgy el lehetett vele ökörködni, százalékban kb. 50%-ig el is vittem a dolgot. Aztán meguntam
Néha ettől függetlenül szórakozok vele, jópofa dolog ez a ,,kötetlen'' kocsikázás a sok pályaautós játék után.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest