Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raper
senior tag
Alkatrész meghibásodás esetén, meg jönnek majd a szerelők és a motortérben kezdik majd el a munkát. De a tulaj persze közben az autójában maradhat.
-
törölt tag
válasz
CyberPunk666 #96 üzenetére
én téged nem értelek. lehet 200 millás verdám és milliárdos hajóm a saját szigetemen, attól még miért lenne ésszerű kiadni egy ilyenért 30 milliót ha szimulátorozni szeretnék veszek egy ilyet.
ez tényleg jó buli, mert tényleg szimulátor, és veszély, szervizcsapat, meg hasonló nyalánkságok nélkül lehet csapatni a világ bármelyik aszfaltcsíkján. ez az f1 izé ez egy nagyon drága szék. se több se kevesebb.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #71 üzenetére
hogy másképp tudsz g erőt szimulálni, mint a gravitációval, ha egyhelyben állsz? hidd el, ha a monitort nézed, az agyad nem azt fogja hinni, hogy emelkedik az orra, hanem azt, hogy préselődsz az ülésbe a gyorsulás miatt...
-
CyberPunk666
senior tag
Nem értem a sok fanyalgót. Nyilvánvaló, hogy az ára azért ekkora, mert kis szériás darabról van szó. Ilyenkor exponenciálisan jelentkeznek a tervezési és egyéb gyártási költségek. A dologban még tréning is van, összeszerelés az egész világon, tehát az árban benne van, hogy a fél világon átutaztatják.
Igazi autóval összemérni az árát? Igen, akinek 30 milliója van az nem ilyet vesz, nem is neki készült. Ez azoknak készült akiknek az igazi autójuk már megvan. Meg a házuk és ilyenekre tudnak költeni. Értelmetlen összehasonlítás.
A monitorok szerintem is kicsik, de szerintem cserélhetőek nagyobbra.
Szerintem jó buli, a valódival nem érdemes összehasonlítani, mert megint csak nem egy kategória. Ezzel nem kell kimenni a versenypályára, csak simán átmész a másik szobába, beleülsz és megy. Nincs eső, nincsenek fák, veszély, csak szórakozás, otthon, bármikor.
-
plaszy
őstag
Nagyon jó ötlet, csak kár hogy egy pár tized %-os rétegnek szól.
-
kerekfej
őstag
válasz
anderledani #6 üzenetére
Az F1 2012 nem is szimulátor hanem egy árkád vacakság.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
M@trixfan #15 üzenetére
a hibás perspektíva teljesen normális, mert felülről van fotózva és döntve vannak a szélső monitorok a felhasználó felé. "barel roll"/perspektíva típusú elmászást ülőpozícióra kell belőni.
Oculusból még csak SDK van, az 300usdért húzós. a támogatók között a Doom3, az UnrealEngine és az Unity impozáns, de utóbbit jellemzően -játékprogramozó- oktatásban használják.
Egy jobb Fanatec szett és egy Oculus Rift élményben úgy odavágja ezt 1500 dollár alatt mint "kanapé racer", hogy öröm nézni.
Oculusból az SDKt mondják januárra, honnan tudod, hogy jobb? van konkrét tapasztalatod bármelyik rendszerről? (Oculust nem próbáltam, Fanatecet szintén nem, ellenben eyefinitym van. jellemzően azok mondják, hogy nem jó, akik sose próbálták. az implementáció ennél a rendszernél mondjuk tényleg nem az igazi).cikkhez: ok, ez így nagyon drága, meg tipikus, hogy a ferrari saját szimulátorai (totalcaron volt kép) nem ennyire kidolgozottak autó szempontból (megyjegyzem ők is eyefinityt használnak, kávával).
ricshard444: kb.
-
Hát ez így elég nagy hulladék hidraulika nélkül...,jól néz ki oké,de ennyi
-
vinibali
őstag
90ezer font és F1 201x-et kell játszni? legalább egy komoly szimulátort írtak volna alá....
-
-
stargazerhu
aktív tag
mint egy falat kenyér, annyira hiányzott már ez
-
Plebi
senior tag
válasz
A kigyorsításkor azért emelkedik el az eleje, mert így lehet a legjobban szimulálni álló helyzetben azt a G erőt amit a kocsi adna, persze ennek értéke max 1G, mivel ennyivel vonz a gravitáció a padlóhoz. Amikor bent vagy a szerkezetben, a monitorhoz képest mindig egyenesen vagy. Fékezésnél is éppen ezért bólint akkorát, nem azért mert egy rally autó orra akkorát bukna egy fékezésnél.
Egyszerűbben:
Amikor a kocsiban fékezel akkor nekifeszülsz az övnek, mivel te a szimulátorban nem gurulsz, ez csak akkor lehetséges, ha "kifolysz" a székből, kigyorsításnál belesüppedsz a székbe, ez csak akkor lehetséges, ha felemelkedik az orra. Fizika...
-
Metalfan
senior tag
30-ból zsírúj Nissan GT-R-t lehet venni, szerintem az jobb élmény, mint egy ilyen bódéban kockulni
-
FatalEror
addikt
válasz
Runner_fxr #78 üzenetére
Hát ez részegen érdekes lenne,mert mondjuk ha nyomtok egy időmérőt,akkor q3 közepe felé,már szerintem biztos elhánynátok magatokat.
-
-
FatalEror
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #75 üzenetére
Abban igazad van!
A címet nem figyeltem,de ez már tényleg F1 simulator! -
HaZsolt
őstag
Milyen tesztprogram fut majd ezen az "autón"?
-
FatalEror
addikt
válasz
Gondolom "multi-platform",szóval nem csak f1-re használja a szimulátort,illetve ezeknél asszem az elektronikus szervókon,megy át jel (gyorsítás/lassítás/kanyarodás/),és amikor gázt ad akkor emelkedik stb,és valszeg egy játék miatt,nem akarta "átprogramozni" a rendszert.
-
kpal
nagyúr
Dubai-ban ennek az ára kb. egy nyalókával egyenlő
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
BlackPriest #62 üzenetére
Érdekes, mert láttam pár F1 közvetítést és hát az autó eleje nem emelkedik gyorsításnál...
be is baszna.
szóval ezt nem látom túl hitelesnek. -
TOM-202
senior tag
válasz
callmeakos #21 üzenetére
Jaja, ennyiért akár már az Atom V8 is belefér! Az az igazi élvezet nem ez. Egyébként a fentebb hozzászólókhoz egy ekkora monstrumot nem holmi kis lakás szobáiba hanem egy többszintes rezidencia egyik mókaszobájába szántak. Az ára is azt a vásárlóréteget tükrözi. Persze hogy nem férne be egy normál lakásba sem.
-
Taranti
senior tag
Teszt lesz róla?
Mellesleg pedig: [link] -
enginev3.0
félisten
válasz
BlackPriest #62 üzenetére
Azzz....
-
JColee
őstag
válasz
anderledani #6 üzenetére
Én is pont ezt nézem. Ez gagyi így.
-
Skizz
addikt
Ki mire költené blog.
Én egy kopott opelre, meg a maradékot egy normális házra.
-
tvse1995
senior tag
Kíváncsi lennék hányat adnak el belőle...
Inkább vennék 20 millióért egy autót és a maradék 10ből fizetném a pályát meg a benzint -
BlackPriest
őstag
ha bírnám az autóverseny szimulátort, tuti inkább ilyenre mennék rá
-
FatalEror
addikt
Lehet...
De ebből a keretből vehetsz egy igazi versenyautót,és nevezhetsz versenyekre....
Mellesleg a hardver sem "méltó" szerintem az árcédulához,legalább valami komoly xenon kellene bele alsó hangon.Archer:
Ha én egy milliárdos olajsejk lennék és a szintén milliárdos haver egy ilyet venne egy valódi luxus/sportautó helyett, háromszor körberöhögném.
Hát ott inkább lányokkal játszadoznak,nem holmi szimulátorral.... -
Archer
őstag
Ha fél Dubaj az enyém lenne, ezért a kacatért akkor sem adnék egy fillért sem. Ugyan eléggé laikus vagyok a témában de ha erőhatásokat nem szimulál, már eleve nem lehet egy komoly valami. Ok, hogy építettek köré egy kasztnit BBS felnikkel meg valódi féknyergekkel de teljesen funkciótlan az egész. A 23-as kijelzőkkel sem nagyon erőltették meg magukat ráadásul a monitorokból kijövő kábelek "menedzsmentje" is elég kókány, összetekerték őket MacGyver szalaggal?
Ha én egy milliárdos olajsejk lennék és a szintén milliárdos haver egy ilyet venne egy valódi luxus/sportautó helyett, háromszor körberöhögném.
-
Plebi
senior tag
Az biztos, hogy vannak akik ilyet vennének, mert van annyi, de akkor már miért nem egy Force Dynamics 401CR-t vesznek helyette? Okés, hogy nem f1 autó alakja van, de van benne közel 1G-s visszahatás, rángat mint állat és kb, 10 millával olcsóbb. 63000 font.
Amúgy mi értelme van és miért drágítják azzal ezt a szimulátort, hogy eredet tárcsák nyergek és felnik vannak rajta???
Semmi értelme, sohasem lehet használni, gyakorlati haszna nincs, ha tényleg valódiak, akkor egy pár millát rádob az árra.
-
enginev3.0
félisten
Már hülyének se tudom nézni azt aki ilyet vesz
Szerintem arra már nincsen szó -
BiP
nagyúr
Jó ötlet amatőr megoldással és túlméretezett árcédulával = lehúzás, még egy kőgazdag számára is, mert ennek töredékéért lehet jobb szimulátorokat kapni.
Mintha félmillióért vennék a tesco-ban egy i3-as integrált vidkaris konfigot, csak mert rá van írva, hogy gamer. -
sing1ep1ayer
őstag
Így van. Én azon sem csodálkoznék, ha nem tudnának belőle eleget gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az FMCG a horror vételárért cserébe megdöbbentően autentikus megjelenést nyújt.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest