Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
Gregorius #66 üzenetére
Erről a fővárosi kátyúzás jut eszembe, amiről már évek óta...
Tehát egyetértünk, csak te úgy véled, ez egyszerűen így működik és kész. Én meg szeretném hinni, hogy ha lassan is, de a szakmai közösség nyomásával lehet ezen változtatni, el lehet érni, hogy ésszerűbben, hatékonyabban menjenek a dolgok, még ha az látszólag rövid távon költségesebb is.
Pár órával a határidő előtt derül ki, hogy nincs kéznél, elveszett vagy egyszerűen nem működik a kulcs.
Hát így járt!!! Le van szarva! De szó szerint. Ha a külföldi utad indulási időpontja előtt 2 órával veszed észre, hogy a hörcsög szétrágta az útleveled, hát így jártál. Meg akkor is, ha a szuperfontos üzleti megbeszélésésed előtt veszed észre, hogy lejárt a jogsid, a műszakid, stb. Felnőtt emberekről van szó, könyörgöm, vállaljanak már valamiért feleősséget!!!Nem értem az összefüggést. Az átlag adófizetőnek az MS szerződés költségvonzataival van problémája ebben a témában, nem a választékkal.
Bingó, a költségvonzat. Ha az átlag adófizetőnek elmondjuk, hogy akár már 5 éves távlatban is drágább egy dokumentáció (vagy mondjuk az említett interface) nélküli rendszer, mint egy kezdetben drágább, de jól dokumentált (interface-szel ellátott), akkor érdekelni fogja. Lásd kátyú. Engem is érdekel a pesti kátyúzásra értelmetlenül elköltött halom pénz, pedig ritkán járook arra, de az én pénzem is!!Rajtunk adófizetőkön, illetve a szakmai közösségeken múlik, hogy lehet-e ezen a kretén állami hozzáálláson változtatni. A mi pénzünk, követelhetünk érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest