Új hozzászólás Aktív témák
-
"NV és Intel fanboyainak folyamatos pocskondiázása... "(ezzel a mondatoddal magad is beálltál egy adott oldalra, még ha úgy gondolod nem is.. és hidd el , ugyan olyan B közép tábor van az AMD mögött is és osztják a nagy gonosz Intelt és NV-t minden egyes megjelenő cikknél.( Mintha azok a termékek szarok lennének és csak a nagyságuk miatt piacvezetők) Pont én írtam, hogy akkor beszélhetnénk arról is, időközben az AMD hány kártyát tett abszolút legacy státuszba a Fermi óta,( nem csupán dx 12 oldalról megközelítve).
Amúgy meg ilyen megnyilvánulások mögött lehetséges valóságalap is húzódhat.Értsd, nekik nem elég az AMD épp aktuális CPU -GPu felhozatala, vagy éppen úgy érzik nem azt adja adott gyártó a piacnak, amit ígért.( ugye ezt a másik oldalnál már többször megértük ennél sokkal nagyobb tételben és sajtóval)
Lehet hogy van igazság abban amit írnak (írunk).
Én azért még nem írnám le ezt a dolgot, mert a Vulkan még nyitott és járható út lehetne a ferminek is.( csak úgy, mint az AMD régebbi kártyáinak.) -
Mondjuk megnézném egy ilyen hír mellett azt is, az AMD hány kártyát tett legacy státuszba a Fermi megjelenése óta. Mert driver attól még mindig jön rá, még ha egyenlőre nem is Dx12. ezzel kétségbeejtő helyzetet teremtve mind az 5 dx12 játékra epekedőknek.
szaby59(#8) : Ő egyértelműen iróniának szánta...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest