- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
volt revo ventim, nekem abszolut nem jött be, mondjuk ingyen volt, de mivel nekem a csend volt mindig az első... a gyári ventiket ezért cseréltem mindig egyből ahogy értem.
(a csend alatt értem hogy a vinyók qd-be dobozolva voltak a gép leghangosabb elemei
)
én annyira utálom ha a gép világít hogy a power/hdd ledeket se kötöm már fel, ebből volt régen sok kellemetlenségem
de mondom tényleg megértem hogy ez tetszik (egy moddingal foglalkozó oldalon dolgoztam sokáig mint szerkesztő, verseny rendező, stb nah ott aztán volt minden
), de ezért háborognak sokan a ventik miatt, egyszerűbb lenne nem beletenni, aztán majd mindenki vegyen magának amilyet akar.
más gond, hogy pl nagyobb méretű (14 fölötti) modelleket pedig elég kevés helyen lehet kapni, normális, halk, ledmenteset... így a csere se túl egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Scorpio 1000 és 2000 miditorony jelent meg a cég kíválatában.
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest