Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
GeryFlash
üzenetére
Mi sem all messzebb tolem mint hogy trollkodjak. Ugyanakkor tenyleg nem lehet rajongokkal vitazni ilyen kerdesekrol, en ugy gondolom hogy a panelgyarto akkora elonyben van az osszeszerelo cegekhez kepest hogy nyilvan az o termeke a legjobb. Lehet hogy nincs igazam, de nem latok ertelmes magyarazatot az ellenkezojere. Nyilvan a panelhez tamogatast kap az osszeszerelo ceg oda es vissza mennek az infok, ha barmi extrat talalnak a gyartohoz kepest, az bekerul az anyaceg termekebe is.
Ugyanakkor nem latom ertelmet sem vitazni errol, mert ugyse tudjuk meggyozni egymast. Ezert irtam hogy elfogadom ha ezt mas maskent latja, erzi. Aki rajongo az ugyis meggyozi magat az igazarol. Nekem meg aztan mindegy ki milyen TV-t vesz.
-
válasz
GeryFlash
üzenetére
Igen, képminőség = panel. Akkor is, ha lezsibbadsz. Hogy a vezérléssel lehet rajta finomhangolni, azt senki sem vitatja. Viszont majd találd már ki, hogy a két legnagyobb LCD gyártó nem tud a saját paneljéhez vezérlést készíteni. Aha...
Én nem látom, hogy trollkodott volna, viszont te elég idegesítő módon azonnal személyeskedésbe csaptál.@BBéci: 60-70 db különféle tévét teszteltem, használtam a nappalimban, aminek során azt állapítottam meg, hogy a Sony és a Panasonic jobb képminőséget ad, mint a többiek.
Ezt úgy hívják, hogy szubjektív vélemény. Azt tapasztaltad, Te, a nappalidban. Sem a tesztek, sem az eladási statisztikák nem nagyon támasztják alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő