Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona84
tag
Nekem mai napig jól üzemel, a 2010 végén vásárolt 42" Sharp Aquos Quatron tv-m.
Mindenféle okoskodó tudás nélkül, négy alapszínnel....igaz edge LED háttérvilágítással, de tökéletesen kiszolgálja a Blu-Ray lejátszóm és az igényeimet. (Egy Junosti tv-t beszámítottak akcióban az árába...így lett 230k helyett 180.
A 4 alapszín, a parasztvakítás ellenére is jól és tetszetősen muzsikál.
Ami meglep, hogy a TV design-je, mai napig sokaknak tetszik, mikor meglátják a nappaliban,( látható kép méreteit is nagyobbra taksálják)..pedig azért akkor sem volt egy kecses darab, de a forgatható üvegtalp, körbe futó ezüst díszcsík és vastag fekete káva, szépen harmonizálnak. -
GeryFlash
veterán
Értem, ettől még hidd el nekem, hogy kvázi nem két tv gyártó van attól függetlenül, hogy a panelek 80%-át ők gyártják. Egész máshogy domborít ugyanaz a panel egy LG/Pana/Sony tévében, van ahol a fekete jobb van ahol a mozgásmegleítés, stb. Olyan ez, mint az okostelefonoknál a kamera, ott például hiába a Sony gyártja a flagshipekbe nagyrészébe, mégis náluk a legszarabb. A panel az csak egy (fontos) komponens a tévében, és se a Sony se a Pana nem futottak még kategória, nézd meg Trustedreviewn/Flatpanels HD-n / HDTV testen az évekre lebontot rangsort, minden kategóriában más-más győztes gyakorlatilag.
#32: Szerinte placebóhatás a tv-k közti difi. Ha ez neked nem tűnik legalább elsőre trollkodásnak... Gondolahtja így, de szerintem ez még vita tárgya se lehet, hogy az általad ,,finomhangolásnak" nevezett dolgok amúgy nem aprósságok.
#33: +1
-
BBéci
legenda
60-70 db különféle tévét teszteltem, használtam a nappalimban, aminek során azt állapítottam meg, hogy a Sony és a Panasonic jobb képminőséget ad, mint a többiek. Szó nincs rajongásról. Illetve talán mégis van, mert rajongok a kiváló képminőségért. Minden ismerősömnek, aki megkérdez, e két gyártó termékeit javasoltam és javaslom, 90 %-ban hallgatnak rám és mindenki hálásan megköszönte a tanácsaimat.
-
BBéci
legenda
Akkor a Bugatti és a Königsegg is futottak még kategóriásak?

Ki a fenét érdekel az eladási statisztika? Legfontosabb a képminőség.(#23) nemlehet
Szerintem is irreálisan drága volt, de a funkciója nem hasonlítható egy garnitúra gumiabroncséhoz. Inkább a vezérlő elektronikát lehetne párhuzamba állítani. -
BBéci
legenda
Sony és Panasonic mint futottak még kategória?

LG panelből - akár OLED, akár LCD - sokkal jobb képminőséget hoznak ki, mint a gyártójuk, mert az elektronika és a hozzá illő szoftver legalább annyira fontos. Akkor vennék LG és Samsung tévét, ha a fent említett japánok beszüntetnék a gyártást.
LCD-ért meg 10 forintot sem adnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Jogász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő