Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Értem, ettől még hidd el nekem, hogy kvázi nem két tv gyártó van attól függetlenül, hogy a panelek 80%-át ők gyártják. Egész máshogy domborít ugyanaz a panel egy LG/Pana/Sony tévében, van ahol a fekete jobb van ahol a mozgásmegleítés, stb. Olyan ez, mint az okostelefonoknál a kamera, ott például hiába a Sony gyártja a flagshipekbe nagyrészébe, mégis náluk a legszarabb. A panel az csak egy (fontos) komponens a tévében, és se a Sony se a Pana nem futottak még kategória, nézd meg Trustedreviewn/Flatpanels HD-n / HDTV testen az évekre lebontot rangsort, minden kategóriában más-más győztes gyakorlatilag.
#32: Szerinte placebóhatás a tv-k közti difi. Ha ez neked nem tűnik legalább elsőre trollkodásnak... Gondolahtja így, de szerintem ez még vita tárgya se lehet, hogy az általad ,,finomhangolásnak" nevezett dolgok amúgy nem aprósságok.
#33: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest