Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Értem, ettől még hidd el nekem, hogy kvázi nem két tv gyártó van attól függetlenül, hogy a panelek 80%-át ők gyártják. Egész máshogy domborít ugyanaz a panel egy LG/Pana/Sony tévében, van ahol a fekete jobb van ahol a mozgásmegleítés, stb. Olyan ez, mint az okostelefonoknál a kamera, ott például hiába a Sony gyártja a flagshipekbe nagyrészébe, mégis náluk a legszarabb. A panel az csak egy (fontos) komponens a tévében, és se a Sony se a Pana nem futottak még kategória, nézd meg Trustedreviewn/Flatpanels HD-n / HDTV testen az évekre lebontot rangsort, minden kategóriában más-más győztes gyakorlatilag.
#32: Szerinte placebóhatás a tv-k közti difi. Ha ez neked nem tűnik legalább elsőre trollkodásnak... Gondolahtja így, de szerintem ez még vita tárgya se lehet, hogy az általad ,,finomhangolásnak" nevezett dolgok amúgy nem aprósságok.
#33: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest