Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Értem, ettől még hidd el nekem, hogy kvázi nem két tv gyártó van attól függetlenül, hogy a panelek 80%-át ők gyártják. Egész máshogy domborít ugyanaz a panel egy LG/Pana/Sony tévében, van ahol a fekete jobb van ahol a mozgásmegleítés, stb. Olyan ez, mint az okostelefonoknál a kamera, ott például hiába a Sony gyártja a flagshipekbe nagyrészébe, mégis náluk a legszarabb. A panel az csak egy (fontos) komponens a tévében, és se a Sony se a Pana nem futottak még kategória, nézd meg Trustedreviewn/Flatpanels HD-n / HDTV testen az évekre lebontot rangsort, minden kategóriában más-más győztes gyakorlatilag.
#32: Szerinte placebóhatás a tv-k közti difi. Ha ez neked nem tűnik legalább elsőre trollkodásnak... Gondolahtja így, de szerintem ez még vita tárgya se lehet, hogy az általad ,,finomhangolásnak" nevezett dolgok amúgy nem aprósságok.
#33: +1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs