Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
Csak jönne máááááárrrrrrr
-
pr1mzejEE
addikt
Zsír lesz ez. Nekem tetszik. Igazából nem érdekel, hogy olyan lesz-e, mint az előző 2 rész, mivel minden rész más. Persze a játék legfőbb jellemzőit tovább fejlesztve.
-
Peethy
őstag
Lehet, hogy a mi ízlésünk különbözik, de nekem pont a lövöldözések, az akció volt az, ami sokkal jobban tetszett a 2-ben, mint az 1-ben. A sztori jobb volt az elsőben, de a másodikban egyes dolgok sokkal jobban megragadtak.. nekem egyáltalán nem volt csalódás.
Várom a harmadikat!
-
Findzs
addikt
hát ez is felejtős lesz mint mostanában minden folytatás
maffia2 meg medal of honor, stb
nincs már meg benne az a + ami az első részben megfogta az embertabban mikor az ember bement egy irodai helységbe és jöttek jobbról balról fentről a kommandósok olyan tűzpárbaj alakult ki hogy csak na, amikor meg mindenkit legyilkoltam a helység szét volt lőve, vakolat lehullva képek a falon mozogtak papír szállt a levegőben
egyszóval hangulatos volt a tűzharc nagyon, bár a helyszínek unalmasak voltak meg az ijesztgetés is, de így is jobb volt mint a 2. részna hátha visszahozza ez a rész ezt a fajta játékot
-
Воланд
titán
Az első rész ütős volt, a másodikban csalódtam egy kicsit, számomra nem volt meg az a bizonyos F.E.A.R. érzés (egyedül a fentebb is említett iskolás rész volt az ami rám hozta a frászt), a harmadik rész így trailer alapján megint okozni fog egy-két álmatlan éjszakát.
-
VictorHUN
aktív tag
Ez olyan játék ami a bevásárló kocsiban a helye
-
Góliát
őstag
Úgy befostam, hogy kiköptem a belem!
-
Ilsyde
őstag
Condemned 2 sokkal de sokkal jobb mint az elso rész (pedig az se semmi), hamar megragadja az embert az atmoszférája. Meg enyhén durva, Németországban be is tiltották
Sajnos PC-re soha nem jott ki, ugyan megvan Xbox-ra (egyik féltett kincsem) de azért jó lenne ha a PC-sek is tudnák élvezni.
Condemned 3-ról nincs hír, csak ez a FEAR3 trailer juttatta az eszembe hogy milyen jó lenne az is. Sot, inkább helyette.
-
Gude
senior tag
Nekem is bejött a condemned .Még a mai napig megálja a helyét szerintem
-
Ilsyde
őstag
Hmm ez nekem is tetszik. Elso részt egy-két évvel a megjelenés után toltam csak végig (nem volt hozzá elég tápos gépem) de a magyarításában részt vettem. A második kimaradt, nem olvastam róla semmi kiemelkedot ami rávett volna hogy beszerezzem.
Viszont ez a harmadik rész jónak tunikMost már csak egy Condemned 3 kell és boldog leszek
-
Sanyi19
őstag
Utána néztem, de hivatalos még nincs.Nem hivatalos: [link]
F.E.A.R. 3
PREDICTED System Requirements*
Intel Processor - Core 2 Duo E6550 2.33GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GTS
ATI Graphics Card - Radeon HD 3800 series
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 8 GB
Direct X - 9biztos nem pont ez lesz, de valami hasonlóra számíthatunk
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na ezeknél elgurult a gyógyszer.
Amúgy meg az ilyen játékot kötelező este teljesen sötétben fülessel játszani.
SPOILER
A kettőben volt egy rész amikor az iskolában voltál és menni kellett végig a folyosón. Elment a fény és csak néha néha villant fel. Valamelyik marha sorban csapkodta be a fém iskolai szekrények ajtaját meg közben mentek az a hörgős zajok. Hát had ne mondjam azt hittem ott dobom ki az egész gépet a francba. Össze vissza forgolódtam mindre lőttem ami villant vagy mozgott.
-
EczkE
veterán
Bejövős!
-
koxos:8]
senior tag
Gépigényről van már valami hír?
-
Sanyi19
őstag
azta ,ez rohadt félemetes lesz
ha kijön és megy majd a gépemen biztos végigviszem
szeretem az ilyen játékokat\filmeket!Gépigényről lehet tudni valamit?
-
Pöttön
őstag
válasz
gamek!ller #3 üzenetére
ezzel sokan így vannak
VÁRÓS az új kakkantó -
Gude
senior tag
CSak este szabad játszani teljes sötétségben.Így jön ki a "hangulata"
-
GegeWarrior
senior tag
Ez várós rendesen. Végre egy kis ijesztgetés
-
blazsey2
senior tag
Várom nagyon.
-
- = Zk = -
félisten
bejön...
-
Kr/\toS
senior tag
Egyre jobb.
-
koxos:8]
senior tag
Jó kis game lesz majd.
-
UnSkilleD
senior tag
odaver
-
Robi BALBOA
őstag
Ez ki....otttul várós, emádom az első részt és és a hozzá tartozó kiegészítéseket is, minden fent van most is a gépen, remélem ez is hamarosan már fent lesz itt a többi mellett!
Remélem lesz 4-is! -
SzlobiG
félisten
válasz
gamek!ller #3 üzenetére
Mi vagy te kislány?
-
AMD_ok
őstag
nagyon hangulatos
-
Foo
tag
válasz
gamek!ller #3 üzenetére
-
cserewarrior
csendes tag
Kicsit durva lesz az első részhez képest
-
gamek!ller
őstag
Játszottam az első F.E.A.R-el úgy 5 percet, megijedtem és letöröltem.
-
Gude
senior tag
Nekem az összes bejön.Borzongást ide
-
keIdor
titán
Ez az első Fear 3 videó, ami tetszett is. Co-op-ban király lesz haverral nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tegnapi megjelenési dátum mellé ma egy trailer társul.
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest