- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Amazon oldalán a cikkben szereplő készülék nem az új Fire TV stick, hanem az új "rendes" Fire TV. A Stick-et még nem "4k-sították".
A hosszabb elnevezése: "All-New Fire TV with 4K Ultra HD and Alexa Voice Remote | Streaming Media Player"
Szóval a rendes Fire TV kapott ilyen új "stick/chrome cast" szerű dizájnt.
-
junkpod
veterán
A tények kedvéért: ez a kütyü nem stream-elesre való, hanem hálózatos tartalmak (akár stream-ek) lejatszasara. Ha már PH...😫
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Apple TV itthon hivatalosan megvásárolható és az iTunes is hivatalosan elérhető, míg a Fire TV és a mögötte álló Amazon szolgáltatás nem, szóval itthon semmiképp sem alternatíva.
Nem mintha az Apple TV-nek nagy piaca lenne itthon. Kár hogy az iTunes-nek nem elérhető nálunk TV-s szegmense.
-
Hieronymus
veterán
"...Ha ebben az Amazonos kütyüben nincs semmi licenszes app, akkor simán kiváltható egy olcsóbb...
Bármivel kiváltható. Egy okostévé vagy egy táblagép is kiváltja, de.
A Fire TV stick mögött álló szolgáltatások adják a stick értékét. Prime előfizetéssel videó, zene, felhő szolgáltatás, appok és Alexa jelenti azt a többletet, amiért érdemes megvenni. -
Z10N
veterán
Nekem egybol ment ra az LE. Az stabil es gyors. Ha kell az android akkor meg ott a dualboot. Amugy vicces, mert az s912 erosebb, de kiforratlanabb is. A 905/X-nek joval nagyobb a tamogatottsaga. Az LE hetente frissul.
Nyilvan, ha az amazon cucca tud valami exkluzivat akkor azt kell venni.
-
Z10N
veterán
"nyolcmagos a proci"
Ez honnan jott? Mert 4."négy meg a vga"
Az mp3 meg 3 clustert jelol, ahol nyolc a max."Szerintem meg pont fordítva"
Szoval ez sehogy sincs forditva."De az is lehet hogy a Z se Z hanem D"
D nem lehet mert nincs benne tuner, legalabbis nem olvastam a cikknel."nem tudom miért linkelted a Wikit, semmi olyan nincs benne amit ne tudnánk"
Ennek ellenere nem vagy tisztaban a szamokkal. Egyebkent meg a termekskala vegett masoltam be, hogy hivatalosan (meg) nincs ilyen. -
Solten
őstag
Hardver egy dolog, voltak S912-es dobozkaim (bena-akados-bugos kinai romok), a Fire stickem hozzajuk kepes atomfurge mert egy jol optimalizalt, bug-mentes rendszer. Sokkal jobb felhasznaloi elmeny, kellemesebb hasznalni.
(#11) Matada2.3: pont az Amazon szolgaltatasaira lett kitalalva. Mondjuk futnak rajta android appok, kodi stb.
-
Joshi
titán
Ez van a cikkben: "Az Amlogic S905Z SoC (négy 1,5 GHz-es ARM Cortex-A53 maggal), nyolcmagos Mali 450MP3 GPU"
Szerintem meg pont fordítva, nyolcmagos a proci négy meg a vga. De az is lehet hogy a Z se Z hanem D.ui.: nem tudom miért linkelted a Wikit, semmi olyan nincs benne amit ne tudnánk.
-
Z10N
veterán
Amlogic S905 - Quad-core ARM Cortex-A53-based SoC with a Mali-450 MP3 GPU, supports hardware decoding up to 4K@60fps for multiple formats including H.265 10-bit, H.264, AVS+.
Amlogic S905X - Similar to S905 except it supports up to 4K@60fps VP9 profile-2 hardware decoding, HDR, HDMI 2.0a and having a built-in DAC.
Amlogic S905L - Similar to S905X except it supports HDMI 2.0b but lack VP9 decoding, camera interface and TS inputs.
Amlogic S905D - Similar to S905X except it supports DVB interface.
Amlogic S905W - A low cost variant of the S905X, it supports video decoding only up to 4K@30fps.
Amlogic S912 - Octa-core ARM Cortex-A53 (Big.LITTLE configuration 4x2.0 GHz and 4x1.0 GHz) with a Mali-T820 MP3 GPU.S9**(*)-H models include Dolby/DTS licenses.
Devices based on them are already in the market running Android 5.1 to 7.1, they are usually paired with 1GB, 2GB or 3GB RAM, 8GB to 64GB Flash Mem, they have features such as a Gigabit Lan and Dual band 2.4G/5G A/C WiFi.
S905X was scheduled to be released in Q1 2016 while S905D and S912 were scheduled for Q2 2016. All three of SoCs have Android Marshmallow and Buildroot Linux SDKs released.
Osszehasonlito tablazat ITT.
-
Z10N
veterán
Ennyiert az "A" kategorias kinaiakbol jobbat lehet kapni (csatlakozok/bovites/soc/ram/rom/etc). Meg ugye a LibreELEC tamogatottsaga 905/X-nel. A 905Z szerintem valamilyen custom megoldas lesz az Amazon-nak.
Mondjuk a "nyolcmagos Mali 450MP3" kijelentest nem ertem a cikkben. Akkor az mp8 es ezert Z.
-
törölt tag
"amelyet kimondva-kimondatlanul az Apple TV ellenfelének szánnak"
Most kimondva, vagy kimondatlanul?
Mert ha nem az amazon jelentette be, hogy az apple tv ellenfelének szánja, akkor mégis mi indokolja az átlátszóan clickbait címadást? -
Matada2.3
veterán
Az amazon itthon nehezen használható szolgáltatásain kívül mivel ad többet egy ilyen, mint egy Chromecast?
-
Jhonny06
veterán
Fantasztikus megoldás..
-
kpal
nagyúr
Ez már jobban kellene ment az almás.
-
aelod
veterán
Mehetett volna bele erősebb vas is mondjuk....
-
Patice
nagyúr
Nem is rossz ár érte.
Az S905Z SoC miben különbözik a többi variánstól?
-
Cathulhu
addikt
Olyan cucc is van, amin van hdmi in, hogy mondjuk a belterit is ra tudjam dugni, gyakorlatilag beekelodjon a butatv es a belteri koze, hogy ne kelljen kapcsolgatni ha hasznalni akarom?
-
Raymond
titán
Azert azt a barmot is aki ezt a zsinoron logo format kitalalta
Chomecast is meg es is most...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Fire TV "stick" 4K HDR és Dolby Atmos támogatással kecsegtet.
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest