- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az avatar ne tévesszen meg
A mondatot viszont tényleg nem értetettem vagy félre értelmezem. Ha arra gondolsz, hogy igazából nem lehet meggyőzni csak süketelni és csinál amit akar, akkor értem mire gondolsz. Ha viszont arra, hogy meggyőzted észérvekkel (ahogyan írtad) és az is kevés akkor nem. Vagy tulajdonképpen felfogta, hogy mit akarsz csak mégis lesz*rja?. Viszont akkor nem győzted meg. Elképzelhető, hogy csak a szavakon lovagolok, de elsőre így furcsa volt nekem.
Sry a sok offért.
-
azopi74
addikt
"Női műsorok, főzőtanfolyamok, lakberendezés, ház körüli teendőkről szóló műsorok, természetfilmek, egyéb ism. terj. műsorok, társadalmi és kultúrális műsorok? Ezt mind letöltöd?"
Nem, ezek tipikusan olyan témakörök, ahol eleve sokkal jobb eséllyel indul az ember, ha a weben keresgél rá a keresett témára, mintha TV-műsorokat sasolna. Ezeket nem érdemes letölteni.
-
azopi74
addikt
"Feleséged(?) addig mit csinál? Főz, mos, takarít? "
Ebben a sorrendben
"Tévézni nem szokott?"
Viccet félretéve: leszoktattam róla. Volt egy idő, am0g kényszeresen a TV-ben éppen játszott adást akarta nézni mindig, de az volt a vége, hogy, mire elkezdődött az első reklámblokk, gyorsan (pár perc alatt) letöltöttem NAS-ra az éppen játszott filmet/sorozatepizódot fullHD*ben, reklámmentesen, és 0gy nem kellett leáll0tgania az adást, meg time-shifting-gel szarakodni. Egyedül Megasztár/Csillag születik/X faktor meg hasonlók olyanok, amit 0gy csak késleltetve tud megnézni, de ennyi komproisszumot kell tudni kötni, én sem háborgok, hogy az UEFA bajnokok ligája döntőt nem real-time nézem... Amúgy sem tudom real-time nézni, mert sose úgy jön össze a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vallás
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest