- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #18 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy egy nőnek mások a prioritások, mint egy férfinak. Sokszor jogosan.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az avatar ne tévesszen meg
A mondatot viszont tényleg nem értetettem vagy félre értelmezem. Ha arra gondolsz, hogy igazából nem lehet meggyőzni csak süketelni és csinál amit akar, akkor értem mire gondolsz. Ha viszont arra, hogy meggyőzted észérvekkel (ahogyan írtad) és az is kevés akkor nem. Vagy tulajdonképpen felfogta, hogy mit akarsz csak mégis lesz*rja?. Viszont akkor nem győzted meg. Elképzelhető, hogy csak a szavakon lovagolok, de elsőre így furcsa volt nekem.
Sry a sok offért.
-
dezz
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #15 üzenetére
Mintha nem tudnád.
Magyarázhatja egy férfi, hogy miért úgy jó, ahogy ő gondolja, ha a nő mást akar.
-
Findzs
addikt
ajaj dezz feltűnt egy hölgy is, most magyarázkodhatsz
-
dezz
nagyúr
Csak éppen senki sem olyan kis szorgalmas, hogy napi 1-2 órát így tanuljon és művelődjön, mindenféle témakörben. (Amúgy sem található meg minden ilyen formában a neten.)
Néhány évig mi is így éltünk, aztán rájöttünk, hogy ez beszűkültséghez és elszigetelődéshez vezet.
Egy jótanács a végére (20+ év házasélettel a hátam mögött): a nők nem ész-lények. Hosszabb távon nagyon kevés, ha egy nőt észérvek szintjén meggyőzöl...
-
azopi74
addikt
"Női műsorok, főzőtanfolyamok, lakberendezés, ház körüli teendőkről szóló műsorok, természetfilmek, egyéb ism. terj. műsorok, társadalmi és kultúrális műsorok? Ezt mind letöltöd?"
Nem, ezek tipikusan olyan témakörök, ahol eleve sokkal jobb eséllyel indul az ember, ha a weben keresgél rá a keresett témára, mintha TV-műsorokat sasolna. Ezeket nem érdemes letölteni.
-
azopi74
addikt
"Feleséged(?) addig mit csinál? Főz, mos, takarít? "
Ebben a sorrendben
"Tévézni nem szokott?"
Viccet félretéve: leszoktattam róla. Volt egy idő, am0g kényszeresen a TV-ben éppen játszott adást akarta nézni mindig, de az volt a vége, hogy, mire elkezdődött az első reklámblokk, gyorsan (pár perc alatt) letöltöttem NAS-ra az éppen játszott filmet/sorozatepizódot fullHD*ben, reklámmentesen, és 0gy nem kellett leáll0tgania az adást, meg time-shifting-gel szarakodni. Egyedül Megasztár/Csillag születik/X faktor meg hasonlók olyanok, amit 0gy csak késleltetve tud megnézni, de ennyi komproisszumot kell tudni kötni, én sem háborgok, hogy az UEFA bajnokok ligája döntőt nem real-time nézem... Amúgy sem tudom real-time nézni, mert sose úgy jön össze a dolog...
-
azopi74
addikt
Igaz, ilyen körülmények közt lehet értelme, erre nem gondoltam, mert nálunk én vagyok a családfő és a fő konzolhasználó is egy személyben, ezért szóba sem jöhet, hogy nem a nappailban lévő 65"-es TV-n megy a konzoljáték, hanem valamelyik hálószobában vagy dolgozószobában a 20-32"-es kijelzőn
40 cm-en PS4-es játék? Ugyan már ...
-
Alex91
félisten
Iparkodniuk kell, mert ha az Apple kijon az uj Apple TV-jevel, akkor szamukra nem sok baber fog teremni...
-
pulyka jocó
senior tag
Nagyon várom!! Remélem hogy 25-30 ezer között lessz,különben nem éri meg.
-
azopi74
addikt
"Természetesen a PlayStation TV beleillik majd az eddigi ökoszisztémába, így a összeköthető a PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokkal. Utóbbiak tartalmakat streamelhetnek a szerkezetre, amely azt megjeleníti a csatlakoztatott kijelzőn.."
És ennek mi lenne az értelme?
-
hpeti2
aktív tag
Ha az "egyéb" forrásból beszerzett filmeket és sorozatokat is le tudja játszani, akkor elég nagy sikerre számíthat ezen az áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest